Constanta la apel (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

dana - alte aparate nu au nimik.doar robotul si da, a murit a 4a oara, si e intradevar in prima jumatate a garantiei.

diana - am gasit si eu chestia asta in lege dar cei de la magazin fac nazuri. o sa ma mai duc o data la domo.

acum am sunat la service si cica comanda piesa sa il repare.
parca vad ca astia joaca ping pong cu mine.
l-am intrebat pe cel de service...cat o sa tina reparatia?inca 3 luni si pica iar?

si vorba ta...ma duc si vad peste 3 luni ca nici marcovil numai este.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana, da, se poate....si ii si place...mama mama!!! si gadilat si muscat si zguduit....ca doar e copilu atomic! ce bine ca ti-au gasit colegele cruciulita....e tare rau cand pierzi lucruri din astea cu valoare sentimentala! esti multumita de aparatul foto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna fetelor..
Pai sa incep sa va spun ca m-am chinuit tot wk-ul sa va scriu de acasa..si cand sa trimit mesaj nu mai mergea net-ul....Off..si iar am luat-o de la capat..si iar s-a bulit...si ca sa aflu de la sotul meu ca este si virusat calculatorul si ca de aceia nu mai merge asa bine internetul....Dar asta e..am venit la servici si de azi-dimineata am tot incercat (printre cele ale muncii treburi) sa va citesc si pe voi...
Dar Roxi cum sa ma supar eu pe tine cand ai un baietel asa frumusel si cu ochi albastrii asa ca mine... Pai cand vezi asa copii frumosi cum avem aici in C-ta iti vine un chef de facut copii...si sa stii ca numai de asta m-am ocupat in wk-ul asta...
pentru Xandra si baietelul ei sanatos..care o sa creasca mare si frumos..
Aa..si Jone eu chiar cautam sa-mi iau un robot de bucatarie si aseara cand m-am uitat cu sotul meu la Metro ne-am hotarat sa ne luam un Moulinex, pentru ca are mai multe functii si pare mai "durabil"..Dar acum citind patania ta, nici nu stiu cum sa mai procedez.. Sa-mi iau oare Philips...???
Corne ..ce mai faceti voi?? Sa intrii sa ne spui ce mai face Maria si daca ati fost la doctor si azi..sa ne spui cum a fost..Asteptam si dulci pentru copilasii tai...si nu in ultimul rand si pentru tine....
Eu am uitat sa va spun ca patania wk-ului meu a fost ca am vrut sa spal geamul exterior al cuptorului de la aragaz si l-am sos de acolo din suruburi (ajutata de sotul meu) si...s-a spart..si acum nu stiu ce sa fac??? Gasesc eu oare sa cumpar numai geamul de la cuptorul de aragaz ?? Am si plans pentru ca ma pregateam sa fac o placinta..si o varza la cuptor..si s-a dus totul.. Nici nu mai stiam ce sa prepar...ramasesem in lipsa de inspiratie pentru ca in mintea mea se perinda ca majoritatea mancarurilor le prepar numai la cuptor..(asa eram de nervoasa)...
Daca stiti pe undeva unde pot gasi geam de cuptor..pleeaassee...spuneti-mi si mie..
Acum eu va pe toate fetele si va urez o saptamana buna tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Madamsadamy - crezi ca fina ta il poate convinge pe nenea de la service sa semneze o data hartia aia ca sa nu mai bat drumurile?
ptr ca lucrurile sunt f.simple:robotul are o hiba, un viciu ascuns, si degeaba se inlocuieste piesa (e aceeasi piesa) ca el se strica mereu.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua dragutzelor!
Frumos ninge! Ce-mi place!

Am inceput sa ne organizam pentru sarbatori, cautam cadouri! Se duse si anul asta!

!!! Noutate: Alexia vrea bb baiat! A intrebat-o tati si a zis DA din tot sufletul, dupa care a zis sa fie baiat!

Fetelor, n-ati descoperit magazinul care vindea in Mamaia hainute IANA? Ce noutati mai stiti la capitolul hainute copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Saru-mana, Roxa..da, eu nu ieseam din contul meu. Incercare-incercare!
Sofia la locul de joaca:http://community.webshots.com/album/508259198ywcugf
Cred ca acum e bine!

Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ningea taaare frumos cand am fost afar`. Mi-a placut mult de tot, chiar daca prichindelul nu a parut prea prins de eveniment.M-as mai fii plimbat vre-o 2 ore daca nu i se facea foame piticului.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Ela, lasa ca se inlocuieste...asa mi-a zis si mie sotul mai demult, cand era si eu sa-l sparg Iar in privinta robotului, si eu am Moulinex de aproape un an si nu am avut nici un fel de pb cu el. Asa cum spunea si Ionelia, pbbil al ei are un viciu ascuns...Altfel sunt f bune.

Crixia, succes la facut baietei, atunci...fata desteapta Alexia!

Lizuca, buna ideea cu intalnirea la Kid's Paradise...mai ales ca au si un separeu pt parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Daca vreti sa va descretiti un pic fruntile, aruncati un ochi pe aici, sper sa va placa:
http://www.roportal.ro/articole_cat/8.htm
Sunt cateva chestii haioase.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Camelia, haioase chestiile! Mie mi-au placut alea cu instructiunile de folosire, mai ales cu fierul de calcat: a nu se calca hainele imbracate gata sau asa ceva!...adica nu da cu fierul de calcat pe tine!

Mergi la inceput