Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

ALEXANDRU!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI!!!pentru primul anisor!!! sa cresti mare, sanatos si frumos!!!

uite asa cresc copiii nostri, si nici nu ne dam seama cind trece timpul

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani,Alexandru!
fetelor, dar cu petrecerea nu se mai aude nimic?ce facem?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La multi ani si sa ne spui ce a ales de pe tavita - la motz!!!!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La multi ani Alexandru! ai deja un anisor...

Nici eu nu dau zymaflor la copil;insa de o luna si jumatate am trecut la recomandarea dr. pe vigantolette 500, chiar daca din vara ii dadeam 3 picaturi de vigantol; Nu stiam ca este combinatia vigantolette cu flor si am sa o intreb daca e de acord cu el; dr. era impotriva zymaflorului ca nu stia ce efecte adverse are (a zis ca nu au trecut destule generatii ca sa fie un istoric)

Adita e un scumpic cum doarme pe perna; chiar voiam sa intreb si eu daca putem sa ii culcam de acum pe perna, caci stiam ca initial nu se foloseste asa ceva;

Culmea e ca nu m-a durut degetul, dar statea Gaby pe langa mine si m-a dadacit, si ma intreba din 5 in 5 secunde daca nu imi este rau si lesin; El nu a vrut sa ma sperie dar asa este mersul lui, nici nu il auzi, iar de cand s-a nascut Andrei intra incet in casa ca sa nu il trezeasca, iar dimineata nu il aud cand se trezeste mananca si pleaca la servici (uneori vine in camera la noi si imi spune ca e treaz Andrei si daca i-a facut ceva- schimbat sau hranit, dar rar de tot se intampla in acceptiunea lui sa aiba nevoie de asa ceva :(()
Oricum aseara a venit si a facut curat in casa, cu dat cu aspiratorul, sters pe jos, praful, asplicele de pe hol numai, si dat si pus perdeaua si draperia din camera de la noi ; Mai raman celelalte doua camere dar nu mai era timp aseara; Plus ca m-a ajutat cu spalatul si facutul laptelui de seara, dar, a zis ca prefera sa faca curat in timpul saptamanii de la 7 la 10 decat sa ii stric week-endul cu asa ceva; Si eu stau cu degetul bandajat si ii spun ce sa faca...

Cu petrecerea cum facem? Haideti sa ne mobilizam odata, ca nu mai raman decat trei saptamani pana la eveniment;

Si l-am vazut si pe Tudor cum merge, se "citeste" in poza cat este de sigur pe el cand paseste; Tomasa spune-mi te rog daca el a mers cumva de-a busilea, sau a trecut de la faza de tarare direct in "picioare", caci Andrei se taraie numai, abia daca vrea sa mearga de -a busilea, si atunci numai daca il tentez cu o jucarie, iar cand este aproape de ea se lasa pe burta si practic se intinde la ea, si mai nou sta pe labele picioarelor si intr-o mana sprijinit iar cu cealalta cred ca vrea sa isi gaseasca echilibrul, adica este clar ca vrea sa devina "biped"

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU !

Sa cresti mare, sanatos si fericit !

Crinuta, iti dai seama ca imediat puiutii nostri fac 1 an ? Acum 1 an eram burticoase rau si pline de spaime legate de nastere... tu il asteptai pe Amin, eu ma rugam sa nu nasc chiar de Craciun, he, he, he ce vremuri !.....
LA MULTI ANI SI PENTRU RAYAN !
Cu o zi intarziere...

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Kita, eu inca nu-l pun pe perna. in poza respectiva se rasucise in pat pana nimerise perna mea si l-am lasat asa, ca prea dormea frumos, dar asta se intampla foarte rar

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Kita, eu ii pun lui Dragos o pernuta mica si destul de plata in patut, pentru ca l-am gasit de multe ori cu paturica sub cap. M-am gandit ca mai simte si el nevoia, poate. Asa cu pernuta poate sa isi puna capul pe ea sau nu, ca oricum se foieste maxim in pat (de cele mai multe ori se trezeste cu capul la picioare...).

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La_Multi_ani_Alexandru!!!!!Bellamia_sa_fiti_mereu_sanatosi_si_sa_va_ucurati_de_puiul_vostru_drag.

Scuzati_Eu_nu_mai_am_space!!!!Computeru_meu_a_luat-o_razna.
Dar_eu_sut_mai_tare_am_gasit_o_solutie.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu m-am trezit cu acelasi gand, la Alexandru, primul puiut din listuta noastra care astazi implineste un an.

LA MULTI ANI ALEXANDRU! SA FI SANATOS SI FERICIT ALATURI DE PARINTII TAI! SI ITI DORESC DIN INIMA CA VIATA SA ITI OFERE TOT CE E BUN! TE PUPAM DULCE SI ASTEPTAM POZE DE LA PETRECERE!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput