Mamici de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CARMINABULINA, mai zi odata intrebarea aia .Am patit si eu asa dar am repetat-osi atunci toata lumea mi-a zis ca nu cunoaste raspunsul de aia nu mi-a raspuns.

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

neda
Bine ai venti la noi! Sa-ti traiasca bb-ul si sa speram ca totul va merge bine. Poti oricand sa ne ceri suport, fetele sant foarte saritoare!

carminabulina
Nu am fost atenta la intrebarea ta..se poate ca nu am stiut raspunsul si nu am reactionat. Dar daca mai intrebi o data, sa vezi cate raspunsuri vei primii acuma!!

gabi25
Ce frumos e pe poza la tine!!! Deja a nins la voi! Acolo stai tu? E foarte frumos. Si la noi e foarte rece, dar nu ninge...

Lya
Aici in Olanda sant cam ciudati cu numele. Fiind catolici inversunati se dau (acum nu mai prea, e adevarat) nume de fata la baieti si invers. De exemplu Maria e un nume foarte comun aici pt barbati... Si nu se da numai unul, au cate vreo 4 sau 5, aproape toti sfintii... Un nume de fata de exemplu: Bo, Pieter-Nel (se da si la fata si la baiat), Floor, Maud, Britt. Nu au regula cu voacala la sfarsit pt a accentua genul feminin. Asta pt ca este o alta familie de limbi. Pt baieti de exemplu: Ara, Ane, Anne, Carmine..etc. Dupa mine suna destul de feminin...dar poate ca am eu ureche romaneasca..
Apropo daca va intereseaza link-ul acesta, sant o multime de nume de fete si baieti care se "dau" in "lumea" vestica. Il aduag si pe lista poate ca ne mai uitam din cand in cand.

PS. Se pare ca am confundat numele de Rut(al fetitei tale) cu Ruud. Ultimul e intr-adevat de baiat si Ruth de fata. Soryy!

http://www.voornamenboek.nl/index.html

Ehhh....scuzati limba in care este scris, apasati doar pe literele alfabetului si vor aparea liste lungi. In roz, nume de fete , albastru de baieti.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos

Mergi la inceput

CARMINABULINA, eu nu am si nici nu am avut vreodata ameteli .Nu prea stiu ce sa-ti spun , o fi de la glicemie.Nu stii ca pe vremuri femeile gravide lesinau si aveau ameteli ...o fi de la sarcina.

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

neda bine ai veit la noi!sarcina usoara si nu te mai gandi ca ceva nu e bine,nu e o regula ca toate mamicile sa aibe aceste simptome!Gabi am vazut si eu poza..e superb acolo la voi!sa-ti traiasca baietelul ca tare frumusel e!raalucutza calendarul de pe prima pagina e foarte corect si iti sune exact cate sapt ai de la UM.La ecograf mie nu mi-a zis niciodata corect,intotdeauna mi-a zis cu o saptamana sau cateva zile in plus pt ca nu toti bebeii corespund acelorasi lungimi pe fiecare saptamana,in fond ei folosesc niste tipare si apreciaza dupa ele varsta sarcinii!
poze bebe eco::
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAh io17+ si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna seara mamicute si burticute
neda: bine ai venit. Sarcina si nastere usoara, un bebel sanatos
carminabulina, personal daca nu raspund la intrebarea unei fete e pt. ca nu stiu si decat sa scot o perla mai bine stau in bancuta mea - cred ca asa procedeaza toate fetele.
Gabi, ce frumos este la voi...poate o sa avem si noi zapada dar nu vreau sa fie prea frig. Sa iti fie copilasii sanatosi(baietelul si bebe din burtica).

12(+) de la concepere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

amonar eu personal iti multumesc pt listuta cu nume de bebei!ca am o problema cu numele de baiat!ca eu imi doresc sa fie baietel si simt ca asta va fii!poate nu simt eu cat timp are dar stiu sigur ce e!hehehehe..................sau mi-ar place miE!sotul meu face glume si spune ca-i baiat sigur ca stie el ce-o pus acolo!hehehe!mai am luni si marti merg la control!pupici

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, cum ti-am explicat si in Ym, in primul trimestru e normal sa ai ameteli. Daca nu mai esti in primul trimestru, si dupa cum mi-ai explicat tu simptomele, parerea mea este ca ai avut o cadere de tensiune. Daca esti hipotensiva (si tensiunea 10 asta inseamna) atunci trebuie sa te astepti daca nu bei cafea deloc , brusc, si nu mai fumezi (bravo!!!) sa ai caderi de tensiune. In sarcina hipertensiunea e periculoasa, totusi eu ti-as recomanda sa nu renunti la cafea. Sa bei dimineatza dupa ce mananci o cescutza obisnuita care sa te aduca pe linia de plutire. Nu afecteaza sarcina in nici un fel, asa cum am mai citit pe aici. Este in regula sa bei cafea moderat (adica 2 cesti pe zi) mai ales daca ai tensiunea mica. Asociera sarcinii cu cofeina este cu probleme numai daca esti hipertensiva sau daca bei asa multa ca iti creste tensiunea prea tare. Nu e cazul tau! Eu am baut cand eram gravi cu katja zilnic cafea pt ca am tensiunea 9, si acum beau la fel.
Oricum e cazul sa-ti faci si calcemia, cu toate ca de fapt, se pare ca asocierea lipsei de calciu cu ametelile este doar o prejudecata. Oricum nu-ti strica!
Multumita???

Nume de copii gasiti aici. Sunt toate numele din lume cu explicatiile etimologice ...nu va puteti dori mai mult :

www.behindthename.com

pupici la toate mamicile

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor eu sunt o graviduta de la "mamici de iulie-august 2006" si as vrea sa va intreb ceva. Am fost ieri la doctor deoarece aveam niste scurgeri maroniu deschis si ceva dureri de burtica si la eco abdominal nu s-a vazut decat endometru ingrosat. UM 11 Oct dar eu am CM neregulat(28-36 zile) asa ca nu stiu cand a avut loc ovulatia. La voi cand s-a vazut embrionul la eco? Pot sta linistita? Dr a zis sa fac saptamana asta eco transvaginal. Voi ce ziceti? Am 5 teste pozitive.
Multumesc.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

CORNELIA LAURA , dat fiind ca ai 5 saptamani si vreo cateva zile eu cred ca scurgerile maro pot fi de la implantarea oului in uter , la fel ca si durerile ca la ciclu .Am avut su eu si alte fete la varsta asta .La mine s-a depistat sarcina la 5 saptamani si cateva zile (in procent de 90%)dar era un ecograf foarte performant .La aceeasi varsta la un alt ecograf , obisnuit, nu s-a vazut absolut nimic.Mai incearca dupa 10 zile.
Va doresc la toateo saptamana excelenta.
15saptamani de la UM

ALIA

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa, si era eco cu sonda vaginala

15sapt.UM

ALIA

Mergi la inceput