Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo2theo spune:

buna seara fetelor!Am si eu o intrebare pentru voi,mie nu imi vine menstruatia decat cu medicamente mai precis cu duphaston ca daca nu l-as lua ar fi un haos total, mi-ar veni la cateva luni, m-ar tine o luna si asa se intampla de la inceput. Am incercat si cu progesteron dar venea prin ziua 21 deci prea devreme si doar de la duphaston imi vine ceas.Am facut si laparo pentru ca aveam ovarele polichistice si mi-a facut drilling si ma asteptam sa-mi vina si mie normal da de unde, pana n-am luat buline nu mi-a venit.Mai e careva dintre voi in aceeasi situatie?Ati rezolvat cumva fara pastilute ca de atatia ani cu medicamente cred ca ficatul si sistemul meu endocrin o sa-si faca bagajele si o sa ma paraseasca,creierul a plecat acum ceva timp.va pup si apropo vreau si eu la cafea cu voi da'e cam mare distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

ziua 32,temperatura 37,test= 1 liniuta....
danutza,nu ai zis,dar ma gadeam ca dupa inseminari,facand cu Cezara ,treci la fiv...
Simo,tremet PM!
Theo,mie imi vine la timp sau ma rog...relativ la timp doar daca imi pun utrogestan,altfel,un haos...
pup iu all

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

valentina, nici cu homeopate nu se regleaza? eu imi pun ceva sperante in trifa, macar asa pt reglare generala
theo2theo si pt tine ar fi o solutie! poate incerci si cu tratamentul liviei, ceaiuri, tincturi cat cuprinde si cine stie...

pup dragutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo2theo spune:

'neata fetelor!mersic pentru raspunsuri.DANDANA oare pot sa fac tratamentul liviei in combinatie cu cel prescris de doctor?Eu iau acum metformin,clostilbegyt,duphaston, pregnil toate la timpul lor pe perioada lunii si nu stiu daca nu interactioneaza intre ele si ce efecte ar avea.Apropo de metformin mai ia careva si in ce fel ca eu il iau zi de zi cate doua ,una dimineta si una seara cu pauza de cinci zile din momentul in care vine menstruatia dar am vazut si schema de tratament cu el luat continuu.Nu stiu ce sa fac,sa iau si ceaiurile sau nu?N-as vrea nici sa renunt la tratam. dat de doctor.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

'neata dragelor,
Vale, mai asteapta putzin, io tot cu pumnii stransi!!!

Si daca tot exista asa o dorinta din partea tuturor fetelor io zic sa tragem o intalneala cat mai curand! Voi ce spuneti???

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laurici, eu cu draga inima vin la intalnire si nu o sa ma supar nici daca vom fi doar cateva...deci sa vina cine poate si vrea. Doar sa stabilim o zi ...eu propun vinerea asta dupa amiaza (ca are si Ancuta program de alaptat si scapa mai repede) si in legatura cu locatia...vad ca va place la restaurant...asa ca pentru a mai schimba locatia eu propun Codrii cosminului, o carciuma unde se mananca proaspat, bine si accesibil ca pret. Dar putem schimba locatia...voi hotarati, doar sa nu ma plimbati prin nu stiu ce zona...ca acolo raman, ori am nevoie de copilot sa ma intorc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza...
mey..mey,,ce va mai dati intalniri..parca ati fi tinerei.indragostitzi
va pupacesc pe toate

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vale uite mama ca nu am spumeee..
te pupacesc de nu te vezi
babutzooo si pe tine mama doar stii cat de mult te
AncaW
lachi

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

eu propun Codrii cosminului, o carciuma unde se mananca proaspat, bine si accesibil ca pret.

Subscriu la ce ai spus.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Dar unde sunr acesti codrii? ca ma bate si pe mine un gand.....

Nunta

Mergi la inceput