Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 7
lauricipani spune:
Buna dimineata dragutzelor! si io p'aici cu fff multa treaba si cam frig in birou asa ca-mi pregatesc un ceai fierbinte.
Vale, dupa cum observi deocamdata tin pumnii tare stransi! Dar tare rau de tot!!!! Sa fie cum vrea Dumnezeu!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Tabitha spune:
Olteanco: iar ne bagi in incertitudine. Sigur nu esti ziua 10 de la a doua si z 11 de la prima???![]()
La mine pentru prima oara in viata se petrece ceva ciudat. Nu mai am scurgeri normale, de lichide, ci cheaguri de sange. Dumnezeu stie ce-o mai fi. Sper numai sa nu ma dereglez, ca saptamana viitoare vreau sa merg la eco si dupa aia la IA.
A, am uitat sa dau buna-dimineata la toata lumea. (la mine nu e asa de buna...)
pe toate
Tabi
Liana30 spune:

Tabitha ma bucur ca macar tu ai observat..aseara eram adormita si vezi ce calculele..am facut????

de fapt sunt z10 de la prima si z9 de la adoua...acum e CORECT![]()
ancaW n-am baut mama din pahar da tare mult asa vrea
..poate se prinde ceva si de mine![]()
vale primit si multam frumos..m-am bucurat mult..asta nseamna ca contez si eu ceva ceva pe'aci![]()
babutzooo etema la datorie
si astept lamuriri..
aaaaaaaaaa uitaiiiiii........'neata...o mai fi?
pe'aci ninge...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
chris spune:
Fetele, numa ce am venit de la doctoritza de familie.
Am aflat ca au iesit pozitive toxoplasmoza si citomegalovirus. Astia cica pot provoca avortul spontan si daca nu, poate iesi copilul cu mari probleme, respectiv sindromul torr.
Asa ca, cine stie de ce m-a ferit Dumnezeu.
Uite, zici ca esti sanatoasa, te simti bine, si te miri de ce nu ramai insarcinata, mama ei de treaba...
Acu ma duc imediat la chiuretaj si sunt moarta de frica.
Va scriu cand ma intorc daca sunt in stare.
Pa!!
Cristina
valentinag spune:
Chris,sanatate iti doresc!
Mi,sa nu vina,da sa fie 2,nu asa doar ca nu vor muschii lor!
lauriciu sarumina!
Mie imi vine sa vomit,am aici unu care pute de-ti intoarce nasu si am o stareeee
ai naibii jegosi si imputiti care nu stiu sa se spele!
care ziceati ca ninge,la tine Liana?trimite si la fata neste fulgi!Georgico,vezi ce rea esti,din atata zapada de la tine nu imi trimiti si mie ashea cativa centimetrii macar?
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Anca Wish spune:
Chris, ai plecat??? Lumineaza-ma, te rog, la ce chiuretaj te duci..ca nu pricep!
anca...SIGUR intr-o zi

Kariris spune:
fata... tu chiar nu ma mai iubesti??? am facut ieri ochi de melc uitandu-ma la telefon...poate, poate suni!
chris spune:
Anca, dupa avort intotdeauna se face chiuretaj. Eu as fi vrut sa scap, da e riscant sa stai asa 
Imediat plec... 
Cristina
simonette spune:
Ziua buna, gagicute!

Valentina, Poate e bb la tine si tu astepti Uratzii! Tinem pumnii! De cunoscut, nici o pb. cand ai timp, te invit la o cafea!
AnkaWish, am vb. Cu toti am vb. Au zis ca vor veni, cand vor fi pregatiti, si noi puse la punct! Asa ca,...RABDARE!
Theo, ma bucur ca am avut o mica contributie in revenirea ta! Te
si te rog sa fii optimista, in felul asta il atragi pe bb...zambeste-i inca de pe-acum!
Kateryna,esti o fata curajoasa...un
si o
de la mine!
Olgutza, SPERMOGRAMA sotzului...MUSAI! Si mult noroc pe
viitor

Flory76, Tzinem pumnii, sa fie cu okishori in burtica!
Laurici,![]()
![]()
![]()
Chris, toxo si cito..., mama ei de treaba
Tzinem pumnii sa fie bine, sa nu doara fata! Uite s-un
dublu, de alinare!
Fetelor...pe toate va pup apasat si va doresc, tot binele din lume!
Anca Wish spune:
Chris, am inteles! Ai grija de tine. Da-ne de veste sa stim ca esti bine
anca...SIGUR intr-o zi