Efecte secundare dupa FIV si stimulare hormonala
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Eu am inceput tratamentul pentru FIV cu Diphereline. Dupa 2 saptamani cand am fost la control mi-au gasit 3 chisturi (care nu erau inainte) pe care ulterior au trebuit sa le punctioneze. S-au prelungit injectiile cu Diphereline cu inca o saptamana. Reactia mea la acest medicament a fost cea precizata in prospect ca fiind reactii adverse. Adica toate reactiile adverse eu le-am avut, dar cel mai rau ma deranjeaza cele 2 - 3 kg puse cu toate ca nu mancam mai mult decat de obicei chiar dimpotriva ma controlam.
Luni merg din nou la control si sper sa fie bine ca sa incep Puregon-ul.
Nu mai vreau alte reactii.
Cand am inceput FIV - ul nu am stiu mare lucru despre procedeu si riscuri dar le descopar pe traseu.
Sper sa fie bine.
Va pup si nu disperati.
gabid spune:
Si eu am pus pe mine atunci cateva kg dar dupa ce o sa ramaneti insarcinate o sa vedeti ca nu puteti manca nimic(cel putin asa a fost la mine si am luat in greutate normal)
Totul e sa ramanem insarcinate!Nu conteaza tratamentul!
Dupa nastere cade parul ingrozitor!
Gabi si Moni 4 ani.
oanabbb spune:
fetelor,m.ati speriat rau.eu sunt acu pe duphaston si urmeaza sa ma apuc de closty,dar parca ma strange in spate.tare ma bate un gand sa incerc doar cu napraznic si cretisoara.voi ce ziceti?ati incercat?as face multe pt. un bb dar eu sunt si asa plina de par pe fata si stau cam rau cu parul din cap.
ce sa fac?help
Kariris spune:
Se pare ca eu am batut recordul la ingrasat dupa doar un fiv: 10 kg! m-am cantarit ieri si, credeti-ma ca nu mananc mai mult decat mancam inainte de fivul din iulie. Culmea e ca in timpul tratamentului pt fiv eu am slabit vreo 3 kg si de ingrasat am inceput sa ma ingras abia de prin septembrie. Nu stiu ce sa ma mai fac...mi-am cumparat haine mai mari...dar asta nu-i o solutie! Sunt si inalta, am 1,78m si am ajuns la 85 de kg!!! sunt ca un urs! ma gandesc sa iau medicamente sa slabesc ca nu ma mai suport asa; si am ajuns sa nu mai manac aproape nimic si tot nu slabesc...iar parul continua sa cada..in draci.
Vreau sa-mi repet analizele de ziua 3, 14, 21 sa vad daca hormonal sunt la fel ca inainte sau am luat-o razna si pe planul asta si dupa, sa mai merg la o consultatie sa vad ce mai fac fibroamele si cate mai sunt.
ceciserban spune:
Fetelor Lachi exagereaza.Poate are pe cantar 85kg,dar nu se vede,si de URS nici nu poate fi vorba.Eu nu o vad deloc grasa,cum zice ea.Nu stiu ce faceam eu daca luam atatea kg,ca la cat sunt de pitica 1,63 va dati seama cum aratam.
Lasa pastilele de slabit ca vei slabi oricum ,dar probabil ca in timp.Cum zici si tu,eu cred ca se intampla asta pt. ca hormonal am fost date peste cap,chiar daca pe hartie nu se vede.
Oanabbb nu te speria de ce scriem noi.E important sa afli,sa fi informat bine inainte de IUI,FIV sau orice alt tratament.La intrebarea asta cu cat suntem dispuse sa riscam pt. a avea un bebe cred ca fiecare va trebui sa gaseasca raspunsul in sine insasi.Asa ca nu dispera si fa cum crezi tu ca e mai bine.
cecilia
Kariris spune:
Cum scriu ceva, cum vine "cenzura" si "corectura" dupa mine!
Te pupicesc dulce Cecilia, esti tu o draguta...dar sa stii ca m-am mai ingrasat de cand nu ne-am vazut! Si nu ar fi chiar asa mare tragedie dar daca continui sa ma ingras, ce puishorii mei fac?
Singura mea multumire e ca au crescut si "boxele"!
luli spune:
Lachi - fata draga daca se aude si stereo e beton
Fetelor - pe mine cel mai tare si mai tare ma streseaza intrebarea urmatoare: voi reusi sau nu sa am un copil al meu sau nu?
Urmarile dupa FIV le-am regasit la fiecare dintre voi si probabil cam astea sunt (daca medicii nu le stiau le afla de la noi):caderea parului, par in barba, pe burtik (), kg in plus, candidoze, fibroame, rani pe col, depresii, ...
asta e! Vorba Monicai unele dintre noi stiam ce risk ne asumam, cel putin eu da.
Si sunt dispusa sa o iau de la capat again cu speranta in suflet ca de dataasta va fi bine.
Partea proasta e sa nu cadem in depresii profunde - cum am cunoscut eu o fata frumoasa (nu a intrat pe forum niciodata) care in urma a 4 inseminari si un FIV nereusit, a divortat si a dat in patima .
Asta e cu adevarat trist...
Luli
asi spune:
Luli din nefericire se intampla.Si eu am avut o depresie puternica si mai aveam foarte putin pana la divort.
Numai Dumnezeu ne-a ajutat pe amandoi sa depasim cel mai mare hop al casniciei noastre si nu a fost usor deloc.Acum cand imi aduc aminte ma ingrozesc ca puteam sa nu mai fim impreuna.
Kariris spune:
Si cum ai reusit sa depasesti momentul, asi? Ca io nu mai am mult si intentez divortul! sunt super irascibila, toate mi se par cu fundul in sus si mi se pare ca ori nu sunt facuta pt. viata in doi...ori am nimerit eu cel mai tampit barbat! Bine... nu am sentimentul asta tot timpul...o fi de la mine???