Mamici de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Sant datoare si eu cu un raspuns.M-am gindit de multe ori la problema aceasta, mai ales ca eu am in trecut 2 sarcini oprite in evolutie.Asa ca dr meu e "in priza".E gata sa imi faca toate testele posibile.Dar totusi raspunsul meu e -nu.Nu as putea sa fac avort.Mi-e frica sa iau viata cuiva.
Gata! Am incheiat acest subiect .Imi pare rau ca unele dintre noi s-au simtit deranjate de aceasta intrebare.

Neda 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Multumesc din suflet, Ama Kaly, aveam nevoie de incurajare. I-am gasit un nume, m-a intrebat dr. Iosup cum o sa-l cheme. Intai m-a intrebat" vrei sa stii sexul copilasului?". Eu zic"Da, desi mi-a spus deja tata ca-i baiat..." Cred ca s-a amuzat si dansul...
M-am gandit la Iulius, se potriveste cu numele de familie, dar nu stiu daca va fi de acord sotul.

Cineva spunea ca dr. Iosup este un finut; asa este, si pare un om deosebit.
Pupici si numai bine!

Lyly 12

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Maine dimineata rog gravidutzele care au facut masuratoare la pliul nucal la 12 sapt. sa-mi spuna daca stiu care-i valoarea maxima normala.
Nu ma lasati asa, in ceata!

Noapte buna, va spun Lyly 12 si samburica

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lyly, uite ce am gasit la mamici despre translucenta nucala:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50159 asa ca stai linistita.
La noi la 12 saptam. fara o zi avea 2 mm.
Felicitari mamicilor care si-au vazut astazi bebeii. Sa fiti sanatosi cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna seara la toate burticile. Imi pare rau ca nu am mai intrat de cateva zile dar am fost cam ocupata din pacate.
Maine am si io nevoie de pumnisorii vostrii stransi ptr eco mai ales ca am niste emotii ingrozitoare.
LYLY809 felicitari ptr baietel!!! Nu inteleg de ce esti atat de speriata. Te-ai dus la dr. Iosup care am inteles ca este un super profesionist si care ti-a spus ca este totul ok. Deci ce altceva vrei sa mai auzi ca sa te convingi ca este bine? Iar 1,6 este o valoare fff buna din cate am citit io pe aici, ptr ca maximul este de 3 mm. Asa ca te rog sa stai linistita. Ce n-as da sa-mi zica si mie maine dr ca este sub 3 mm pliul nucal ca sa dorm linistita.
Ceea ce m-a surprins este ca ti-a spus asa de devreme ca este baietel. Oare sa sper ca pot afla si eu maine ceva????
A, si inca ceva .... si eu am facut tot eco transvaginala pana acum si nu vad ce problema ar fi ... probabil ca si maine o sa fac tot transvaginala ....

Pup toate fetele chiar daca nu v-a fost dor de mine

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY si eu am gasit pe net ca valorile normale sunt sub 3mm:"Nuchal transluceny
Abnormal collection of fluid behind the neck > 3 mm increases risk of trisomy 21,18,13 " Asa ca doar daca aveai mai mare de 3mm tb sa-ti faci probleme..ti-am zis sa stai linistita,dak era ceva iti zicea Iosup!!!shoricutza in loc sa fii fericita ca maine iti vezi puiutul..lasa ca iti tinem pumnii si o sa fie bine ai sa vezi!sa nu uiti sa ne aduci pozici!Si daca te duci la un ecograf bun,poate iti spune si ce e..cu toate ca si mie mi se pare putin cam devreme eu am aflat la 16sapt..dar tu intreaba si de putza ca cine stie Hai ca te asteptam cu vesti bune maine!
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Buna seara! In primul rand NEDA bine ai venit!Sarcina usoara si bebe sanatos! Lili important e ca pliul nucal sa fie mai mik de 3mm asa ca nu pot decit sa te felicit pt pliul "tau" nucal In al treilea rand nu stiu de unde o scoaserati ca nu se face eco transvaginal?! da ce mindrelor cand faceti dragoste e ca la omu invizibil?! Pt crampele musculare sau eventualele contractii in sarcina se prescrie magneziu nu calciu (eu la Catrina luam cite 8 pe zi ca sa se relaxeze musculatura Gurile rele cica da ori somnolenta ori "iuteala" am fost cam nesimtita ca n-am avut nimik) ASAaaa -am ramas datoare cu "VOMEX-ul" ei bine e tot un drac ca eu vomit la fel Cand l-am luat prima data puteati sa-mi dedicati "Ridica-ma la ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer" deoarece m-a balonat infiorator si puteam sta linga lustra ca baloanele cu heliu In rest cum ma stiti fara enter punct virgula etc Sarcina usoara va urez!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
Vad ca sunt unele fete stresulici. Fruntea sus, si nu va stresati ca faceti rau la bebei...

Lyly felicitari pentru baietel!!! Si eu ma minunez ca ti-au spus asa devreme sexul. Credeam ca e prea devreme. Poate tocmai pentru ca bebe e mai mare. Nu te ingrijora, cum ziceau si fetele varsta calculata e dupa niste statistici, niste medii calculate in timp. Nu e nimic daca bebe e mai mare, ca doar nu se nasc toti de aceleasi dimensiuni si greutati... Poate tu ai avut ovulatia devreme, nu la 14 zile si bebe e si el lungan de felul lui. De fapt varsta reala a bebelului se stabileste dupa eco. Mie cand m-a auzit doctorul ca deja simt miscarile lui bebe (in saptamana 15), s-a mirat si a zis ca lasa ca vedem noi la eco care e varsta lui reala.

Ama felicitari pentru tropaieli. Da, eu simt bine de tot uneori acum. La prima sarcina l-am simtit mult timp asa mai usurel ca tine.

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Irinel multam!Si mie de fiecare data la eco a iesit bebe mai mare cu cel putin o saptamana dupa toate masuratorile asta inseamna ca varsta lui reala nu e de 17sapt ci de 18+ conform eco??si ca am ovulat mai devreme?
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Da Ama, se poate, sau asa cel putin pricep eu, daca stie altcineva altfel sa ma contrazica... Dar presupun ca poate si bebe sa fie el mai marisor de felul lui. La mine la prima sarcina, aveam DPN 9 iunie si dupa ce am facut eco, dupa dezvoltarea lui bebe mi-au spus 4 iunie. Si eu am nascut pe 28 mai... Acu presupun ca nu e asta singura explicatie.

Papadie esti mortala. Hai inca putin si poate trec greturile astea urate...si vin unele mai usoare...si apoi si mai usoare...pana trec de tot.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani

Mergi la inceput