Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sa va zic faza dura. Barbatul meu tine cu tot dinadinsul sa o faca pe fiica-mea dinamovista (eu sunt stelista), asa ca o tine la current cu mersul campionatului, mai ales in week-end cand e etapa si mai ales cand e ea maraita. Ce credeti ca-I zice in seara asta? “Esti suparata, tata, ca a pierdut Dinamo? Lasa, nu fi suparata, ca tot e pe primul loc.” Dar o spune asa intr-un mod serios si ea se uita la el cu atata interes incat chiar zici ca o intereseaza.
Androix – la noi nu a nins, s-a inserat la un moment dat, dar nu a cazut nimic din cer. Ba chiar noi am mai iesit o data, ca a trebuit sa mergem pana la birou – nu mi s-a parut f. frig afara.
Babygirl – chiar cah pozele alea (desi sunt naturala) – noroc ca la mine nu se vad prea bine ca face figuri clicknetul. Si barbatul care se uita din departare la ce ma uit si ma intreba curios la ce ma uit – in timp ce el manca (e bulimic, de pe la 5 mananca incontinuu) – a scos niste sunete de dezgust. Lasa ca poate asa ii trece foamea asta ca mi-a mancat urechile! In schimb eu citesc cu succes povestile nasterii de pe DC.
Si deja incepe cititul de povesti? Eu am reprosat alor mei (in gand) ca m-au trimis la tara pana la 3 ani si nu mi-a citit nimeni (nici dupa ce m-am intors acasa nu s-au omorat cu cititul). Poate de asta am citi singura de-am rupt de cand ma stiu (adica dupa ce am invatat sa cetesc). Dar poate as fi fost mai desteapta si nu m-as fi chinuit atata in scoala/faculatate.
Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fete eu am avut doua nasteri normale da' sa stiti ca nu ma simt mai superioara sau mai altfel decat cele care au nascut prin cezariana...In schimb toata stima si admiratia pentru noi ca am reusit sa avem 9 luni grija de puiutul care crestea in noi si apoi pentru curajul ne a ne arunca pe un drum total necunoscut si ca putem merge inainte indiferent de problemele si obstacolele aparute...

M-am uitat si eu la poze si ma gandesc ce norocoasa am fost sa am doua nasteri gen speedy gonzales...cu travalii de cate 1 ora fiecare si nastere propriu zisa de cateva minute...mai mult a durat crosetatul dupa aia decat nasterea...Imi doresc din suflet sa ma mosteneasca fetele si sa nu se chinuie...

Si acum sa va arat pe Delia in fibrilatii

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

quote:
Originally posted by babygirl

micorint, de unde-i tortul acela fenomenal? mi-am chemat tot familionu' la calculator sa-l vada.

EmAdina

Adina, e de la cofetaria Tutti Frutti, pe langa magazinul Titan, daca stii... Eu stau in zona, langa parcul IOR.
Dar sa stii ca n-a fost chiar atat de grozav pe cum arata... ma rog, a fost bun, n-a mai ramas nimic din el

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

quote:
Originally posted by loreen

Micorint de la ce firma sunt cerealele cu scortisoare?

Surorile

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Sunt de la Humana, uitasem sa precizez. Maria a papat cu mare spor piureul de mere de la ei, sper sa-i placa si astea.

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Micorint-exact asa face si Thomas cu miorlaiturile. Si se simt ambii dinti sub piele, tari si inca nu i-au iesit.
Am avut musafiri azi si tot dupa fundul lui a stat toata lumea si ce folos, el e cu dintii si e scandalagiu.

Humana cu gris de porumb si orez si vanilie-atat sunt de buen ca as manca EU toata ziua numai dinalea, d-apai Thomas... Lui ii plac toate cerealele de la Humana-acum papa cirese cu banane si orez.

Va zic noapte buna, ca nu stiu daca mai scriu.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam stiam ca Adina e cezariana si mi se pare ca are si poze. De aceea am zis ce am zis. Vroiam si eu sa fac o gluma. Greseala mea a fost ca am spus ''voi normalele'', ''voi'' fiind in plus in cazul acesta si de aceea am revenit cu un alt mesaj de ''explicatie''. Si a propos de asta, ma doare operatia de mor. Pe voi?

Am vazut pe HBO un film ''Identitati furate'', cat am putut vedea din el. Si eram si cu copilul in brate. L-ati vazut cumva? Minti bolnave!

Voi ati citit cumva la 'Umanitare', topic 'Ajutor' despre femeia aia de 31 ani cu 9 copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Moama, vazui si eu pozele si ma luara cu emotii, cu alea-alea... Nu vreau sa-mi aduc aminte de momentele alea, cu 100% natural si fara anestezie si de muscam tot ce prindeam in cale... Eee, noi sa fim snatoase... Mai fac inca un bb2 cand o fi cazul si imi salvez site-ul sa-l am inainte iar de a naste... hihihi...

Noi am fost azi nitelus prin centru si Alex a dormit vre-o 3 ore si acum e agitat si nu vrea sa se mai culce, dar il pacaleste mama indata... Hm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
La multi ani cu santate, si cu intarziere din partea mea Cristinei (Laura) si La multi ani cu sanatate lui Matei(Lucas), sa va creasca mari si voinici si sa fie fericiti.
Mai mamici noi de joi de la vaccin o tot tinem intr-o maraiala si febra, maraiala nasoala ca azi noapte de la 2 pana la 4 am trecut din brate in brate cand la mami cand la tati cand la buni, ca de a auzit fata plangand si repede si ea, dimineata tot cu capsa pusa si uite asa acum nu stiu cum se face de doarme,doamne ajuta, l-am sunat pe dr. ca la un moment dat a facut 39 de grade C si in caprari scrie ca, daca se ajunge la temp asta si au trecut 48 ore de la vaccin se suna medicul, mi-a zis sa-i dau nurofen 2,5ml de 3 ori/zi si 2,5 ml calpol seara la culcare si eventual 1/2 supozitor cu novocalmin, eu nu i-as mai pune supozitor ca deja i-am facud curu' prastie de la cele cu paracetamol (scuzati expresia), ma mai gandeam la dintisori dar gingiuta nu e inflamata deloc desi parca se site ceva sau am eu pareri, ai vostri puiuti cand le-au dat dintisori au facut febra, in caprari scrie ca febra nu se face de la dintisori si nici diaree.
Ne-a dat tati in leaga azi sa ne adoarma ca doar asa mai stam cuminti, in timp ce mami gatea - ceorba de salata in care eu pun si o lingurita de bulion nu prea se sesizeaza si fasole uscata cu ciolan afumat si mult marar, iar feti piureut cu carnita de vita, pe care evident nu la mancat si asa zilele astea a mancat execrabil a si nu ii place conopida (pacat eu cu tati o devoram).
Mai fete ce torturi minunate, pai eu ma fac de rusine cu al meu al feti adica.
Babygirl - din poza tu esti a 4 de la stanga la dreapta, nu? eu asi pute fi prima nu mai am mult.
Loreen - asa somn mai zic si eu.
A azi a luat prima busitura statea in picoruse si se lupta sa ajunga nu stiu unde, se lupta cu mana mea si infinal a castigat o usoara busitura cu barbita de spatarul coltarului, a si ii mai place teribil sa vorbeasca cu peretele, da cu palmutele in el si se amuza o apuca plansul e in delir fata.
In ceea ce priveste intorsul in pat noaptea in somn ia priviti aici
Iar am scris un pomelnic vad ca bumbu nu mai maraie asa ca ma bag si eu in pat poate dorm ca la cata cola am ingurgitat slabe sperante.
Hai sa aveti o noapte buna si o zi minunata ca doar e luni si cam suntem singurele (fara tatici) nu fara bbici.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_b spune:

Stefania Nicolae ai grija sa nu fie o boala a copilariei .Noi se pare ca pana la urma asta avem, diagnostic dat prin telefon, daca va vine sa credeti ca este posibil in Canada asa ceva.
In mare Paul a inceput acum o saptamana jumatate sa fie mucos fara alte simptome de raceala( eu eram bucuroasa ca uite ca nu face febra cand e racit-poate din cauza ca a inceput diversificarea la 1 zi cu lamaie contra sughitului).Dupa cateva zile adica martea trecuta incepe febra mare de tot 39.5 si am mers la pediatra care a zis ca are infectie la ureche -otita medie si mi-a dat antibiotic-amoxicilina 7 zile.Dupa trei zile de antibiotice incep sa-i iasa pete pe caput si incet pe corp acuma e la picioare.Asta a imnceput vineri seara deci nu aveam ce sa fac decat sa ma duc la un walk in clinic ca pediatra nu lucra sa verifica daca este alergie de la antibiotic sau nu, desteapta de mine nici nu m-am gandit ca daca era de la antibiotic era right away nu dupa 10 doze.Dar macar eu am o scuza dar doctorul generalist ce scuza are mi-a zis sa opresc antibioticele ca alergia este urata si oricum se pare ca nu mai avea infectia in ureche - trecuse.Ma duc acasa-asta fiind sambata si pe drum ma tot gandeam ca o sa se supere pediatra ca m-am dus la alt doctor si am intrerupt tratamentul si zic ia sa incerc sa o sun poate macar vorbesc cu ea la telefon si ma programez pe luni.Si dupa lungi discutii la telefon in care ai explic cand si cum a aparut reactia ea imi zice ca este infectie virala si ca e foarte bine ca a facut-o adica ca este rujeola= roseola.De sambata stau si studiez sa vad ce si cum si acum dupa atata studiu sunt in ceata ca nu stiu daca e roseola adica pojar, rubeola sau roseola infantum (nu stiu in romaneste cum se numeste ca nu am auzit de pojar de infant)ca aici este si asa ceva si asta se apropie cel mai mult si este foarte comuna la o varsta asa mica.
Asa ca noi am reusit performanta ca la nici sapte luni sa incepem maratonul bolilor- sau poate a mai avut deja si altcineva?
Deci Stefania Nicolaedaca doctorul nu gaseste nimic toine temp sub control cu acetominofen-nu stiu care e echivalentul in Romania si cu multe lichide si ai rabdare vreo 2-3 zile ca exista sansa sa erupa -atunci se opreste si febra.Din nou, daca nu e altceva adica o infectie bacteriana cum a fost la nou ca doctorita zice ca a avut si infectie la ureche-oricum o sa ma lamuresc mai mult cand ma duc miercuri la control ca doar trebuie sa stiu exact care boala a fost nu?
E doar distractiv cum aici un medic generalist nu recunoaste o boala a copilariei-si aici multi copii merg la medici de familie nu la pedoatrii- si mai ales cum nu elimina posibilitatea unei alergii la antibiotic daca este dupa trei zile.
Oricum ingerasul meu se pare ca e ingeras si cand e bolnav adica pe langa ca avea febra al dureau urechile era iritat el tot cuminte era si dormea la fel de bine ca inainte si nu plangea de loc.
Astazi a fost prima oara cand tati a stat cu el fara mine 6 ore dupa care a fost super surprins cat este de cuminte, mi-a zis" pai tu esti doamna cu asa un copil".Asta pentru ca el este foarte putin acasa lucra 7 din 7 de la 9 dim la 12 seara( asa e daca ne-am hotarat sa ne intoarcem in Rom acuma facem acumulare primitiva de capital) deci nu stia decat din ce-i povesteam eu cat e de cuminte Paul.
Gata ca m-am laudat destul.
Deci daca cuineva doreste putin pojar sau rubeola (inca nu stiu exact dar sunt bune amandoua nu?) sa-mi trimita un PM.Nu stiu daca tine virusul pana in Rom dar al trimitem paravion sa mearga repede.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

La multi ani Matei...sa fii sanatos

Sper sa fie una buna de tot pentru toata lumea...
Eu am avut o seara de cosmar...Dupa o zi de stat in picioare si gatit,Delia mi-a copt-o original de tot...Dupa baie toate bune si frumoase papa si o pun in patut ca dormise...la nici juma de ora incep bociturile...o iau incerc sa o adorm din nou,dar degeaba...O pun la mine in pat ca nu mai puteam sa o in in brate din cauza crizei de lombosciatica care ma pocnise de 2 zile(era si timpul)...A marsaluit prin pat vreo 2 ore ...dupa acre mi-a sarit mustarul si o pun in patut...ei bine da-i urlete...pret de alte doua ore...nu s-a lasat pana nu a vomitat si ce mancase ca sa fie bine...In final am pus-o cu noi in pat si dupa ce aveam spatele bucati am dormit si in dunga...Acuma de dimineata sunt terminata la propiu si la figurat...Imi vine sa pang de draci,ma gandesc si la casa care nu mai termina,la Delia care devine imposibila,eu ma simt din ce in ce mai rau,vin si sarbatorile si vor fi extrem de triste cel putin pentru mine...OF...daca-o iau asa de luni nu-i a buna...

Kitty si Bianca a avut asa de mica pojar asa ca mai sunt si altii...si achiar nu-mi dau seama de unde putea sa faca...Dar eu nefiind adepta antibioticelor la copii decat in caz de forta majora am apucat de nu i-am dat si a erupt imediat si am scapat repede...La voi fiind combinat cu otita n-aveai de unde stii...Las' ca trece repede...Am si eu o intrebare nesimtita...de ce vreti sa va intoarceti in tara?

Stefania eu pun suc de rosii cu simt de raspundere,si la sfarsit o dreg cu niste jumari de oua...ai incercat asa?
Asa doarme si Delia precum Alesia...parca se dau lupte grele prin patut...

Micorint bune rau cerealele alea...Eu nu-i mai dau Humana fetii ca mi-l minca prost,insa imi pare rau dupa cereale...eu i le puneam seara in biberonul cu lapte...Asa nu mai pot amesteca laptele de la o firma si cerealele de la alta...

Andreeaatan si eu stau in ceata cu dintii...Biancai abia la 8 luni jumate i-au erupt,dar nu mi-a facut nici pe jumatate crizele Deliei care crize incep sa le banui de altceva...MA uitt la gingia ei,este alba se vad dintisorii in ea dar n-as baga mana in foc ca vor eupe mai devreme de o luna-doua...

Elisor mai in gluma mai in serios,s-a intamplat ceva de n-ai mai dat pe la noi?

Surorile

Mergi la inceput