Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, hai ca-ti raspund si eu in graba. Eu Zymafluor nu ii dau fiindca este controversat. Voi incerca sa suplinesc prin igiena si, daca ma va mosteni pe mine va avea dantura f. buna. Eu nu am luat asa ceva cand eram copil, dupa cum iti imaginezi si pana in sarcina nu am avut nici macar o carie sau o lucrare la dentist, cu exceptia detartrarilor obligatorii si normale. Acum ceva timp am intrebat-o si eu pe Bdana acelasi lucru pe care-l intrebi tu acum (probabil ca n-ai citit) si ea mi-a confirmat ca nici ea nu-i da lui Cristi. Ca in multe alte aspecte, si parerile in acest caz sunt impartite, ma refer la ale medicilor. Eu nu vreau sa ma trezesc, Doamne fereste, ca peste cativa ani se descopera ca pe langa efectele benefice mai are si nu stiu ce alte efecte secundare, necunoscute pana atunci. Desi pana acum am auzit numai de bine despre acest tratament, asta este parerea si optiunea mea personala. Plus ca mai e si chestia cu uitatul, de care spui tu. Oricum, in mare parte calitatea danturii se mosteneste si o mai ai si cum ti-o pastrezi/ingrijesti.
Fructele i le dau deocamdata fara coaja dar nu stiu pana cand. Incaltaminte daca ii cumperi sa o iei neaparat cu copilul de fata, nu te lua dupa nr. ca te poti pacali. De asemenea stiu ca e bine sa fie putin mai mare intrucat ei nu stiu cum sa-si tina piciorusul cand ii incalti.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

http://www.zymilcastoro.it/visual/visual03.asp

Daca mai vreti sint si alte site-uri ,parerea mea e sa le dati,rau nu are ce sa le faca,e doar pentru prevenirea cariilor si e bine sa-l dati inainte sa le iasa dinti.Parerea mea...voi faceti cum credeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Gabry, dar lui Codrin i-au aparut deja 4 dinti de o luna si se pregateste al 5-lea, sa inteleg ca deja e tardiv sa-i mai dau?...
cum stii ca se da doar pe 2 ani??? scrie pe el sau asa ti-a zis drul. poate e asa fiindca apa din Italia contine si ea ceva Fluor, nu ca in RO? ca aici am auzit variante diferite: 6, 7, sau 14 ani!!! si imi ies peri albi daca e si pina la 6 darmite pina la 14

ILUCAE, exista Vigantol care contine Fluor??? caci clar l-as da si eu pe ala 2 ani daca e! zi-mi unde il gasesc (se poate cere pe reteta la medic?) te rog si cu cite picaturi de Vigantol normal se echivaleaza/zi? eu ii dau 2 pic/zi de Vigantol acum. uneori mai scapa 3.

Tomasa, f documentata ca de obicei, insa mie mi0e frica sa nu ma mosteneasca pe mine care am dantura cu pb -SPER sa-l mosteneasca pe tati care nu stie ce e stomatologul .
deci de aceea ma interesez ca sintem unul asa si altul INVERS TOTAL la dinti, eu mostenindu-mi tatal aici , avind un material dentar deosebit de prost!

Super simpatic Tudor cum merge , cred ca esti tare mindra! si ce mult s-a schimbat! -DOamne, nu-mi vine sa cred cind a trecut timpul!...

multumesc foarte mult tuturor mamicilor scumpe pt raspuns, tb. sa facem consiliu de fam cu tati si sa luam decizia, dar mai adunam pareri inca, orice parere e binevenita

LMA lui RAYAN!!!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Shobo Nu stiu daca te-ai uitat pe site-ul care l-am pus...pina la 2 ani se da ala picaturi,dupa aia de la 2 -4 se dau pastilute si de la 4 in sus la fel,dar in concentratie mai mare.Poti sa-i dai linistita chiar daca i-au iesit deja dintii..si mi-e mi l-a dat doctorul dupa ce-i iesise dinti.Ce sa va spun de apa....peNru lapte eu folosesc cea care scrie pe ea oligominerale...asta e cea mai buna si cind am fost acasa am folosit mi se pare izvorul alb,ca era unica care era oligominerale.
De spalat pe dinti acum..se face ca se spala pe dinti,dar doctorul mi-a spus ca pina invata ei sa scuipe pasta de dinti,ar fi mai indicat sa nu le dai inca ,ca nu le face bine daca o inghit.Eu ii dau periuta de dinti si o molfaie ea si stie ca e de spalat dintii..dar daca-i pun un pic de pasta,ii vine sa vomite,chiar daca are gust de capsuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Crinuta, La multi ani lui Rayan!

Ma bucur ca nu m-ati uitat, fetelor.
Noi suntem mari, crestem, sambaat implinim 10 luni, mergem in picioruse si vorbim toata ziua. S-a dus linistea mea.

Si eu ii dau zymaflor de la 4 luni, pt ca noi, mami si tati nu avem dinti prea buni si mi-e teama ca nu are ce mosteni. Prietena mea mi-a adus solubil din Germania si i-l pun in gurita dupa masa (fara lapte) si il suge singurel.
Pupici si sper sa nu pierd iarasi sirul

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RAYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa tare haios Tudor. Chiar merge bine.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci fetelor!

Rachel, bine ai revenit!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Legat de Fluor, eu am decis sa nu ii dau, cel putin nu inca.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

La multi ani Rayan!

Fetelor astazi primul bebelus din gasca implineste un an .Va vine sa credeti?

LA MULTI ANI ALEXANDRU!

Multi ani traiasca ,multi ani traiasca ,laaaa multi aaaaaaaani!

Bellamia te asteptam cu poze de la petrecere si cu vesti despre Alexandru

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput