Bebelusi de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Loreen, viata de boieri ce sa mai...
Andreeaatan, no pain no gain zici ha? Nu mersi frumos Io vreau doar sa arat onorabil nu sa ma duc la vreun concurs de miss, desi...hmmmm mi-ai dat o idee
Pana una alta v-am promis ca va arat poze de cand fusei nasa. Abia acum am 3 amarite de poze
aici

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Delia la cules de ciupercute...

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Ne inscriem si noi in clubul miorlaitzilor, dar mai mult seara la culcare, ziua ne mai luam cu jucariile si e mai bine, dar seara zici ca are program de pe vremea colicilor, sper sa-i treaca mai repede, unul din dintzisorii de jos se vede bine, mai are putin si iese.

Intreba cineva (scuze, nu mai retin cine) cat vom folosi scaunul de masa... eu i-am luat chicco polly tocmai in ideea ca-l vom folosi cat mai mult, in reclama scria ca merge pana la 3 ani (se scoate una din huse) si se regleaza.

Cereale noi am incercat mai multe feluri (inclusiv Milupa cu lapte si banane si asa este, se vedeau bucatele negre in biberon) dar cel mai mult ii plac cele de la Humana. Am luat ieri de la Cora cereale "editia de iarna" cu mere, gris, lapte si scortisoara . Le-a incercat cineva? ca eu inca n-am deschis cutia.

Loreen, ti-am admirat pozele cu fetele si fiarele Sunt frumoase foc si unele si altele, sa-ti traiasca!

Mygirl, m-ai innebunit cu prestatiile culinare!! Cercurile magice mi-au facut cu ochiul si am gasit reteta pe culinar. Tortul cu jeleuri e tot de acolo?
Tare-i frumusica Alexandra, am vazut ca i-ai pus clama in par, nu si-o da jos? as vrea sa-i pun si eu Mariei da' mi-e ca trage de ea si o baga in gura

pupici

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

micorint, de unde-i tortul acela fenomenal? mi-am chemat tot familionu' la calculator sa-l vada.

EmAdina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Micorint de la ce firma sunt cerealele cu scortisoare?

Surorile

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Multumim pentru urari!

Androix, Babygirl, Gusta se pare ca nu sunt singura cu un copil speriat de bombe, cum zice Beatrice. De ce nu ati zis nimic pana acum de cate ori ma vaitam eu? Bine ca nu e singura, nu imi mai fac atatea probleme! Beatrice de ce ziceai ca strica parintii? Oi fi eu tampita, dar crede-ma ca nu stiu unde am gresit.

Boboricu, Titanul s-a schimbat foarte mult. O sa ramai surprinsa, asa ca nu iti mai spun nimic. Mai este terasa aceea.

Babygirl ma supar pe tine!Adica noi, "cezarienele", cu ce suntem mai prejos decat voi, "normalele"? Sau crezi ca "cezarienele" sufera mai putin? Daca ai sti ce "dureri de cicatrice avem"! Nu stiu ce zici tu de pozele alea, dar mie mi se par.....cah, nici nu am cuvinte!

Eu am facut astazi ciorba de burta si placinta de dovleac sa ne sarbatorim progenitura care aseara nu a vrut sau nu a putut sa adoarma si a urlat de mama focului. Si am iesit si la o plimbare mica in marsupiu.

Azi i-am dat si eu pentru prima data branza de vaci cu banana. Am ramas surprinsa de cat de fina si de dulce a iesit branza. Si am facut-o cu lapte slab de la punga si calciu lactic. A mancat ceva, am fost multumita.

Va dorim o seara linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

''Babygirl ma supar pe tine!Adica noi, "cezarienele", cu ce suntem mai prejos decat voi, "normalele"? Sau crezi ca "cezarienele" sufera mai putin? Daca ai sti ce "dureri de cicatrice avem"! Nu stiu ce zici tu de pozele alea, dar mie mi se par.....cah, nici nu am cuvinte!''

Babygirl nu te supara pe mine ca am glumit. Sper ca ti-ai dat seama. Cu un singur neuron si ala mort de somn, glumele nu ies glume intotdeauna. Si totusi spune-ne si noua ce ai mai patit? Stii vorba aia cu cate belele in fundul babii mele? Noi suntem alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca raspund eu, Laura, sa-ti zic ca si Adina e tot "cezariana"

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

laura.....

EmAdina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Laura, si ca sa intelegi mai bine ce a vrut Adina sa zica, eu care sunt o "naturala" m-am uitat putin la niste poze si m-au trecut niste transpiratii reci, parca eram iar in travaliu...
Si mie mi s-au parut la inceput nu chiar cah dar oricum destul de aiurea, si mi-am dat seama ca asa am aratat si eu. Nu zic ca o metoda e mai smekera ca alta si se ridica statui numai celor care nasc natural. Pentru nopti nedormite si inimi pline de griji toate meritam statui.
Uite d-aia astept io sa se depuna odata zapada aia, ca io-l trimit p-al meu sa-mi ridice una!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput