Mamici de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Steluta spune:
Scuze ca eu scriu atat de rar. Se pare ca noi suntem bine. In continuare nu am greturi, dar nici pofte. Totusi eu sunt multumita, caci fiind singurica prin strainataturi, este mai dificil. La penultima ecografie, la 6+ 1 zi, bebe avea 4,5 mm. Saptamana trecuta, la 8+ 4 zile, era de 14 mm. Doctorul mi-a spus ca sarcina se dezvolta normal. Peste 3 saptamani ma duc iar la control, cand cred ca imi va masura si pliul nucal. Cel putin asta am reusit sa inteleg din engleza slaba pe care o vorbea.
Intrucat multe burtici au sarcina mai avansata decat a mea, imi puteti explica foarte clar ce teste urmeaza sa mai fac si in ce perioada a sarcinii?? Eu urmeaza sa ajung in tara cand am deja 14 saptamani, si as vrea sa stiu daca trebuie sa fac programari in avans pe la diverse cabinete de ecografie.
Sarcina usoara si bebei frumosi!
Ah, conform calendarului imi iese ca ar fi fata. As fi preferat ca primul bebe sa fie baiat
, da nu ne suparam si cu o fetita. Sa fie sanatoasa!
Steluta
9+
PS. Am corectat dimensiunile, caci intr-adevar eu le trecusem in cm (dupa cum ama_kaly a remarcat), si bebe era deja un urias.
carminabulina spune:
Buna seara!
MAi trec pe aici doar sa va salut ca am vazut ca daca va intreb ceva nimeni nu se oboseste sa-mi raspunda
.
Multumesc frumos
!
14+
ama_kaly spune:
Steluta la 6sapt bebe avea 4,5cm??Iar la 8sapt 14cm??Cred ca de fapt mm nu cm,ai gresit..bebe al meu avea 12cm abia la aproape 16sapt..iar la 11sapt avea5cm adica 50mm iar masuratorile le fac in mm ecografele..
Cat despre calendar,e mai mult pt distractie ca la multe fete iese gresit,deci nu te lua dupa el,poate ai baietel!Acum ar trebui sa-ti faci analizele de sarcina:sange,urina,urocultura sa vezi daca totul e bine.Fetelor,am citit la capitolul trecut cu lunile de sarcina..in sfarsit m-am amurit si eu,dar raman tot la calculul in saptamani
Mie nu mi-a mai mers netul de ieri,dar recuperez acum cu scrisul!Inaioana la 20de sapt ma duc si eu la Iosup si sper sa-mi confirme ce mi-a spus dr de la Medlife la 16 sapt ca si tie
pupic
pt toate
!!!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
17(fix) si
Seby
Lya spune:
Mihaela,eu cu Rut aveam DPN-ul pe 11 iunie si-am simtit-o miscand exact de Craciun(nu mai stiu cate sapt,dar oricum putin mai repede decat se spune c-ar trebui).....acum am DPN-ul cu 2 saptamani mai incolo dar fiind a 2-a sarcina spun c-ar trebui sa fie tot de Craciun,cum ar veni la tine de Rev,daca ai putin noroc.
Amonar,urmareste mai ales seara cand stai linistita si dac-a fost bebe trebuie sa se repete figura in urmatoarele zile,daca nu.....e altceva.Oricum bebe se simte f fin la inceput!
Nume Ruth la baieti n-am mai auzit.E adevarat ca-i un nume mai neobisnuit dar e de fata nu de baiat.Cine are o Biblie acasa poate sa se convinga, ca este o carte care se numeste chiar Rut si e vorba de un personaj feminin.
Eu nu pot sa sufar legumele de nici o culoare,nici macar mirosul lor....singura leguma e cate-un morcov pe care-l rontai crud ca un iepure.
Ama,cu burtica stai linistita c-o sa te saturi tu de burta,peste cateva luni o sa-ti doresti sa scapi de ea ca-i prea mare.
Lya
8+&Rut(14.06.2003)
ama_kaly spune:
Lya mercic..asa ma gandeam si eu ca o data si o data tot o sa creasca nu?Am rabdare de acum
Da cateodata imi fac pb ca n-are bebe unde se desfasura
[:-)))
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
17(fix) si
Seby
inaioana spune:
Carmina, n-am vazut nici o intrebare de la tine, zau. Spune-mi mie cine a indraznit sa te ignore ca il 
Acuma, serios, mai bine ai fi tu fetitza cumiinte si ne-ai mai spune o data ce vrei sa ne intrebi!
Ioana
15 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
gabi25 spune:
Salutare mamici cu burtici...eu am reusit sa dorm bine noaptea trecuta, dupa injectia de NO-SPA facuta mai devreme. Azi m-am simtit mai bine, doar acum spre seara m-a luat asa o stare de rau 
Ia daca vreti sa vedeti cum era la noi azi:
http://photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=DSC01019.jpg
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
neda spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc de la inceput, dar sincer nu am avut curajul sa va scriu .Sint insarcinata in 10 saptamini si ieri am fost la dr pt prima oara.Aici doctorii nu te consulta inainte de 10 saptamini.Sint ff incintata caci se pare ca sintem bine.E pt prima oara cind am vazut inimioara bb. desi am mai avut in trecut 2 sarcini oprite in evolutie.Si atunci , ca si acum nu am nici un simptom, de aceea am fost tare ingrijorata. Acum m-am mai linistit putin dar totusi nu reusesc sa ma bucur pe deplin . Nu am greturi, nu ma dor sanii, nici macar nu merg des la baie. Sper ca de data aceasta sa fie totul OK.
Nu imi doresc sa stiu sexul bb. Vreau sa fie totul o surpriza.
neda -10 sapt
raalucutza spune:
amonar mutumesc mult pt lamurire!iti multumesc extrem de frumos!si cypocs esti amuzanta cu calendarul.............cred ca totusi e super gresit al meu......heheheh.....mai am 2 zile si merg la doc si voi stii EXACT!am vazut ca mai avem o colegutza neda careia ii urez bun venit si sarcina usoara!

raluca
raalucutza spune:
cypocs!fii atenta cum mi-a vazut sotul meu ovarele!cand am fost la control sa vad daca sunt bine capabila de facut bebe doc trebuia sa ii explice cuiva ce se intampla acolo si sa ii exemplifice!si eu chiar nu stiu germana!asa ca sotul meu a trebuit sa se uite exact la ovarele mele-la ecograf-ca sa inteleaga despre ce e vb si apoi sa imi explice!ca de simtit poate le mai simt unii sotii.....dar de vazut stiu ca sunt prea putini!hehehe
raluca