Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA Alexandru!!!

Mamamiaaaaaaaaaaaaa, chiar uitasem ca sarbatoarea primelor aniversari incepe cu aceasta luna, eu ma gindeam doar la decembrie, dar uite ca Alexandru e primul!!! Sa va traiasca Bellamia, sa va aduca bucurii maaaari si sa fie sanatos! Doamne, ce trece vreme!!!!!!!!!!!!!!!

sa vezi cite urari avem luna viitoare si in urmat 2 .

SUPEEEEEEEEEEEEER

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Pe mamicile din Bucuresti le intreb daca ies azi cu bebeii la plimbare?, ca e urat si frig, si-mi trebuie si mie un imbold sa parasesc caldurica din casa...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

La multi ani, Alexandru!!
Noi mai avem ceva pana la prima aniversare dar va invit sa o vedeti pe Irina mea pe post de mamica papusii...
Albumul se cheama Irina la 10 luni si link-ul e in semnatura:)Pe mine m-a binedispus pe toata ziua...
Enjoy,

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Tu stii povestea cu ratusca cea urata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Andae super tare Irina,cum ii da de mincare papusii.Nu pot sa cred ca sta linistita si se joaca,a mea nu are rabdare sa se joace,e mereu in picioare si nu sta calma nici o secunda.Are o energie....ca m-am saturat sa-i adun jucariile de pe jos si-n patut sta vreo 5 minute,apoi se plictiseste si incep urletele.
Mai avem si noi un pic si facem 10 luni si tare fericita as fi daca ar invata sa mearga,ca va spun sincer eu ma culc obosita si ma trezesc obosita(oare m-am nascut eu obosita???),eu una nu mai pot ,ma lasa fara pic de energie cit ne jucam zilnic.Are un munte de jucarii,ma gindeam ca poate incepe sa se joace si ea,dar nici o sansa,tot mai interesante sint lingurile de lemn,strecuratorile,melesteurile si furatul hainelor din sertare si sa le care si sa le ascunda in alta camera.Va imaginati ce casa am?Nu pot sa am nimic la locul lui,intr-o secunda e un infern si cind nu o mai aud prin casa...sint sigura ca combina ceva!Ieri de exemplu,cara matura si farasul sa ma ajute sa fac curat si la un moment dat cind m-am uitat,sugea cirpa de sters pe jos,norocul meu ca nu o bagasem in detergent si era noua,ca de nu....facea clabuci la gura!Rid eu,dar tre sa stau atenta la titirezul asta,ca se invirte prin toata casa si nici nu stiu ce-i mai trece prin cap.
LA MULTI ANI ALEXANTDRU SI FELICITARI PARINTILOR!
CE MAI TRECE TIMPUL...DEJA UN AN...NU POT SA CRED.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vezi gabri, d-aia nu i-am luat eu premergator Irinei:)
pupa gospodina mica...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Tu stii povestea cu ratusca cea urata?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anda, ce dulce e Irina ....

Oana, sper din suflet ca sunteti bine.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi multi ani Alexandru de Bellamia!!!

Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Si spune-i mamei tale sa mai dea si ea un semn pe-aici...
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU[/red]

[red]SHOBO , FLUOR - VIGANTOLETTEN il i-au pe reteta de la medicul de familie in fiecare luna , sunt pastilute care trebuiesc date 1/zi ,in fiecare zi ,ei i dau Alexandrei de 500 concentratie , inainte ii dadeam vigantol picaturi cate 2/zi ,asa i-a prescris medicul pediatru de la 5 luni .Exista si FLOUR -VIGANTOLETTEN DE 1000 concentratie ,noua ne-a prescris de 500, medicul decide .Intrebati medicii pediatri.Se administreaza timp de doi ani , iar daca este cazul si se inregistreaza o malabsorbtie dupa varsta de doi ani medicul poate decide prelungirea tratamentului , sau invers poate decide administrarea pe un termen mai scut ,atunci cand este cazul.
Sper ca am fost explicita , daca va mai pot da informatii referitoare al acest medicament si stiu va spun cu placere!

ELENA si ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

La multi ani, Alexandru!! SA cresti mare si sanatos.
Tomasa, vroiam sa cer niste sfaturi referitoare la sofat. V-am sunat da cred ca iar a mesterit Tudor telefonul.
Pt ce e Fluorul sau cum ii zice? ca io nu am habar
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Shobo iata care este ultima tendinta in Zymaflor: sunt unii medici care nu sunt de acord cu acest medicament. Ceilalti insa il recomanda calduros iar ca mod de administrare se ia de la inceput si pana la 14 ani.

Contraindicatii: acest mod de administrare intensiv duce la floroza. Am si vazut cum arata. Sunt pete albe pe dintisori, nu tocmai inestetice. Fetita dr. mele stomatolog are 12 ani si a facut floroza. Insa nu va puteti imagina ce dinti puternici si frumosi are.

Cum putem face sa nu ajungem la floroza: eu am inceput acet tratament din 18 noiembrie si il tin pana in 18 ianuarie intensiv. Zymaflorul se da timp de 2 luni neincetat in fiecare zi, dupa care, la imlinirea celor 2 luni, se face pauza de 4 - 6 luni, dupa care se reia povestea. Daca cumva in timpul celor 2 luni in care urmati tratamentul uitati sa-i dati in vreuna din zile, trebuie sa reluati din nuramtoarea zi pentru inca doua luni. Ideea este ca in doua luni zimaflorul coboara si ajunge sa hraneasca radacina dintisorului. Inc azul in care uitati sa administrati o pastiluta, intrerupeti procesul si zimaflorul nu-si mai face efectul. In acest mod se evita excesul de flor (floroza). Cred in acest tratament. SAe pare ca este noua descoperire a medicilor. Insa zimaflorul trebuie administrat copiilor. Eu am vazut deja dintisori crescuti cu Zymaflor si sunt incredibili.

Fetelor, ce se mai aude cu petrecerea?

Mergi la inceput