FIV 50

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am auzit Ceci ... Sper din tot sufletul sa fie asa, doar ca nu vreau sa-mi fac iluzii ... Sotul meu discuta azi cu cineva si-i spunea ce nume o sa le puna ... Mai mult pentru el imi fac griji, nu stiu cum ar suporta un nou esec!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Hei, m-am intors. Nu va pot povesti ce perioada nebuna am mai avut, dar sunt gata sa o iau de la capat!

Luna asta ar trebui sa fie ultima luna de anticonceptionale si daca totul e bine (te rog, Doamne) in primavara mai fac un transfer de embrioni. Promit sa citesc totul pana maine sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat cu voi.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Letitia te pup si mi-e dor de tine...fata ...ilegal de FRUMOASA!!!
Bey fetelor, voi stiti cum e Letitia???? Superba! Ce mi-as dori sa pot avea si eu asa o fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Mishi,felicitari pentru rezultat.In sfarsit am mai auzit si eu de un rezultat pozitiv la FIV.acum,sincera sa fiu,mi-ai dat mult elan mishi si sunt mai optimista.tu esti la primul FIV?inca o data multa,multa sanatate si sa-ti dea d-zeu un bebic sanatos.PUPICI!

Mergi la inceput

Gabid,sotul meu a avut oreon la varsta de 20 ani,de aici i se trage toate problemele pe care le are cu .acum el este diagnosticat cu astenospermie.eu am facut un fiv anul trecut dar fara ICSI,deoare prostii de doctori de aici nu ne-a spus ca este nevoie de ICSI.vrem sa mai facem un fiv in ianuarie cu ICSI.sper ca de data asta sa fie cu rezultat pozitiv.Cat de grav a afectat la sotul taudupa acest oreon?Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

mishiiiiiiiii felicitari draga mea ! si iti doresc sa ai grija cum mergi ca iti suntem pe urme !! :) te pup si sa ai grija de voi, (acum trebuie sa vb la plural ):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

CRINUTA mie dupa FIV mi-a venit CM la 31 -33 de zile,acum ca am luat luna trecuta DIANE 35 mi-a venit CM la 26 de zile,sa vedem luna viitoare cum o fi.Oricum tratamentul de la FIV are repercursiuni asupra noastra cam o juma de an.

MISHI FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mishiiiiiiiiiii,vaaaai,ce ma bucur pentru tine,iubita!!!Felicitari si sarcina usoara!In sfarsit au inceput sa apara vestile bune,fetelor...

Cami,iti doresc din tot sufletul ca pe 5 dec sa vii cu o veste la fel de buna.Te pup si spor la citit

Lachi,intr-adevar,un capitol norocos

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Buna fetelor,
Si eu va citesc mereu dar nu am noutati asa ca... Vine ianuarie insa si imi vine randul...
Cami, vreau sa te intreb unde ai facut FIV-ul in Canada ca eu stau in Montreal si am facut prima incercare la MCGill. Mie mi-au transferat embrionii la 48 de ore - 3 de cate 4 celule dar cica de calitate buna... pe atunci nu stiam eu exact cum e cu timpul dupa care se face trasferul dar acum ma gandesc ca poate daca mai asteptau o zi? sau poate ca nu au vrut sa riste ca nu rezista, avand doar 3 cum am spus...
As mai vrea sa te intreb, daca vrei sa imi raspunzi fireste, cum de acum ai indicativ de Romania? Esti acolo doar pt. FIV sau...
Salutari si succes tuturor. Felicitati si pumnii stransi in continuare pt. Mishi

Doina

Mergi la inceput

Fetelor,am si eu o intrebare la fetele care au facut fiv.Voi v-ati ingrasat de la stimulare pt fiv,ca eu tare mult m-am ingrasat si am ramas cu o burtica de toata frumusetea.Cine stie la al doilea fiv din ianuarie-februarie cate kg am sa mai pun pe mine.daca as sti ca e cu ochisori suta la suta,nu mi-as mai face prb,dar tinand cont ca sunt si riscuri sa nu raman,ma cam ingrijoreaza tare mult.Pupici!

Mergi la inceput