Constanta la apel (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,

Mav, modifica in listutza data de nastere a baitelului Andrei.

Cine o cunoste pe Nicoleta-Carmen, mamica lui Rares? Am vazut ca Rares e nascut in aceeasi zi cu Andrada dar nu-mi amintesc nimic de ei...

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

va zic buna dimineata! (ca pentru mine tot dimineata este ca nu reusesc sa ma trezesc)
dupa cum v-am zis ieri am ramas singura acasa si am profitat din plin ... adica m-am nesimtit la greu. nu tu curatenie, nu tu vase, nu tu mancare. eu am bagat la burtihan 2 sandwichuri toata ziua si o punga de chipsuri seara la un film pe care l-am vazut cu gaza mea. am culcat-o pe la 10:30 si de pe la 11:00 pana la 03:00 dimineata am incercat sa joc un joc tampit pe care nu reusesc sa-l termin ca ma face zdrente la ultimul nivel. mi-am pus ambitia cu el dar este mai bine "programat" ca mine asta e clar.
la 3 am cedat nervos si cand m-am uitat la ceas mi s-a facut rau. iar kupilu' minune s-a trezit, cum era evident, la 08:30 de imi venea sa plang de somn.
oricum azi sunt in recuperari ca vine sotu' acasa si daca vede dezastrul o sa zica ca fost party la maria la noi.

jone, eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa nu mai astepti nimic de la ei. pune mana pe telefon si fa-le o reclamatie la opc. chiar nu vad de ce sa stai sa astepti si sa accepti lucrurile lor facute de mantuiala. poate o sa se strice iar si iar si uite cum iese din garantie si tu te alegi cu bani pierduti si timp si nervi aiurea.

eu cred ca tot in jur de 14:00 ies. te sun poate reusim sa ne sincronizam azi
am pus pozici noi

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici, am mai vorbit cu Cristina, Laura si Oana, in legatura cu intalneala de sambata.
Elly voi nu veniti?
Adriana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

aaa... am uitat vreau si eu intalneala. desi s-ar putea sa plec in buc ca vine socra-miu sa o ia pe soacra-mea si pe 28 e ziua lui. si ramane vreo saptamana in tara. eu vroiam sa plec in buc cam pe 15 dec si sa stau acolo de sarbatori si sa ma intorc la inceput de ianuarie in cta. si chestia asta ne-a dat planurile peste cap si asta inseamna ca stau toata luna dec fara sot in buc ca nu are rost sa ma intorc pt o sapt. dar deocamdata nu e nimic sigur asa ca treceti-ma si pe mine pe listuta macar ca aspiranta.

jone, vreau sa-ti spun ca la mine in bloc este dezastru ce zgomote, sunete si scandaluri se aud in fierare noapte din toate partile. cu barbat-miu ne prapadim de ras dar azi-noapte, singura, am crezut ca fac atac de cord. eu sper sa nu se mai intample dar daca totusi mai raman singura... saru' mana

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

elly_b e ora 12.50.

ce zici iesim la 2?

(ca sa apuc sa ii dau sa pape, pana o imbrac, pana ma imbrac [D])

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Modificat listuta (sper ca n-am incurcat persoanele):
1. Dana (Madamsadamy) - cu finutii?
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra
4. Roxana(Roxanaz) cu Patrick
5. Cristina(Crixia) cu Alexia
6. Laura(Laura111) cu Vlad
7. Ioana Corina(Oana) cu Paul
8. Cornelia(Cornelia) cu Maria

Cei care inca nu stiu sigur daca vor veni:
9. Tatiana(Tatianas) cu Bianca
10. Elisabeta(Elly_b) cu Annelies

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Azi suntem bine. Scriu pe fuga, dar vroiam sa va spun ca venim si noi sambata! (adica eu cu Maria)

A, si mi-a placut locul de joaca de care spuneati. Pare mai potrivit pt. Maria. Nici eu nu am inteles unde e, pt. ca nu am citit chiar tot ce ati scris.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor, cine poate explica pt toata lumea unde este locul de joaca din Tomis unde urmeaza sa ne intalnim?

1. Dana (Madamsadamy) - cu finutii?
2. Madalina (Fiquelle) cu Sofi
3. Oana(Mygirl) cu Alexandra
4. Roxana(Roxanaz) cu Patrick
5. Cristina(Crixia) cu Alexia
6. Laura(Laura111) cu Vlad
7. Ioana Corina(Oana) cu Paul
8. Cornelia(Cornelia) cu Maria

Cei care inca nu stiu sigur daca vor veni:
9. Tatiana(Tatianas) cu Bianca
10. Elisabeta(Elly_b) cu Annelies

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna! Hop si eu ... cu calul meu!
Elly_b, am vazut ultimele poze postate de tine, Annelise este o dulceata de fata. Esta o poza in care spui ca vorbeste draga de ea.
Roxana, am vazut si eu spotul la emisiunea lui Teo, ma uitam si ma gandeam ca am auzit ceva pe undeva despre el, dar nu stiam unde. Batranetea maica .
Asta noapte Alex mi-a dat ceva emotii. S-a trezit pe la 1 si a cerut "tati pipi", tati s-a executat, cand sa duca copilul in camera lui scandal mare, duduca voia "pe aici" aratand spre camera unde eram eu. In final am intrat in "posesia" copilului , si am incercat sa o adorm, am costatat ca avea febra , am actionat in consecinta cu antitermice si am asteptat. Azi nu am mai avut probleme, dar mai astept pana maine sa vad daca mergem sau nu la . Am pus febra pe seama caninilor si a faptului ca nu a mai facut kk de 2 zile . Asta noapte i-am pus supozitor si a rezolvat probleme asta. In rest este ff vioaie, nu este mucoasa, deci este in "grafic" cu nazbatiile.
Multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Sigur ca voi venii cu finutii,stergeti va rog semnul ala de intrebare.Mai ales ca azi am vb cu ei la tel si mi-a zis cumnata ca nu-si permite de ziua lor,Sf.Andrei, nici macar un tort sa sufle in lumanari.Pentru ca la orice aniversare sau onomastica noi tre sa avem tort si sa sufle copii in lunamari pana nu mai avem ce aprinde(asa de mult ii place Andreei sa sufle).Cu intalneala asta o sa-i bucur putin si tin sa va multumesc din suflet ca a-ti acceptat schimbarea de zii a intalnelii.
Tania nu poate venii asa ca o sa ma mai uit adata pe poze sa va pot recunoaste.Abia astept,va .

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput