Efecte secundare dupa FIV si stimulare hormonala
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Lachi e foarte complicata chestia.
Abia de catava vreme am reusit sa depasim complet perioada critica.
Cred ca am inceput sa ne revenim dupa ce Razvan a ajuns la noi si noi am inceput sa ne obisnuim cu el.Sunt sigura ca daca nu l-am fi avut pe Razvan azi nu am fi fost impreuna.
Marele nostru noroc a fost ca am inteles amandoi ,in timp util,ca fara un copil viata noastra impreuna nu-si are rostul.Ca doar un copil poate intregi iubirea noastra.Copilul pentru noi a insemnat ceea ce insemna apa pentru o floare pretioasa,adica iubirea noastra.
Din pacate multe cupluri se irosesc cautanad ceva care le e la indemana dar din ambitie sau... nu vor sa recunoasca ce au nevoie.
Eu am renuntat la multe pentru a avea un copil ,inclusiv la serviciu in 2002, ca sa pot face tratamente.
Regret multe,mai ales ca dina cauza incrancenarii noastre de a face tratamente tatal sotului meu nu a apucat sa il cunoasca pe Razvan.
Anul asta s-au implinit 7 ani de cand am inceput sa facem tratamente.Nu am castigat nimic dar am pierdut enorm.
asi spune:
In revenirea mea pe linia de plutire ma ajutat si reflexoterapia.In perioda in care faceam masajul am luat si extraxt de mladite de zmeur si ceai de napraznic.M-am simtit foarte bine in general dar mai ales la cap.
Kariris spune:
Asi, multumesc de raspuns! Cat adevar e in vorbele tale!
Luli, nu vrei tu sa trecem la operatiunea "completarea tacamului" si sa-ti iau si un diphereline de 3,75? Sub pretul pietei. Il are o prietena de-a mea si il da cu 500 RON. Expira in oct. 2006.
Si dupa aia mai luam 2 pregnyl...si e tacamul complet...numa' bine sa se apuce fetita de tratament. Gandeste-te la propunerea mea si da-mi un semn daca vrei dipherelinul. Pupici.
Haideti bey ca mi-a trecut iarasi! Nu mai divortez! Da-i nasol! Imi trebuie neaparat un bebe...azi noapte am visat ca am furat o fetita super frumoasa (de fapt nu o furasem, o gasisem si nu o mai dusesem la parintii ei) si 2 caini albi si frumosi (gen malamut - intotdeauna mi-am dorit)...sunt dusa rau!
asi spune:
Las' ca nu esti singura dusa nu ai vazut ce "dizertatie" ti-am scris mai sus?
Eu l-am visat pe Razvan cand s-a nascut si multe luni mai tarziu mi-am amintit ca era el.Deci poate vine fetita!
luli spune:
Lachi - suna chiar foarte tentant (mai ales ca am deja pregnyl-ul gratie lui Moni).Lasa-ma sa-mi fac niste socoteli in seara asta ptr. ca acum stau chiar prost cu banii si maine ne auzim. Ok?
Cat despre vis nu e chiar asa rau. Iata ce am gasit: "COPIL: poate reprezenta propriul eu sau sufletul; nevinovatie, nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, fragilitate, simplitate, lucruri naturale, simple, fara complicatii, sinceritate, imaturitate, lipsa de griji, teama de responsabilitati; dorinta de a-ti pastra inocenta si la maturitate; BEBELUS: (plangand) piedici, probleme în plan profesional; proiecte blocate în loc; calitati; (frumos, fericit) stare de multumire personala, inocenta, ingenuitate, lipsa de maturitate, lipsa de griji, perioada linistita, sanse noi, început promitator, speranta; (urat) lipsa de încredere, griji, probleme, piedici neasteptate în proectele personale; (bolnav) stress, zbucium sufletesc, dezamagire; perioada dificila; (mergand sau învatand sa mearga) în proiectele pe care leai început, primele rezultate încep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni; (pierzand) pierderea controlului asupra propriilor tale fapte; teama de a nu face fata cerintelor celor din jur; griji; sentiment de vinovatie; (razand) perioada fericita, plina de bucurii si satisfactie; (dormind) perioada de pauza, de detasare fata de problemele în care esti implicat; (în carucior) ajutor neasteptat în proiectele tale, care le vor face sa înainteze; (nascand) dorinta de împlinire, de realizare personala intr-un domeniu al vietii, dinamism, energie, viitor promitator; creativitate, inventivitate, imaginatie, capacitate de creatie exceptionale; (adoptand) acceptarea noilor sarcini, a noilor reponsabilitati în munca de zi cu zi, constient de dificultatile ce apar" si "CÂINE: loialitate, credinta, supunere, ascultare, docilitate, bunatate, capacitate de munca, rezistenta la efort, corectitudine, adaptabilitate, modestie, constiinciozitate, cinste exemplara, fidelitate, capacitate de sacrificiu; (latrând bucuros si prietenos) credinta, sinceritate, docilitate; prietenie; (turbat, latrând amenintator sau ostil) cearta, revolta împotriva nedreptatilor, autoaparare; protectie exagerata, teama de a fi atacat; (mare si puternic) sentimentul ca esti protejat; (mângâind) simpatie, prietenie, relatii bune, întelegere, armonie; (trist sau ranit) abuzuri, nedreptati, dificultati; (pui) bucurie, lipsa de griji, prieteni buni, perioada fericita pe plan relational si social."
Gata cred ca am exagerat dar am linistit fata
Luli
crinuta71 spune:
Lachi m-am speriat cand am citit ce ai scris. O sa zic si eu ca si Luli daca ne mai sperii cu lucruri din astea. Lachi, Asi am avut si eu perioade in care credeam ca o sa divortez, dar mi-am dat seama ca nu merita sa-l pierd si pe sot, ca oricum nu rezov nimic. Si nu vreau sa va mai zic ce mi-a mai trecut prin cap. Si mie imi trebuie neaparat bebe, macar unul.
Acum va las, ma duc sa ma sarbatoresc
Va pup pe toate
luli spune:
Asa Crinuta, bravo poate dupa ce pleaca musafirii si faceti "cai, cai" se lasa cu ochisori
Luli
oanabbb spune:
iubitele,sa va povestesc ce am mai patit azi!
ma duc frumusel cu rezultatul de la chlamidia,dupa 3 tratamente esuate,la dr,si surpriza...m.am mai pomenit cu 2 chestii..o micoza si beleaua...RICHETTIS!mi.a zis ca e de la caine,eu am intr.adevar o minune de catel de 2 kg,o bijuterie,si dr mi.a zis sa.l dau afara ca am sa fac un copil malformat!cand o sa fac,bineinteles,ca deocamdata ma indop cu napraznic cretisoara ,duphaston,tinctura codita soricelului,clostyl,sumamed,flagyl,nizoral,ketonal,gentamicina si astept...bine,bine dar peste toate mai trebuiesa dau si catelul?fetele,putin suport ca moooooooooooor!singurul lucru neg pe analizele mele e toxoplasma ca in rest...si cand am mai citi zilele astea ca INGERAS care facea si ea tratament nu a ramas...
eu va si va multumesc sincer ca sunteti pe acolo.
oanabbb spune:
corectez RICHETTSIA am vrut sa spun.oricum cred ca n.ati auzit de ea ca nu apare in nici un material pe google
Kariris spune:
ba am auzit de ea citind o gramada din agenda medicala...am intalnit medicamente active fata de Richettsia...nu stiu ce medic ti-a spus sa dai cainele ca vei face un copil malformat si ca ai luat-o de la caine! Spune-i acelui medic ca in afara de parazitii intestinali (viermii) si externi (capuse, purici) nu prea ai ce sa iei de la caine pentru ca BOLILE NU SE TRASMIT INTERSPECII! Poti lua toxoplasmoza de la pisica ceea ce e impropriu spus, pentru ca nu o iei de la pisica ci de la fecalele pisicii (cand cureti cutiuta in care face, o speli cu domestos si te speli pe maini dupa). Nu stiu daca te-am lamurit...e foarte usor sa spui ca iei anumite boli de la pisica/caine, boli pe care de altfel le poti lua foarte bine consumand carne de vita, porc, pasare neverificata si nepreparata corespunzator. Mai intreaba si alti medici. Eu am pisici de 20 de ani, caini am avut mereu si pe langa astia am avut si arici, cartita, iepure. Si toate in casa nu in curte. Crede-ma ca nu am nimic din ce se vehiculeaza ca transmit animalele.