Mamici de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

VA multumesc din tot sufletul! Acum mai pe seara m-am mai linistit iar dupa ce am citit si incurajarile voastre chiar ca mi-a trecut de tot. Nici nu stiti ce suport putem fii una pt. alta.....
Nu am vazut-o pe raalucutza, stiu ca azi trebuia sa merga la eco. Poate apare maine cu vesti.
Vroiam sa intreb daca doare pe cineva ficatul, sa stiu daca este de la sarcina care avanseaza sau este chiar ficatul care imi face probleme, ca asta mi-ar mai trebui acum, dupa ce de 3 zile sufar de insomnii.
CA sa nu mai amintesc de arsurile pe care le am in timpul noptii...poate de aia am insomnii, cine stie?
sincer eu m-am saturat, de-abia astept sa nasc, nu-mi mai place sa fiu gravida, prea mult stres...
Va pup pe toate, si pe adib, pt. incurajari si inca o data multumesc!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

July_g- nimic din ce ai spus tu nu m-a ingrijorat, nici nu avea cum. Esti atat de optimista incat nu ai putea sa ma deprimi nici chiar pe mine care sunt pesimismul in persoana. Multumesc pt. incurajari si .
Ce m-a facut sa zambesc pe ziua de azi a fost faptul ca pe mine m-a bufnit plansul ca nu stiam nimic despre pliul nucal, iar LYLY care avea 2 masuratori a iceput sa planga tocmai din cauza asta. Daca stai sa analizezi un pic situatia , asta nu poate fi decat amuzanta daca nu chiar de tot rasul.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna diminata!

raluca,asteptam vesti de la tine

Carmina,ma bucur ca ti-ai revenit.Si eu am arsuri dar seara mai mult.Sau acid la stomac,nici nu stiu ce sa zic.Eu le mai potolesc cu un morcov si daca e seara dau fuga in pat si ma culc.Spre seara simt si o stare de rau deranjanta,dar nu f mare cum povestiti voi pe aici.
De n-am niciodata nici in sarcina asta,nici cu Rut,doar in timpul travaliului de vreo 2 ori si asta din cauza contractilor f mari.

Irinel,si tu mergi la eco?Succes si te asteptam cu vestea cea mare,ca e fetita!

Lyly,felicitari pt baietel.Aspir si eu la unul,desi nu ma supar chiar deloc daca-i tot fetita,sanatos sa fie.

Papadie,esti mortala.Iti doresc sa-ti treaca starile astea cat mai repede.Te ajuta cineva cu Carmina?

Lya9+&Rut(2,5ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetelor!

Vad ca sunteti bine. Bafta la eco celor care merg de curand.

Noi deocamdata cred ca suntem bine. In continuare greturi dar nu mai vomit. Sa fie de rau? Sau ne apropiem de perioada de final din punct de vedere greturi?

Saptamana viitoare avem programare sa vedem cum au iesit analize si sa stabilim urmatorul eco.

In rest ne pregatim de taiat motul. Abia astept sa vad ce inclinatii are baietelul mamei....:))

Va pup si aveti grija de burtici,

Flory 9+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

CARMINA , ma bucur ca ti-ai revenit .Din acelasi motiv , intr-un fel , nici mie nu-mi place sa fiu insarcinata :prea multe grijiiiii.

Raluca , m-am trezit cu gandul la tine .Chiar ne lasi asa .Incep sa ma ingrijorez.zi ceva .

AMONAR, ce ai facut ieri cum a fost procedura Zi-ne si noua .

AMA, ma bucur , chiar ma gandeam care or fi bebeii miscaciosi pe aici.Si eu abia astept sa sa-mi creasca burta si sa-l simt pe bebe .
Mai are cineva dureri de cap?

LYLY, felicitari pt baietel.Ai sa vezi ce "lipici"va avea cu mama mui.

PAPADIE, unele dintre noi avem interdictie la sex , asa ca nici transvaginala nu e permisa.

15+

ALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Mai da ce dinamica are conversatia
Deja se dezvaluie sexul bb la unele mamici. Oau.
trebuie sa va felicit pt modul in care va sustineti una pe celalta.nu stiu daca barbatii ar fi in stare de asa ceva.
si la noi se apropie data urmatoarei intilniri cu dr. Avem emotii mari, mai ales ca nu ne-am mai intilnit demult cu bb.
sotia mea mai are greturi, sint si dureri de cap, dar fara excese foarte mari. in schimb are dureri de spate ingrozitoare. mai ales seara. probabil si din cauza statului pe scaun la servici.
numai bine va doresc.

adi si ela 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Multumesc din suflet pentru suportul vostru.
Am plans degeaba ieri si l-am chinuit si pe samburica. Nici n-am putut sa ma bucur de moment, si voi stiti foarte bine ce simte o gravidutza cand isi vede samburelul pe ecran, facand giumbuslucuri.

Carmina bulina, am plans pentru ca primul ecografist m-a speriat, mi-a spus ca este prea mare pliul nucal. La dl. Iosup am ajuns dupa 3 ore de la prima ecografie. Tu iei ceva pentru arsurile alea la stomac? Nu stiu ce sa-ti spun de durerile de ficat...

Amonar, te rog sa completezi datele in listuta: UM: 30 august 2005; DPN, conform dr. Iosup, 28 mai 2006. Am mai urcat in ierarhie!!!

Shori, normal ca iti tinem pumnii pentru maine!!! Daca mergi la un ecograf bun, poti afla si tu sexul copilului. Asteptam vesti bune!

Nu stiu unde am citit ca sexul se vede de la 2 luni jumate la un ecograf bun. Pentru cine nu stie, o echo la Diagnosis costa 1.715.000 lei vechi

Va saruta pe toate,

Lyly 12+ si samburica 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare burtici si tatici!

Magghyc, ma bucur mult ca sunteti bine, imi facusem griji ca n-ai mai dat pe la noi.

July809, nu ai de ce sa te ingrijorezi, si mie parca tot 2mm mi-a spus ca are pliul nucal si dr. a zis ca e foarte bine.

De azi ma voi chinui si eu sa beau mai multa apa, ca numa' o infectie urinara mi-ar mai lipsi acum, si-asa sunt stresata ca bag in mine antibiotice(amoxicilina) la greu!

Fetelor, voi ati inceput sa folositi crema sau ulei pentru burtici,ca sa nu aveti probleme dupa nastere? daca da, recomandati-mi si mie ceva bun. Chiar daca inca burtica n-a crescut deloc, vreau sa ma pregatesc.

Si eu abia astept sa-l tin pe bebe in brate, sa-l vad sanatos si sa scap de tot stresul asta!

Va pup!

Simona 12+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna mamici!Scuzati-mi lipsa dar am invoire de la medic.Am fost internata pentru sangerari si acum sunt acasa la pat.De trei saptamani vad ca deloc nu vor sa inceteze.Cate o picatura azi,alta peste 2 zile...la munca am renuntat...ma simt cam inutila uitandu-ma la sot cum face tot prin casa(si nu face cum trebuie,dar intentia conteaza)
Acum fug in pat ca la toaleta iar am gasit picatura maro pe tampon.Maine revin sigur si pana atunci va sarut pe toate cu drag pe burtici!Abia astept sa miste si la mine si mai ales sa-mi spuna ce e ca sa cumparam lucrusoare

8fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si Bv, eu tocmai mi-am luat o crema profesionala de la un cabinet de cosmetica, se cheama NOCE, este spaniola, si este pentru vergeturi, e din plante, evident, si se da pe burta, coapse, chiar si sani.

Lyly 12+ si samburica 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png

Mergi la inceput