Constanta la apel (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

As avea o rugaminte la voi.Vreau sa ne vedem sambata asta la tomis ptr ca eu sant de munca duminica, si de cand am ratat intalnirea de la Sanzi, alta intalneala nu am mai fost, si mi-e CIUDA ca nu va cunosc personal.Asa ca vreau sa va invit sambata in tomis de la ora 16.Ce ziceti?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata,
ati scris ceva zilele astea, incerc sa citesc tot
eu sunt un pic trista, sotul meu a plecat ieri si se pare ca va trebui sa mai asteptam pana vom fi parinti
o zi buna si pupici la bebei

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La intalneala asteptam si viitoare mamici.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata!

Si eu sunt pentru intalnire sambata, numai ca eu nu pot la ora 16 ci pe la 16.30 sau 17...

Hai sa facem o listuta cu cine poate/vrea sa vina. Deci deocamdata s-au anuntat:

1. Madamsadamy(Dana) - cu finutii?
2. Mada cu Sofi
...asteptam "inscrieri"

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata! Alex doarme si eu sunt la cafea..ce relaxare, pai pot sa mai intru si eu pe net sa vad ce faceti. In cursul zilei, daca ma vede la calculator, vrea si ea, sare pe tastaura si s-a dus cititul meu.
Mav, parca tu cunosteai pe cineva care aducea jucarii...ma interesa masinuta, as vrea sa i-o cumpar Alexandrei de Craciun. Ma gandeam sa trec peste premergator, costa mult si nu prea mai e recomandat, si i-as cumpara o masinuta, macar sa o plimb eu prin casa cand nu putem iesi afara.
Crixia, o prietena de la iasi m-a anuntat ca s-a deschis magazin Iana la ei...au hainute frumoase si preturi superbune. Eu tocmai i-am facut o comanda considerabila pentru Alexandra. cand o sa vina te anunt si daca vrei sa se uite si la hainutze ptr Alexia, iti spune ce au si ii putem comanda.
Jone, aceeasi belea o avem noi cu un TV Sony. Azi il luam a 3-a oara de la reparat. Nu au vrut sa ne dea negatie ca nu se poate repara, le-am trimis opc-ul pe cap si de acum o sa inceapa lupta cu Metro sa ne recuperam banii. Nu ne lasam, ca e vorba de vreo 20 mill.
daca e intalnire sambata, incercam sa venim si noi, ca nu prea putem sta afra pe vremea asta si ne plictisim in casa. Duminica am fi venit, dar am avut musafiri si nu puteam sa-i gonim. Cornelia, poate reusesti si tu sa vii. Si Crixia, sa o aduci pe Alexia sa vad cat de mare s-a facut. mai e putin si se implineste un an de cand am venit cu burtica la intalnirea din Tomis. Atunci Bia era micutza-micutza, era si Mav cu Sebi, Tania cu Bianca, Cornelia cu Maria si cu Stefan in burtica, Crixia cu Alexia...tare as vrea sa va mai vad.
S-a trezit Alex, reintru in program. Va pup.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Si noi pe lista. Mada, poate reusim si noi, in sfarsit, sa ne vedem.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Deci Oana te pun si pe tine la listuta, da?

Lista pentru intalnirea in Tomis Mall, sambata, ora 16:
1. Dana (Madamsadamy) - cu finutii?
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incercam sa venim si noi sambata, dar tot pe la 5! ca Pat doarme cam pana la 3.30-4. sper sa nu mai intervina ceva ...ca de obicei la week-end-urile mele!
Dana, imi pare bine ca esti multumita de aparat. spor la studiu!
Oana, bine ai revenit! ce mai face Alexandra?
Adriana.....incearca sa faci cum am spus mai devreme. el are "setata" ora de trezire indiferent la ce ora se culca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cornelia - cand o sa fie o sa fie.uita-te la mine!eu nici nu speram sa am copil vreodata.[D]
deci si tu faci parte din clubul nevestelor singure.

dana - saru'mana de ajutor.l-am luat de la service dupa ce m-am certat cu ala.va mai scriu ce se intampla.dar ultima faza va fi telefon la protectia consumatorului.
ieri am sunat la domo bucuresti.si cica intradevar de service depinde sa dea o amarata de hartie.

eu nu pot veni sambata
dar [D] vine mami a mea si cu tati si cu matusa si unchiul meu si in sfarsit o sa stau si eu in brate si o sa fiu alintata si pupata si mancarica buna ca la mama.
aiurea!chiar credeti basmele de mai sus?ramane doar faza cu eventual pupata daac si-o aduce cineva aminte si partea cu mancarica.
in rest....tot poporul pe alexandra.[D]
dar seara tot in prind eu si ii pun sa isi faca datoria de parinti si sa ma alinte si pe mine putin.

oana - sa nu imi zici ca tot la marcovil?

loreen am ras cu lacrimi de soacra ta!dar sa stii ca mi-am propus sa te detronez.

elly tu cum te-ai descurcat peste noapte?daca vreodata ai probleme sau ti se pare ceva dubios pe la usa sau mai stiu eu ce!ca vorba aia esti in loc strain, nu ezita si suna-ma. sau da un bip si sun eu pe rds la tine. o sa iti dau si nr de mobil ca asta de pe rds suna de scoala 5 blocuri.
eu noaptea dorm iepureste asha ca nu e problema, daca o sa par un pic confuza la telefon nu te speria.
oricum sunt aproape de tine.

va pup.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Da, Roxa, si la noi la fel...propun mutarea orei la 17, pentru mamicile cu puiuti somnorici la acea ora

Lista pentru intalnirea in Tomis Mall, sambata, ora 17:
1. Dana (Madamsadamy) - cu finutii?
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra
4. Roxana(Roxanaz) cu Patrick

Mergi la inceput