FIV 50
Raspunsuri - Pagina 12
nicole74 spune:
Mult succes Minnie! Sa se prinda cel putin unul din cei 4 puiuti!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
zisaCami spune:
Minnie Mult succes si tie, te astept luni cu vestea cea buna!
Ma
pentru tine sa reusesti!
Intr-adevar, perioada de dupa ET pana la rezultat e cea mai grea! Pana acum am reusit sa-mi umplu timpul si sa nu ma gandesc la asta!
Cami
Monica-Elena spune:
Mishi felicitari si ai grija ca de acum incepe greul.
Cami stai cumintica si va fi bine.
Minnie multa bafta luni.
intr-adevar este f grea acea perioada de 2 sapt dar eu una am reusit sa stau nemiscata in pat si uite rezultatul doarme acum la mine in brate ca ne ies dintisorii si suntem maraiti.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
romaniaau spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Joi am facut si eu eco dupa 8 zile de Puregon 150ui. Am 15 foliculi la purtator, iar luni voi face punctia.
Ieri am luat si eu testul ala de teorie care m-a stresat atit, asa ca acum merg linistita mai departe cu bebeul.
Mishi felicitari pentru reusita! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un copil dupa sufletul tau.
Minnie succes luni! Da-ne vestea cea mare, te rugam frumos. Sintem toate cu tine. 
Nicole74 la cite zile de la ET ai avut singerare?
zisaCami imi e dor sa iti scriu si tu sa imi raspunzi ca ai reusit:) Multa rabdarica si liniste pina la test!
Va pup pe toate si ma apuc de treaba, sa pregatesc in weekendul asta tot ce trebuie, ca sa stau linistita saptamina viitoare dupa punctie si ET. Aici nu are cine sa ma ajute, sintem numai noi doi singuri.
gabid spune:
Fabya,asa putea sa-ti raspund eu daca vrei...![]()

Eu nu am facut decat stimulari cu humegon si puregon inainte de FIv si dr meu mi-a dat 3utrogestan/zi pe gura si 2 seara vaginal. Vreau sa-ti precizez ca in analize mie imi iese progesteronul f mic... la FIV am avut 6 vaginal si 3 pe gura intr-o zi si am tinut-o asa vreo 3 luni si dupa ce am reusit FIV-ul.
Fetele,nu v-am mai povestit de MONI...a implinit 4 ani acum o luna.Acum si-a revenit ...stiti o parte dintre voi ca fetita mea este nascuta la 7 luni si ne-am chinuit 2 ani pana sa isi revina avand distrofie musculara.In ultima vreme nu imi placea cum evolueaza...muschii la fel de slabiti si se impiedica tot timpul,nu reusea sa tina in mana prea mult timp o sacosa usoara.Am dat-o la gimnastica sportiva de 2 luni si acum pot spune ca e bine si a facut si muschi si suntem tare fericiti!
Va doresc un week-end placut!
Sunt sigura ca veti fi norocoase si va apare si vestea cea buna...

In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
nicole74 spune:
Eu am avut sangerarea cam la 8-10 zile de la et.
Multa Bafta
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Rh spune:
Mishi, felicitari. Sarcina usoara.
Cami, Minnie sa ne dati aceleasi rezultate pozitive.
Va pup pe toate,
Rh
Moniland spune:
MISHI felicitari, ma bucur mult pentru tine!
Romaniaau iti tin pumnii pentru luni la punctie si sa ai cati mai multi foliculi buni pentru a avea embrioni de calitate.
Felicitari pentru test!! Ai inceput bine si sunt convinsa ca asa iti va merge si mai departe cu succese.
Asteptam vesti bune saptamana viitoare.
Eu din pacate in timpul injectiilor cu Diphereline mi-au aparut 3 chisturi care au trebuit punctionate. Am prelungit astfel cu inca o saptamina tratamentul iar luni cand ma duc la control sper sa fie totul OK pentru a putea incepe cu Puregon.
Pupici la toate