Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hai ca intru sa va salut si eu.
Eu de vreo 3 zile am niste dureri de ovare...cam ca la CM, numai ca mie tre' sa-mi vina abia de Mos Nicolae. Ca sa nu mai zic ca atunci cand ma aplec e jale. Oare oi fi racit?

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Vale, era sa zic eu cu ce imi trece...
k tare nu mai stiu ce sa fac. azi sunt ceva mai bine, dar mi-e frica sa mai sper k am mai avut eu zile d'astea..si a 2-a zi abia ma ridicam de jos...la mine deja nu mai e de la nici o miscare gresita...of

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Salutare,fetite optimiste!

Vale,nu pot sa te prind pe ym

Anangel,n-o fi cumva ovulatia,daca zici ca te dor ovarele?Fugi la

Eu:ziua 24.vagi dureri de burtik,cam ca la ciclu.O fi bb,n-o fi...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello optimistelor!

Intru mai rar, dar nu va uit! citesc mai des decat scriu. Sunt fericita nasica si matusica a unui voinic de 3.700kg si 52 cm, nascut in 18 nov.! De atunci, nu prea am mai avut timp de multe, caci "lucrez in ture" la mamica proaspata si la bebe, cu soacra ei si o alta verisoara; cum mama ei si matusa mea nu mai este , am ajuns sa exersez cu drag momentele in care voi fi mamica !
In rest," toate vechi si noua toate", ziua 1 de CM, o Gardenella de tratat ( ca poate mi-era dor de tratamente ), si astept cu infrigurare Sf. Andrei cand o voi intalni pe dna dr Denisa Protopopescu !

Sper ca sunteti bine toate si sanatate "oloagelor" de spate si de altele !...

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Kateryna, ai zis ca ai avut avort menstrual, cum e aia?
Oare nu asa am avut si eu?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salut si va pupacesc pe toate

raportez>...z10..de la prima..z11..de la adoua..hai ca va zic mai bine ca's in z21...eeeeee vedeti ce bine se potriveste paraca am tras linie si am facut totalul

bun venit celor noi

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,
ici la toate fetele

OLGUTTZA, hai ca ne intalnim si aici; pana acum cateva luni vorbeam la Miresici de 2005 si stres si nebunie cu nunta, cu biserica si acum alt stres. Cred ca fiecare dintre noi credea ca o sa fie simplu sa ramai insarcinata dar ce sa-i faci.... La mine este problema ca nu am ramas niciodata insarcinata si de aceea ne-am horatat sa trecem la analize pt ca am tot si fara rezultate;
Astazi este a 2-a zi de CM si maine merg la Medicover sa-mi fac analizele din ziua 3: FSH, estradiol, LH. Mai trebuie ceva?

Intreb si eu ce este un avort menstrual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Avortul menstrual este o forma de avort combatuta de multi ginecologi. Ea presupune eliminarea oului fecundat imediat dupa patrunderea lui in cavitatea uterina, printr-o sangerare similara ca aspect si moment de aparitie menstruatiei normale (de aici si numele). Oricum, avortul menstrual se produce doar in cazul in care oul nu este viabil (prezentand defecte genetice grave) sau cand, din diferite cauze, nidatia (cuibarirea in mucoasa uterina) nu se poate produce sau se produce defectuos. Administrarea Utrogestanului se adreseaza acestei a doua eventualitati.

Alexia, ar fi bine sa faci si o prolactina.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!
Olgutza,spermograma cat mai repede!ca sa stii cum stai!
Mi,la orizontala trece cel mai repede durerea de spate
Flori,ti-am lasat mesaj ofline pe ym.
Liana,ai primit PM-ul meu?
Fetili,nici azi nu au venit scirbele,sunt in ziua 31,temp. azi era din nou 37nu mai inteleg nimic..pina acu imi venea mai devreme cu cateva zile si acu ma amina,dereglata scrie pe mine,la organe ,la cap mai putin sau nu
ancaaaa,cand ne vedem?
pup iu all!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. va doresc...o zi productiva
Vale, m-am gandit io dar... am renuntat la idee..spre fericirea multora
cand am zis io k nu iti mai vin uratii luna asta ai zis k nu..iote

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput