FIV 50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cami, !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
spuneti-mi si mie cine stie cat mai costa diphereline de 3,75?

ZisaCami abia astept sa ne dai si tu o veste buna!

Fetelor va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Lachi ... Sa inteleg ca a inceput sa te bata gandul de a doua incercare !
Eu am luat Diphereline ( 3,75 mg ) cu 550 RON ( 5,5 mil. ) de la Farmacia Farcamona - Sos. Stefan cel Mare nr. 56, tel: 210.25.95.
Mult succes!

Cami

Mergi la inceput

nu iubita... are o prietena de-a mea o fiola de vanzare, care expira in oct. 2006 si vroia sa stie cu cat e pe piata ca sa o dea mai ieftin. te pupa fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

M-as fi bucurat sa incerci din nou, oricum daca o vei face, cel mai bine e atunci cand crezi tu ca esti pregatita!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor maine e ziua Crinutei!
Urarile aici:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62829

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

buna,fetelor...va urmaresc de mult,dar n-am indraznit sa intervin...am o mare rugaminte...eu am facut un fiv in iunie 2005,din pacate nereusit...mai am 4 embrioni congelati,care ma asteapta...problema este ca eu nu mai am tiroida si doctorul spune ca trebuie facut un tratament suplimentar inainte de ET...ma poate ajuta cineva cu un sfat?
felicitari fetelor care au reusit si multa bafta aspirantelor!
va pup

Mergi la inceput

Bine ai venit why not si mult succes la ET-ul care urmeaza! Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, cred ca medicul tau este cel mai in masura. Cum ai ramas tu fara tiroida?? Eu nu am mai auzit de un asemnea caz...nu te supara... Unde ai facut tu fiv-ul in iunie? A fost primul fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Andicu, zisaCami va multumesc frumos pentru ca ati fost cu mine azi la punctie.
A fost usor, m-a adormit si m-am trezit intr-o camera cu sotul meu. El ma pupa de zor pe un obraz si voi pe altul.
Dupa citeva minute a venit doctorul si ne-a povestit. Eu facusem 10 injectii cu Puregon 150 ui si aveam 16 foliculi dintre care 10 erau mai mari, iar restul aveau sub 10mm. Din acestia 10 mai mari a scos 8 ovule. Miercuri la ora 13 mergem sa imi faca ET-ul.

Am intrebat ce medicamente trebuie sa iau ca sa ajut embrionul sa se fixeze, iar el a spus ca numai Progesteronul poate sa ajute. De azi pun cite un Progesteron vaginal, de 3 ori pe zi.

Va astept cu vesti bune si va multumesc inca o data ca sinteti cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Abia de o jumatate de ora am ajuns si eu acasa. Si ma doare capul, am temperatura, am chiar si mialgii, tusesc, nasul imi curge ca lumea si ma doare gatul. Sper sa nu fac o gripa sau altceva (sau poate ca deja am facut-o).
Asi esti o draguta, cum de mai stii cand e ziua mea
Cami iti doresc sa reusesti si iti tin pumnii in continuare!
Lachi cand am citit intrebarea ta despre Dipherelin si eu m-am gandit ca vrei sa incerci din nou.
Cecilia ce mai faci?
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput