Efecte secundare dupa FIV si stimulare hormonala
Raspunsuri - Pagina 4
danita spune:
dragelor citindu-va pe voi m-am gandit ca probabil din cauza la Brocriptin imi cade parul ?? eu dadeam pe lipsa de minerale .....ce ma stiu ca o am :( .
va pup si va doresc numai bine
danita
ceciserban spune:
Fetele eu cred ca am scapat usor de efectele FIV doar cu o micoza vaginala.Oricum dr. Protopopescu ma vede de abia miercuri asa ca pana atunci trebuie sa cred ce zice medicul meu de la Cluj.Acum fac tratament pt. micoza asta si sper sa fie totul bine.
Eu mai cred ca pt. noi cele care nu am reusit e putin mai greu pt. ca daca reusesti nimic numai conteaza si stii ffff. sigur ca a meritat tot riscul.Asa ca fiecare trebuie sa se gandeasca bine si sa faca ceea ce considera ca e cel mai bun lucru pt. ea.
Multa bafta tuturor si cat mai putine efecte adverse va doresc tuturor.
P.S.De faza cu ingarsatul nu am scapat nici eu.Cred ca am luat vreo 4-5kg.
cecilia
Kariris spune:
Dar cu parul cum stai Ceci? Ca al meu din ondulat spre cret, bogat si rebel a ajuns drept, moale de zici ca imi pun tone de balsam in cap si ca il intind! Ca sa nu mai spun ca imi cade ingrozitor! Ce mai...cred ca o sa ma tund scurt de tot, ca am ajuns sa am un par care numai par lung si frumos nu mai e! Acum ma intreb... oare se va mai regenera vreodata? Sau va inceta sa cada in halul asta? Ca sunt disperata... in stilul asta o sa chelesc!
ceciserban spune:
Lachi la cazutul parului concurez si eu cu catelul,dar deocamdata nu mi se pare ca imi cade mai mult ca de obicei.Eu ma vopsesc si cu stresul,lipsa de magneziu si mai stiu eu ce altele,imi cadea si inainte asa ca sincer nu stiu.Si eu sper sa ajung curand la frizer.Stai linistita ca tu ai par,nu gluma.Eu ma gndesc la fetele care au parul mai rar din nastere,pt.ele chiar e groaznic.Eu mereu am zis ca e bine ca are de unde sa cada,ca daca aveam parul mai rarut din prima,acum cred ca apelam la peruca sau ce naiba.Te pup dulce frumoaso si sa te faci bine repede!
cecilia
Monica-Elena spune:
lachi eu mai am de un dus par
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
asi spune:
Lachi la mine a incetat sa mai cada dupa ce am facut un tratament naturist (tot pentru bebe) si reflexoterapie.
Din pacate foliculita care am dobandit-o in timpul tratamentului cu duphaston inca o am.O mai domolesc cu Propoderm dar vara e mai nasol.
Letitia spune:
Fetelor,
Nu vreau sa va sperii, asa ca incep cu vestea buna (pentru cine nu stie). In urma FIV-ului din iulie de la Medsana, am ramas insarcinata. Din pacate am pierdut sarcina... la cateva zile dupa testul pozitiv. Cosmarul insa nu se mai termina: am sangerat doua luni, desi la toate echografiile facute (si cred ca au fost 10), uterul meu era curat, normal pentru faza menstruala. Intr-un final dr. Protopopescu mi-a descoperit un chist pe un ovar si a decis ca asta e motivul sangerarilor, asa ca mi-a prescris anticonceptionale.
Ce vreau sa va spun (la subiect) este ca nu am acut reactii adverse in timpul stimularii, nici dupa punctie, nici dupa transfer, in afara de o candidoza facuta de la Utrogestan. Problemele mele au aparut dupa si nu stiu cat sunt cauzate de FIV si cat de avort.
De ingrasat m-am ingrasat cam 4-5 kg (pe care inca ma mai lupt sa le dau jos) dar nu stiu daca a fost de la hormoni sau de la stres sau de "nesmtire" . Parul nu stiu daca mi-a cazut, dar nu cred, desi nu prea am cum sa-mi dau seama, tinand cont ca il port tuns scurt (ca si asa e moale, rar si rebel).
Letitia
Kariris spune:
Fetelor... Letitia e cea mai frumoasa fata pe care am cunoscut-o io!!! Credeti-ma e frumoasa... RAU!!! Si modesta...
Kariris spune:
te pup...frumusete exagerata ce esti tu!... si iti doresc numai bine incluzand copii mumosi facuti de tine!