FIV 50
Raspunsuri - Pagina 9
gabid spune:
CAMI...bafta!iti tin pumnii pentru reusita!
Mie mi-au transferat embrioni formati dupa 24 ore aveau intre 4 si 6 diviziuni.La Medsana se congela ce era mai bun!Am inteles ca trebuie sa fie f rezistenti si nr de diviziuni nu este asa de important!
Am si eu o problema!
Nu stiu daca va amintiti...am facut FIV+ICSI in anul 2000 nereusit la Medsana.In 2001 martie am facut ET cu embrioni congelati pe care l-am reusit.Sotul meu are astenospermie...singura sansa a fost ICSI...acum insa mai am o problema.Anul trecut fetita a facut oreon si sotul meu dupa ea!Ce sanse mai am oare sa mai fac ICSI...are de 2 ori oligospermie acum...cred!
In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
zisaCami spune:
Liana 

Lachi Sa stii ca, daca as fi stiut in urma cu 3 ani prin ce urma sa trec, as fi spus ca nu voi putea face fata ... Insa toate aceste incercari m-au facut mai puternica decat mi-as fi imaginat vreodata!
Tu nu-ti dai seama cat esti de puternica ... numai faptul ca te implici atat de mult si incerci sa le ajuti pe fete cu experienta ta sau ca le incurajezi fie si cu o vorba buna ... daca nu ar fi asa nu ai putea sa mergi mai departe si sa speri ca intr-o zi vei avea si tu bb tau! 
Cami
Kariris spune:
Gabid, "maestra mea din frageda pruncie" eu cred ca sansele sunt aceleasi...ca doar la icsi se aleg cativa (atat e nevoie - cativa) spermatozoizi buni! si eu cred ca se vor gasi!
Sa fiti voi sanatosi, sa va bucurati de fetita voastra si... va avea Dumnezeu grija si de voi! Nu-ti pierde credinta si speranta! Ai vazut ca se poate!
gabid spune:
Nici nu va imaginati cata putere aveti!Asa am spus si eu dupa FIV-ul nereusit ca nu o voi mai lua pt nimic in lume de la capat...eram in stare sa renunt si la cei 5 embrioni congelati dar nu stiu de unde am reusit sa iau putere si am inceput si a doua oara ...
Sunt sigura ca toate o sa reusiti!
In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...
Gabi si Moni 4 ani.
Kariris spune:
Cami,... Cami,... te rog eu nu-mi mai spune lucrurile astea... pentru ca trezesti in mine tot sentimentul matern al intregului arboreului meu genealogic... si stii bine unde ma duce asta: LA O NOUA INCERCARE! Si voi fetelor... poate ma consierati tare si agresiva si impulsiva...si poate chiar insensibila...dar putine dintre voi v-ati dat seama cat sunt de fragila, de sensibila,uneori chiar labila si vulnerabila! primul aspect...e doar o arma de aparare... Cami,...deja mi-a incoltit ideea! Si nu stiu daca-i bine...
zisaCami spune:
Lachi in primul rand trebuie sa stii ce vrei: daca-ti doresti cu adevarat si nu exista probleme financiare, atunci nimic nu trebuie sa-ti stea in cale! Eu stiu ca-mi doresc un bb al meu cu toata fiinta mea si chiar daca nu voi reusi acum, tot nu voi renunta!
E foarte bine daca ti-a incoltit ideea unei noi incercari, insa n-o face pana nu esti pregatita atat fizic, cat si psihic!
Cami
ceciserban spune:
MISHI FELICITARI
.Ma bucur mult ca ai reusit.Iata ca exista totusi o lege a compensatiei si dupa atatea esecuri apare iar soarele pe strada forumului nostru.Ma bucur mult ca s-a spart ghinionul si asta ma face sa sper din tot sufletul ca va urma o noua reusita curand-ai auzit Cami?.
Sarcina usoara Mishi si un bebe sanatos si frumos.
cecilia
Kariris spune:
Pai doar eu am deschis capitolul asta, nu????
![]()
Sa dea Dumnezeu ca de fiecare data cand voi deschide eu un capitol sa fie macar o reusita!
Doamne... ce mandra mai sunt de mine!