Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani, Matei (Lucas)!

Eu declar oficial ca nu mai rezist. Azi noapte mi s-a trezit de 2-3 ori, nu stiu exact ca sunt ametita de somn. Toate figurile astea dureaza, cu mici intermitente de nopti dormite, de 3 luni. Eu sunt din ce in ce mai varza.
Ca e de la dinti, inteleg, inainte a fost racit si infundat la nas, inainte de asta era patutul nou. PANA CAND? Eu nu mai pot!!!!!!!!!!!!
Care dintre voi ati servit bebeilor niste Calma Baby sau ceva asemanator??? Care a fost efectul!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu m-am obisnuit cu trezirile dese peste noapte si m-am resemnat. Am incercat sa o culc la ore diferite...de la 20 la 23, la fel s-a trezit. Si cu baita fierbinte..nimic. Nu mai incerc sa o pacalesc cu suzeta sau cu ceai peste noapte ca mai rau ma chinui, pana la urma tot la luat in brate si la tzatza ajung. Mai devreme am incercat sa o las singura in camera pana mi-am pus eu rufele la spalat. A tinut-o intr-un planset, cu lacrimi de crocodil, cand am ajuns la ea avea fatza uda, ochisorii rosii, de m-a busit si pe mine plansul. Am pus-o in pat langa mine sa doarma si o tinea tot intr-un suspin, de mi se rupea sufletul. Asta e, e un pic mai rasfatata, dar sper ca asta sa dureze pana incepem sa ne intelegem cu ea, ca daca nu vai de pielea noastra.
Micorint, cercurile magice sunt mai mult frumoase decat gustoase...cel putin asa mi-au iesit mie, mai mult de impresie artistica. Cred ca trebuia sa pun faina care creste singura, ca nu mi-au crescut si nu prea s-au copt bine la interior. Dar in poze arata atat de bine.... In schimb, tortul cu jeleuri l-am facut dupa reteta Nataliei, ete un topic cu retetele ei aici pe DC, e foarte simplu si foarte gustos. Nu sunt un talent culinar, dar ma mai chinuie talentul din cand in cand si daca imi dau retetele muna'n gura e pacat sa nu fac. Si trebuie sa recunosc, mi se face o pofta teribila cand imi bag nasul pe culinar.ro.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Haida, subscriu si eu la mamicle obosite. E clar: daca la 5-6 cand mananca apuca sa se trezeasca (pentru ca nu ma infiintez sa o pun la tzitzi destul de repede) dupa aceea ma freaca de 10 ori sa-i dau suzeta. Asa ce de diseara voi sari la primul scancet ca sa pot dormi calumea. Culmea e ca acum ma simt destul de odihnita pentru ca intre episoadele astea adormeam asa de profund ca am avut vreo 3-4 vise. Intr-unul din ele cica venise o catastrofa naturala asa ca ne-am luat campii intr-un autocar impreuna cu mai multe familii. Era cam ca in filmul Mad Max, nu mai existau autoritati, fiecare era pe cont propriu, cu jefuit de masini, magazine. Si amn ajuns la un moment dat la o casa mare langa o padure si am zis sa ne cazam acolo o vreme. Iar eu eram stresata pentru ca venea iarna si ma gandeam ce-i dau sa manance lu' Mogaldea. Asa ca am propus jefuirea unui magazi - era un Metro sau ceva pe langa noi - ca sa facem rost de ... borcanele cu mancare. Si cand am ajuns acolo deja fusese jefuit magazinul, dar nu mi-am pierdut speranta si am gasit un depozit pierdut (ca mormintele egiptene) care era plin de borcanele. Si cand ne-am intors la casa m-am gandit sa ascund o parte din ele in pamant ca eram sigura ca spre primavara va veni foametea si oamenii mari se vor da la borcanelele fiica-mii. Si aici m-am trezit ca era 4 si un pic si Mogaldea isi cerea drepturile.
Noi azi suntem puse pe haladuit ca avem masin, dar am auzit ca sunt 0 grade afara si mi-e o sila sa ies! Pe de alta parte la 1 vreau sa fim acasa ca sa facem incercarea nr. 2cu piureul.
Loreen - mortala Delia cu pisica. Asa face si Ana cand vede ceva nou sau care ii place: tuguie boticul si apoi scoate sunete de genul ooooooooh, aaaaaaaah. Si bineinteles pedaleaza cat o tin picioarele.
Kitty - multa sanatate. Sa ii treaca repede. Eu din bolile copilariei nu am facut decat varsat de vant - v-am zis eu ca ai mei nu au avut bataie de cap cu mine cu bolile, spre deosebire de frate-meu. Asta inseamna oare ca o sa le fac acum cu fiica-mea, pe masura ce le va face ea?
Stefania - foarte dulce Bumbuta. Sper sa-i treca febra repede, mititica. Nu uita sa o hidratezi!
Hai ca ma duc sa fac planul de bataie. Sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Gata, s-a terminta cu smekeria.. si cu viata usoara..
De simbata am observat ca nu mai am lapte atit cit trebuie si banuind c -o sa vina si momentu' asta ma tot chinui sa l fac sa pape si altceva de vreo 2-3 saptamini..
Dupa 5 luni si ceva de alaptat aproape exclusiv, ca probabil ca 150 ml de suc de portocale/mere/morcovi, nu se prea pune.... trebuie sa papam si mincarika si NU VREAAAAAAA NIMIK, fetelor.. io stiu ca toti bebeii papa mere cu biscuitzi sau supa.. NIMIK.. parca i dau cu kaka pe la nas, asha face..singurul lucru' pe care l ar manca ar fi bananele , dar am observat ca i ies niste bubitze mici pe fatza dupa aia..
Am incercat si pireurile de la hipp.. poate aia fac papika mai buna ca mine.. NIMIK... nu vrea numa' lapte.. si treaba e ca acum daca ii dau de 2-3 ori pe zi, a 4 a nu mai e suficient..
Am cumparat ieri prima cutie de milumil 2, sa i fac completari.. nu strimba din nas dar ma streseaza ca nu vrea nimik de mincarika, ca na, mergem pe 6 luni totusi.. nu?? ar trebui sa mai pape si altceva , acu ca tot nu mai am lapte cit trebuie..
Deci, daca exista ceva trucuri? adika tre' sa i pun ceva , inventii in mincarika ca sa pape? ca io stiu ca n au voie sare/zahara/miere... ce sa i pun? am incercat sa i pun lapte in supa , tot nu vrea.. asta o sa intre in clasa I cu biberonu' n gura..
"DECI THEO MARTIN scoate biberonu ' din gura si spune tabla inmultziriii""
Ce ma fac? cum il prostesc sa pape ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, lasati depresiile si hai sa va dau ceva de baut sa va 'veseliti si ceva bun de papa ca azi este ziua mea Nu's eu prea gospodina dar va trage mama o masa de gala virtuala, fiecare capata ce-i place ei cel mai mult
Deci...azi implinesc 38 de ani (la multi ani, sa traiesti, mersi, mersi, aplauze...), virsta care m-ar fi speriat acum citiva ani. Dar care acum nu se mai pune, din cauza de copchilas mititel, si de acum inainte merg inapoi cu anii

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

LA MULTZI ANI Gabitzam... tocmai ti am citit postul de la femina intim "peste 30 de ani"
Sa fi sanatoasa si Andreiu' sa ti aduka numai bucurii
LA anu, in ian. fac 30 de ani.. si ma tot chioram sa vad ce ziceti voi cele trecute de 30.. sa ma mai imbarbatez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Gabitza, La multi ani!!!, sa fii sanatoasa( si la punga groasa), sa ai parte numai de bucurii in viata!! Beau acum in cinstea ta...o cafea cu lapte.
Ioana, ai fost tare de tot cu visul asta. Si daca tot a venit vorba de borcanele, eu am cautat peste tot si nu am gasit nici unul de fructe fara adaos de zahar...vroiam sa-i iau cu piersici sau caise, dar cand am vazut ca au zahar m-am razgandit. Stiti voi la ce firma as gasi fara?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Hippu' are piersici /caise fara zahar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetelor!!!
Ati dat careva din voi din borcanase compozitia pere cu gutui??? (scrie pe borcanas de la 4 luni) eu i am dat sambata ,,a halit" aproape 190 de grame si dupa cateva ore a inceput sa maraie si toata ziua a tinut-o asa.
Oricum a fost f nasol si pentru ea si pt noi- nu mai stiam ce sa fac cu ea
De regula mananca jumate din borcanasele de 190 grame dar sambata ia trebuit mai mult- ma gandesc ca io fi facut gaze pana la urma...
Duminica nu a mai avut nimic

elisor- ref la examen - avand in vedere ca 80% reprezinta grilele( eu zic ca daca treci cel putin odata peste ele e ok- in schimb iti ia mai mult timp studiile de caz de la fiecare materie
pentru grila iti ajunge zic eu 3 sapt - o luna pentru restul nu stiu nu le am parcurs sincer pe toate
Iti recomand sa citesti forumul de la conta.ro

La multi ani pentru bebe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani!!!! gabitzam sa fii sanatoasa

Mergi la inceput