Constanta la apel (56)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Seara la toata lumea...
Pentru mine saptamana a inceput prost de tot...odata cu apartamentul care nu se mai termina apoi mi-au furat telefonul,apoi congazul care nu vrea sa semneze actele pentru bransare,etc...
Ieri am vrut sa ajung la Tomis,insa m-am intprs din drum ca ma luase cu tremuraturi de frig ca eu zapacita am pus copilul in carucior si hai...
Si ca sa ma enervez definitiv idioatele alea de asistente de la scoala s-au luat de fii-mea ca de ce am vaccinat-o cand stiam ca se face antipolio...ei uite de-aia ca-s mai importante astea decat ala pentru o boala eradicata de cand haul...
Multumim de complimente la adresa mostenitoarelor...
Surorile
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
jone spune:
sa va scriu mai departe de robot (poate ca va plictisesc) dar anumite lucruri trebuie sa le stim.
cel de la service e de vina de toate drumurile mele, pur si simplu ar trebui sa faca o informare catre cei care importa moulinex si dc aceia isi dau acceptul, at. mi se va inlocui.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
Fiquelle spune:
Sofi mananca floricele de porumb! Le-a furat din castron! Sper sa nu se inece!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
Ontica Camelia spune:
Seara buna!
Jo, poate reusesti sa scapi de aparatul cu probleme si sa primesti unul nou, depinde si de bafta ta ca si cel nou poate face fite .
Mada, ochii cat cepele, si Alexandrei ii plac floricelele.
Loreen, multa sanatate.
O seara linistita!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Cornelia spune:
Xandra, felicitari! Sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos, sa se faca mare, destept si frumos!
Multumim pt. incurajari. Noi suntem cam la fel. As zice ca un pic mai bine, dar a inceput sa imi fie frica sa spun asta, ca ma contrazice a doua zi. Oricum, lucrurile sunt departe de rezolvare si eu inca nu vad capatul.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
carmenduta2003 spune:
Felicitari, Xandra, pentru baietel. Sa creasca mare, frumos si sanatos. Ce emotii imi trezeste vestea despre o nastere, ce amintiri...
Am fost si noi duminica la Tomis, dar pe la 4. Oricum, nu cred ca as fi recunoscut pe cineva. Poate altadata, cand o fi si Rares mai marisor. Locul de joaca despre care vorbeati, celalalt nu cel de la Tomis, este potrivit si pentru un bebe de 8 luni?
Cornelia, ce mai face Maria? Si daca nu sunt indiscreta, unde mai lucrezi?
Poze Rares
Varsta lui Rares
nastasie spune:
buna dimineata.
fiquelle, si eu i-am dat bucatele mici din floricele ca pofteste orice.dar vad ca nu s-a inecat.am vazut pozele de la locul de joaca.e foarte misto amenajat.
eu nu stiu ce sa ma mai fac cu razvan.il culc pe la 8-9 si la 6 e cel mai odihnit.aseara, fiindca dormise de la 5.30-7, s-a culcat seara pe la 10.30 si dimineata s-a trezit la 5.45.cu cat il culc mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme.intr-adevar nu se mai trezeste seara dupa lapte, decat bea putin ceai.sa fie din cauza asta?sa se trezeasca la 6 fiindca ii este foame?inainte manca noaptea si se trezea pe la 8.s-a dus iar somnul meu.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
buna dimineatza
Adriana, e normal sa faca asa. trebuie sa il culci la ora la care ii este somn. acum, si-a format reflexul de trezire si oricat de tarziu s-a culcat el tot la ora lui se trezeste. asa ca incearca sa ii muti incet-incet ora de culcare cu cate 15 minute, poate asa functioneaza.
Cornelia ce mai faceti dragutilor? ne vedem pe 9 decembrie?
Mada ai grija cu floricelele....nu-s fenomenal de indicate la pitici asa mici. eu una recunosc ca mancam doar dupa ce doarme teroristu'....ca cine stie ce ii mai vine in minte!
va pupam pe toate si va uram o zi frumoasa!
Madamsadamy spune:
Jone-iti raspund prima ca subiectul tau doare.Fina nu are cum sa intervina, a zis ca cei de la service sant batuti in cap,ea n-ar avea baza pe ei sa-i faca ceva, dar dupa cum ti-am mai zis daca-i ameninti cu protectia se rezolva repede .Ai dreptul deja la unul nou nu mai tre sa accepti schimbarea aceleiasi piese.II poti acuza ca pana acum nu ti-au pus piesa noua,orice, sa-ti dea negatie si sa rezolvi odata problema.
Roxana, da sant foarte multumita de aparat,ultimile poze pe care le-am pus pe webshots sant facute cu el,respectiv albumul sfantul si noiembrie.L-am luat cu rezolutie de 5.1 si oricat as apropia are claritate buna.Mai avem cateva chestii de invatat la el la programare de div chestii,dar avem timp.Sa stii ca sant f.f.f.f.multumita si de epilator....cand ma supara Mihai il amenintz ca-l epilez la locul sensibil si nu voi folosii atenuatorul de durere.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
nastasie spune:
roxa, il culc la 8 se trezeste la 6,il culc la 9 se trezeste la 5.30-6 il culc(ca aseara) la 22.30 la 6 s-a trezit.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004