Mamici de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si eu as zice sa nu-ti faci deloc griji. Mai ales ca ai atatea teste pozitive. Scurgerile maronii nu sunt periculoase, numai cele rosii clar. Durerile gen menstruale sunt si ele normale, majoritatea gravidelor le au la inceput. Asteapta linistita eco cu sonda (singura la care se vede sarcina asa devreme), nu face efort, stai pe cat posibil intinsa cu picioarele mai sus decat restul corpului. Dr. s-ar putea sa-ti recomande un preparat pe baza de progesteron pt mentinerea sarcinii. Oricum, asteptam sa ne mai spui ce faci!
Sarcina usoara si pupici

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare burtici!

Ati fost tare harnicute, am avut ceva de recuperat...

Eu am gasit remediul pentru greturi! Slava Domnului, caci altfel nu stiu ce ma faceam, ajunsesem sa dau tot afara, pana si apa, iar de la atata sfortare am dat si sange si m-am speriat de numa'. Ei bine, cineva mi-a spus ca daca mananc morcovi cruzi atunci cand mi-e rau, imi trece. Iar de trei zile n-am mai avut probleme. Rontai cam doi morcovi pe zi si gata cu greturile!!!

Multumesc mult DianaR. si Cypocs pentru raspunsuri!
Cypocs, ai fost tare draguta sa-l intrebi pe dr. tau! Eu oricum fac in continuare tratament cu amoxicilina, asa cum mi-a recomandat dr. meu. Pana la urma nici macar nu era candida, asa cum am crezut. Am o infectie cu haemophilus. Dar simptomele deranjante au disparut dupa ce am aplicat crema nizoral.

Fetelor, voi va vopsiti parul? Eu mi-am cumparat vopsea dar nu stiu ce sa fac, daca nu e periculos. In special pentru Inaioana e intrebarea, caci am vazut ca esti tot blonda si as vrea sa-mi spui cum ai facut cand ai fost insarcinata cu Katja, te-ai vopsit sau...?

Eu sbt am fost la ecograf, mi-a masurat translucenta nucala care a iesit bine si am facut si testul combinat, care m-a mai costat 2 mil. Dr. a zis ca nu este obligatoriu sa-l fac, dar eu vreau sa fiu sigura ca este totul bine cu bebe mic.

Am descoperit niste fructe care-mi plac tare mult si-mi taie greata (pe langa morcovi ): rodiile! sunt f.f.f. bune!!!

Va doresc o saptamana minunata si sa fiti sanatoase! aveti grija, ca a venit frigul!!!

Simona 12+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Multumesc frumos fetelor pentru raspunsurile voastre promte.
Deja iau utrogestan, no-spa si acid folic.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

SI BV, si eu tot blonda si sambata m-am vopsit , nu ma oxigenez in schimb ca se prinde si fara .

15+

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

O saptamina buna fetelor.
Vad ca iar sunteti putin panicate. Nu e bine si nici nu cred ca e cazul.
Bun venit celor care s-au inscris, sarcina usoara si bb sanatos.

Am intrat si eu pe pagina cu calculul pt sexul bb. Mi-am permis sa ma joc putin cu calculul, ca sa vad ce face. Am modificat data conceptiei de vreo trei ori si a iesit acelasi lucru. Deci am ajuns intr-o ceata totala. Nu ca am fi foarte interesati de problema, dar nu stiu in ce consta metoda de calculul, ce criterii ia in calcul.Deci ...

Bucurii va doresc si sanatate voua si la bb.

adi si ela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!!

Ce fete "scriitoare".

Lya, eu iau deja vitamine Elevit una pe zi.
In rest cred ca suntem bine. Ieri am avut ceva probleme sunt putin constipata dar sper sa nu fi suparat samburica. In continuare am mirificele greturi de dimineata ceea ce zic eu e un semn bun. Astzi imi voi face programare pentru urmatorul consult si apoi ecografie.

Pana atunci speram ca cineva acolo sus ne iubeste. Mai e putin pana trece perioada critica. Mai am totusi o speranta ca i-am vazut inimoara si batea chiar bine: 182 bpm.

Va pup si aveti grija de burtici,

Flory 9+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna dimineata tuturor!

Si Bv, ma bucur ca ti-au trecut gretzurile si multumim si pentru pont, poate incerc si eu cu morcovi

Neda, bine ai venit printre noi si sarcina usoara. Daca treci de primele trei luni, asi scapat de riscul de a pierde sarcina. Iti doresc mult noroc.

Steluta, eu pot sa-ti spun doar de doi doctori mai cunoscuti din Bucuresti, cum e treaba cu programarile. La dr. Iosup de la Diagnosis mi-am facut programare cu 3 zile inainte, la Dr. Herghelegiu de la Medsana, cu 2 luni inainte, desi mi s-a spus ca trebuie sa o fac cu cca 1 luna inainte.
Pentru sapt. 22-28 trebuie sa-ti faci programare, in vederea ecografiei 3d.

Adib, multumim ca ai trecut pe aici.

Lyly 11+ ( maine 12 fix si ecogarafie)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor...
am revenit dupa un weekend inceput cu ingrijorari. Stiti ca vineri seara eram disperata din cauza unei scurgeri maronii... Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati raspuns si m-ati linistit!

Am sunat-o pe doctorita si mi-a zis ca in mod normal este prinderea placentei de uter si fixarea ei... asta in caz ca nu am dureri mari de burta si mijloc. Totusi prevenitiv mi-a zis sa fac o injectie cu Gravibinon. Daca mai patesc ceva in urmatoarele ore, sa fug repede la ea la spital.
Din fericire nu a fost nevoie pt ca m-am simtit bine si scurgerea s-a deschis la culoare. Sper sa nu fi fost nimic rau mai ales ca m-am simtit destul de bine...

Ma bucur ca toate sunteti bine si le urez bun venit fetelor noi!

Hai ca sa va mai spun acum una... Cam de trei saptamani am o durere exact sub coaste in partea stanga. Prima data am zis ca am eu stomacul prea plin sau sunt constipata. Dar aceasta durere a inceput sa se manifeste cam in fiecare zi si in mod special seara, deci nu ma doare toata ziua! Treaba este ca uneori ma doare asa tare ca trebuie sa stau intinsa. Asa imi trece. Este ca o durere de ficat sau de apendice... deci durere continua si daca ma apas acolo chiar ma doare rau!
Sa nu spuneti ca sunt bolnava inchipuita ca nu sunt! :)))
Maine ma duc la un doctor internist sa vedem ce spune... ca m-am gandit ca n-are sens sa ma duc la ginecolog pt durere sub coaste!
Sper sa nu fie de la sarcina sau sa fie ceva care sa-mi puna sarcina in pericol! Poate din cauza ca se mareste volumul in interior apasa pe alte organe??? posibil...

Va pup si va urmaresc cu mult drag!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

DILAURAL, te doare in stanga , pai ficatul, apendicele sunt in dreapta.

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si_bv, eu cand am fost gravi cu Katja nu m-am vopsit in primele trei luni pt ca eram cam paranoica. Dupa 12 saptamani, m-am vopsit normal, cu decolorare cu tot. Oricum, se pare ca nu dauneaza cu nimic nici in primele trei luni. De data asta m-am vopsit si la inceput. Daca totusi esti paranoica ca si mine la prima sarcina, nu ai decat sa astepti pana treci de 12 sapt daca nu ai trecut deja!

Adib, la calcul nu conteaza ziua conceptiei ci luna. Daca ai trecut zile ale conceptiei din aceeasi luna, e normal ca ti-a dat acelasi rezultat! Uite aici un tabel edificator :http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=21

Dialural, ar putea fi splina cu toate ca e mai jos. Incearca sa nu faci efort ca de la asta este daca e splina. Oricum, cel mai bine te lamureste internistul.

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput