Efecte secundare dupa FIV si stimulare hormonala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Citind aici despre efectele tratamentului pentru FIV,ma gindesc ca ceva caderi de par am avut si eu dar nu am dat importanta ,cu un balsam mi-am revenit,nici nu m-am gindit ca e din cauza FIV-ului,ce ma deranjeaza e niste par care nu e unde trebuie,adica pe fata,dar eu ma asteptam la asa ceva ,la eco a fost OK cind am facut-o, dupa 3 luni,ca atunci am putut sa ma programez si sper sa fie bine si dupa al doilea pe care il voi face .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LACHI ,merci din suflet,eram disperata ca trebuie sa.l dau,dar acu ca mi.ai spus si tu...am fost azi la veterinar si mi.a spus ca nu a auzit de asa ceva dar ca se va documenta.oricum ,o mie de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi lasa prostiile ca ne punem cu pe tine.
La noi a fost tocmai contrariul, toate aceste nereusite ne-au apropiat si mai mult. Eu sunt o optimista incorigibila si intotdeauna a tb sa sustin moralul fam. Asa ca ne-a dat intelepciune si totul este OK, datorita lui. Dar eu sunt perseverenta cu toate ca sunt constienta de riscurile la care ma supun.
Curaj fetelor, totul la momentul potrivit.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Oanabbb eu nu mai am ce sa-ti raspund, ca ti-as spune exact la fel ca si Lachi. In plus, sunt mai multe feluri de rickettsii si sursa pricipala nu e cainele (la unele chiar omul e sursa, iar la unele pot fi si unele animale domestice, dar si rozatoare). Eu stiu ca se transmit prin intepaturi de pureci, paduchi, capuse, in principal (mai sunt si alte modalitati). Nu cred ca e catelul tau de vina. De unde stie dr. ca e chiar catelul tau, i-a facut analize si catelului? Asa cum zice Lachi, poti sa iei multe boli si mult mai usor chiar din alimente decat de la catel (sau de la pisica). Si eu am catel si nu am de gand sa-l dau, transmiterea bolilor poate fi prevenita prin masuri simple de igiena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

te pup dulce CRINUTA si merci si tie de sfat.maine am sa pun niste poze cu catelul sa vedeti cam cat e de scump!ma rog ,daca chiar era musai si ar fi avut de suferit luam atitudine,dar asa?dr astiaof si eu care vreau sa.mi faca copii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Am citit toate paginile de la acest subiect si m-am regasit si eu in unele descrieri.
Eu am facut 2 reprize de cite 3 luni stimulare cu Clostibegyt fara rezultat, dar daca s-au lasat cu cite 6-7kg in plus, pe care le-am dat jos in lunile urmatoare.
Acum sint la 3 zile de la ET si nu imi dau seama daca m-am ingrasat sau nu, dar in mod sigur nu imi cade parul mai rau decit inainte si nu mi-a aparut acnee. Pindesc si eu firele rebele din barba, dar parca erau mai multe cind faceam stimulare cu Clostibegyt decit acum.
MA declar multumita deocamdata.

Intrebarea mea este ce simptome ati avut in zilele urmatoare dupa ET.
Eu am uneori dureri ca la mens, azi nu am simtit nimic, dar ieri am fost la cumparaturi si am carat un cos plin. PE seara m-a durut burta.
Fetele care ati reusit la FIV ati avut ceva simptome dupa ET?

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am facut 8 insemianri,unele dintre ele cu ovamit ,altele cu menogon,altele fara, toate uramate de tratament de sustinere cu progesteron.Nici un efect ...doar am slabit cateva kg, dar eu cred ca era de la faptul ca ma consumam ca nu venea bebe.
A urmat FIv, 20 fiole de menogon, hiperstimulare ,peste 30 de foliculi (37 parca), a rezulat INGRID, hiperstimularea a trecut in 3-4 luni.Acum dupa ce am nascut nu vad nici un efect decat cele care ti se intampla normal, adica la o sarcina normala.Faza e ca pe timpul tratamentului pt FIv,m-am adancit in munca,lucram cate 16-18 pe zi..si uite asa am m-ai dat jos niste kg.Deci iar nu cred ca e vb de vreun efect al medicamentelor.

romaniaau, dupa Et, eu nu am simtit nimik, de abia la vreo 7 zile , pe langa senzatiile de la hiperstimulare , aveam unele vagi senzatii ca ar veni menstruatia.Dar la vreo 12 zile am simtit clar niste intepaturi in zona uterului,care nu se confunda cu nimik, adica nu sunt ca la menstruatie..si care m-au luat prin surpindere chiar, de fapt imi era greu sa mai cred ca se mai poate prinde ceva...dupa durerile pe care le aveam de la hiperstimulare..

Si totusi cu ajutorul lui Dumnzeu a prins....si acum am o fetita superba...care se lupta cu eruptia dintisorilor

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

salut tuturor...eu am facut fiv in septembrie....am mai incercat in mai,dar la 3 zile de stimulare am oprit tratamentul din cauza hiperstimularii..notez ca atunci am inceput cu protocolul scurt...apoi in august am inceput din nou,dar protocolul lung...cu arvecap0.1 si gonal F 900...pe timpul tratamentului,s-a intarit abdomenul,dar nimic serios...la mine problema a inceput dupa punctie...m-am umflat fff tare,dureri insuportabile in abdoment,lezare de intestin si hiperstimulare ovariana...dupa ET au inceput ametelile,nervi ce i-am avut si pe timpul tratamentului...acum dupa fiv care a fost cu rezultat negativ,am descoperit urmatoarele:imi cade parul destul de mult,m-am ingrasat 2 kg,si inainte analiza uterului a fost perfecta,,,acum dupa un echo au descoperit endometrul mic si vor sa-mi introduca o spirala pt marirea lui..bineinteles ca ciclu imi va intirzia cu vreo 3 zile...eu am de obicei un ciclu f regulat,dar dupa ovulatie am observat ca va intirzia cu 2 sau 3 zile...deci sint si efecte secundare..al doilea fiv pe ianuarie cind incep tratamentul...numai bine

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput