FIV 50

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

O! in sfatsit a spart cineva gheata.
MISHIsa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos sau mai multi.
Acum ca lista reusitelor a inceput asteptam si de la cami aceeasi veste.
Se pare ca luna cadourilor a inceput mai repede.
Ieri m-a intrebat o prietena ce vreau cadou de ziua mea, iar eu raspund " un copil normal, te oferi sa-l faci in locul meu?" Nu mi-a dat nici un raspuns
la toata lumea
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mishi felicitari din toata inima!!!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

MISHI FELICITARI!!!Sa ai grija de burtik!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

MISHI, FELICITARI din toata inima !! ma bucur mult c-ai reusit! multa sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Cami, sper sa aud si de la tine aceeasi veste buna!! multa sanatate si iti tin pumnii in continuare !!!

la toata lumea si !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Am intrat special sa te felicit MISHI!!!Cami de cate ori intru dimineata pe forum doar sa va citesc ma gandesc la tine. Asteptam cu nerabdare o veste buna de Mos Nicolae. Sper ca urmatorul lot din care voi face si eu parte sa aiba numai succese.

Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Mishi! Sa ai o sarcina usoara si un bebeu sanatos!
Despre sangereare si eu am avut cateva zile, dar cred ca era de la implantare.

Cami multa bafta! Ai grija de voi!

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor abia acum am ajuns acasa si am vazut vestea buna. Mishi FELICITARI si sarcina usoara!!!!!!
Cami iti doresc succes si tie!
Hai fetelor, ca daca mai reusiti din voi poate imi fac curaj sa mai incerc si eu inca o data. Si asa ma cam bate gandul cateodata sa mai incerc, numai ca nu stiu unde.
Saftoiu Gina, Gabid multumesc pentru raspunsuri. Lucia eu nu m-am ingrasat deloc in timpul tratamentului pentru FIV, ci am slabit vreo 2 kg (care deja le-am si pus la loc se pare).
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Mishi felicitari si iti doresc o sarcina usoara
Fetelor am pus si eu o intrebare pe aici la Fiv(ieri )pe pagina 5,vad ca nimeni nu mi-a raspuns si eu care abia am asteptat sa ajung acasa sa intru pe forum sa gasesc un raspuns.....i-mi pare rau ca nimeni nu a observat nick meu
O aveti un weekend placut si linsitit in mijlocul celor dragi.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fabya cred ca ar trebui sa lasi rusinea la o parte si sa-l intrebi pe medicul tau.
Personal, mi se par cam putine doar 2 capsule de Utrogestan! Cand am facut FIV in Canada dr. mi-a prescris in general 4 / zi ( 2 dimineata si 2 seara ), in anumite zile chiar 6.
Acum dupa cel de-al treilea FIV d-na dr. mi-a prescris 8 capsule / zi ( 2+3+3 ), dar cred ca a tinut cont si de rezultatul analizei la progesteron, de dinainte de punctie.
Mult succes!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

BRAVO!!! Mishi,si fii sanatoasa si tu si bb-ul tau.
Sunt la curent cu tot ceea ce se intampla aici,si acum cand am vazut vestea cea mare nu m-am putut abtine.
Cami,e super grea acesta perioda,dar iti doresc din toata inima un Mos Nicolae special,cu ochisori.
De mine ce sa va spun decat ca luni imi voi face testul,am (sper inca) 4 puisori in burtica,si sper ca de data aceasta Doamne-Doamne imi va trimite cea mai mareata veste.Am stat acasa doar prima sapt,ca am" mancarici ",sapt asta am fost la servici,nu pot sta intr-un loc.Eu sunt ferm convinsa ca daca ACUM e momentul ,sigur se va intampla minunea.
Va pup pe toate,sunt o mmmmare lenasa la scris,dar prompta la citit.Traiesc fiecare moment de bucurie si tristete alaturi de voi,si de aceea va imbratisaez cu mmmult drag pe toate.

Mergi la inceput