Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

in caz ca va mai aduceti aminte de mine

eu is bine, ne-am mutat cu scarbiciul si de aia nu v-am mai vizitat
dar sa nu credeti ca v-am uitat, no no no

am vazut ca cineva voia telef de la laborator pt programare eco
316.12.77 este cel direct
sau 316.12.81 interior 101
sa nu sunati la d-na geta ca va repede

acu o iau in urma sa vad ce ati mai scris, cine si ce a mai facut

imi pare rau sa vad ca mai sunt si alte absente, s-a dus lista noastra activa de mai an

vale scumpa, abia astept sa vina 6 pt intalnirea cu trifa, sunt moarta de curiozitate. mai stii cat este consultatia? sa fiu pregatita

si va rog sa o puneti de intalneala!

pupicei la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

lachi, era pentru mine mesagiul?

simo

liana cred ca te-am lamurit!

pupi toate frumoasele

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

lachi,nu vezi ca anca nu ne mai baga in seama!cred ca e ofticoasa pe noi ca suntem mai frumoase si mai modeste decat ea
danutza,era 500000 cand am fost eu,nu cred ca s-a mai scumpit cu mult intre timp.cand te apuci de fiv?
simo,vineri ai timp?ca eu am dupa ora 14!
maine imi mai fac un test,asa ca sa fiu sigura ca nu-i,pen ca o sa-mi iasa tot una,o sa vedeti voi!
asi,mie abia acu mi-a picat fisaRazvan e adoptat nu?daca pina in ian nu ramai renunti la rolul de aspiranta?
pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, bagarati spaima-n mine mai rau decat mi-o indusei singura!!
Asi, Tabitha, vali, simonette si fostele mele miresici, floricika si alexia, va multumesc mult pentru sfaturi, sunt intr-o mare dilema...Pe de-o parte, ma gandesc, totusi, ca pilulele-alea de le luai 3 ani fara pauza sa aiba efect (ma rog, substantza) inca niste luni si-as mai astepta pana-n ianuarie sa vad cum sta treaba. Pe de alta parte, daca-i zic taurului meu orgolios () de spermograma, cre'ca o sa iasa scantei ! si asta, numa la gandu ca l-as putea banui pe el de "nefunctionare" . Stiu ca este o realitate, am glumit doar; o sa-ncerc s-aduc in discutie chestia asta, macar prin aluzii subtile, dar asta de-abia de luni incolo, ca azi mi-a plecat in irlanda (si-nca nu stiu nimic de el, cum a ajuns sau cum s-a cazat ). Io tot cu starea de scarba de ieri, ciclu nu mi-a venit, is umflata ca un balon si ma doare burta, bashka ca facui si-o minunatie de cistita . Mai am un pic si m-apuca

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

dandana: multumesc mult pentru numarul de telefon. Am reusit sa ma programez.

olguttza: imi pare bine ca ai luat decizia de a discuta cu sotul despre o posibila spermograma. In ceea ce priveste anticonceptionalele, eu stiam ca imediat dupa ce le intrerupi exista sanse mari sa ramai, si datorita substantelor care au mai ramas in corp e bine sa te pazesti 2-3 luni dupa ce intrerupi AC, ca ar putea dauna unei eventuale sarcini.

pe toate.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laurici... nu era pentru tine, DAR... e valabil si pentru tine!
M-a sunat, manca-o-ar mama pi ia de fetita dulce, sa ma linisteasca. Inca ma mai iubeste! Dar frate, asa platonic? Hai s-o punem si noi de-o intalneala... in grup chiar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lachioaneo, taci ca-mi amintesc acum cat de prezenta ai fost in ultimile dati....
O sa vin la intalnire cu tine, cand oi veni sa ma iei de acasa

Maaaama, ce ti-am zis-o!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai, no problem! Vin sa te iau de acasa! Te duc si inapoi. Dar pana la cat te lasa sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Valentina, as avea timp...da' numai pana la 16:30, ca la 17:00 am o treaba! Vii la mine???

Pupicei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

vale, eu nu am discutat niciodata despre fiv
a fost asa o bataie de gand dar doar cu mine insami, nu am avut curajul sa dezbat subiectul cu nimeni
ma confunzi
da' eu tot te pupacesc!

fetele, zau, o intalneala mica?

Mergi la inceput