Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ati auzit ca mai avem o graviduta?Huacin, a scris la subiectul simptome. Felicitari!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna dimineata din Islanda

Vale,eu sper ca totusi o sa vii cu o veste buna.Temperatura e super pt ziua 32,nu?

Laurici

Io:ziua 26,fara simtome...Ma gandeam sa-mi iau temperatura,asa de control,cu toate ca luna asta nu am monitorizat-o,dar cum in fiecare dimineata ma trezesc la 11 ,cred ca nu ar avea nici o relevanta,nu?

Pupici dulci la toooate aspirantele

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce faceti, fetelor? Se poate sa va gasesc pe pagina a 2-a? Nu e frumos! Nici la mine nu e nici o simptoma, dar mai am timp :)

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Huacinfelicitari

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Super Huacin
Din nefericire io tre sa stau vreo 5 luni pe tusa, da nu cred ca stau io asa mult...
Fetele, sa papati ceva bun si pentru mine, ca numa cand ma gandesc ce fain tre sa fie acolo la crasma aia, cel putin suna bine din ce ziceti voi... yami yami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chris, cum te simti? Esti bine???

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele, veste mare!!!
Mishi e insarcianata! I-a reusit FIV-ul.

E super fericita si va pupa pe toate, deocamdata nu are net si nu poate sa intre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari Huacin!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebic frumos si sanatos!!! Siii sa tragi cat mai multe aspirante dupa tine!!!

Chris...nu ne-ai zis nimic despre felul in care au decurs lucrurile?! Esti bine? Eu asa sper!

Liana, vad ca din cand in cand, mai bagi capul pe-aici! Ceva simptome? Hai nu ne mai tzine in suspans! Uite un

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mishiiiii!!!!! Superrrrrr! Sarcina usoara si bebic sanatos si frumos!!! Ia-ne si pe noi, te rugam!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mishi E INSARCINATA?????????????
Yeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!
Ce ma bucur. N-o cunosc pe fata asta, dar mi-e tare draga.

Bravo, Mishi.
Sa dea Dumnezeu sa va fie bine. Sa stai cumintica si un pupic pe burtica din partea mea.

Madinutz, tu nu scrii cat nu scrii, dar si cand scrii...uite ce veste ne dai! Mi-e dor de tine, frumusica mea.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput