Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Patricia, calendarele le-am facut eu cu un program care a venit cu camera foto, le-am pus pe un cd si le-am scos la o tipografie. eu le-am facut de perete, o singura fila, dar se putea sa fac si cate o fila pt fiecare luna si pe urma sa le leg
kita, sper sa-ti treaca cat mai repede degetul.si tie, Ubi

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Cred ca Priorix este pt Rujeola, Oreion, Rubeola (ROR)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, la multi ani lui Rayan! si eu tot ca Daniela imi amintesc, parca priorixul era pt rujeola, rubeola si oreion
am fost astazi la ginecolog, ca ma durea rau burta si mi-a gasit o minune de anexita. acum nu stiu ce sa fac, ca mi-a dat niste medicamente contraindicate la alaptat. sa-i cer alte medicamente? daca astea sunt cele mai eficiente si ce e permis la alaptat nu e destul de puternic impotriva anexitei? sa renunt la alaptat? sa incerc ceva naturist?

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabiu...cand ai sunat? probabil cat am fost noi la doctor, pana in 19, nu? offf...suna azi ca nu mai plecam nicaieri, la orice ora...sau da-mi tel. tau pe PM si te sun eu (si termina cu deranjatul ca nu deranjezi pe nimeni, din contra).

Crinuta,LA MULTI ANI lui Rayan...multa fericire si sanatate

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Shobo - eu am auzit ca pana la 12 ani si da, fara sa intrerupi. Dar am mai auzit ca asta se da doar daca nu i-au iesit dintii pana la 1 an si 2 luni (nici un dinte pana la varsta asta). Deci, relaxe...spala-l pe dinti cu pasta cu fluor si gata.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Shobo,

Intrebarea cu fluorul a fost prima tema de discutie pe care am pus-o eu cand am intrat pe forum. Din ce raspunsuri am primit, am dedus ca nici una din fetele de aici nu da flor la copil. Ulterior a intrata Clara parca care e singura pe care am auzit-o ca-i da.
Eu am aceeasi dilema ca tine, pana la urma m-am hotarat sa nu-i dau, desi al meu sot ma tot boscorodeste ca o sa vad eu daca o sa aiba pb cu dintii. Sper sa semene cu mine si sa n-aiba, daca seamana cu el am imbulinat-o.
Vezi si articolul
reclama/reclamamascata/biblioteca/fluorul_argumente_pro_si_contra

Sa-mi spui neaparat ce-ai decis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

ShoboEu ii dau Zymaflour lui Elena,dar e pina la 2 ani nu pina la 6.Si eu mai uit sa i-l dau..dar asta-i viata!

Mergi la inceput

rectific, cred ca mai era cineva care da flor.Magga cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Danielai si Shobo si eu i dau Alexandrei FLUOR-VIGANTOLETTEN de 500 ,o pastilutza pe zi, de la 5 luni.La fel ca si voi la inceput nu am vrut sa-i dau , dar m-am documentat mult , am cautat pe internet , am intrebat mai multi medici si mamici apropiate care au bebelusii mai mari decat Alexandra mea si la fel au facut ....au dat copiilor fluor .Sper sa fi facut alegerea corecta.Este adevarat nu am dat si nu-i dau ZYMAFLOUR , dar cred ca este acelasi lucru.

LA MULTI ANI LUI RAYAN !!!!!!

Pupici la mamici si bebelusi.

ELENA si ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

inseamna ca gabri era, retinusem ca e cineva din strainatate. Acolo insa e altceva, ei stiu f clar cat flor contine apa, sunt studii, dupa cum vezi se da pana la 2 ani nu asa la infinit.

scuze de chestia cu reclama, n-am stiut.

Mergi la inceput