Mamici de mai-iunie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Irinel spune:
Fetelor si eu mai am greturi, da nu tot timpul. Si stati linistite ca sunt putine gravidute care au asa mult, la mine asa a fost si la prima sarcina.
DianaR poate e fetita la tine :-). La mine sunt aceleasi simptome, doar ca bebe e mult mai tropaitor, il simt mult mai zdravan, eu banuiesc ca e tot baietel, da mi-ar place si-o fetita ;-)
Maggy ma bucur ca sunteti bine. La treaba cu contractiile nu ma pricep... Va doresc sa scapati de ele pana la nastere.
Fetelor incercati sa beti apa multa, citisem pe undeva ca gravidutele sunt mai expuse la infectii urinare pentru ca nu beau suficienta apa. Nici mie nu-mi cade prea bine, da beau si mai fortat, oricum acum sunt greturile mai suportabile.
Apropos, cica la mine nu s-a confirmat infectia urinara de o banuia doctorul acum o saptamana, deci nu stiu ce a fost... Sper sa fie bebe bine, ca in rest eu sunt bine.
Carmina hai curaj, schimba doctorul daca asta te linisteste. Daca ai incredere totusi in cel de acum, incearca sa te linistesti. Aici doctorii spun si mai putin si, daca nu sunt siguri ca ceva e in neregula, cu siguranta nu iti spun ca sa nu te panichezi.
Bogdana ai mai avut durerea aia in burtica? Ca poate totusi n-ar strica sa faci o vizita la doctor. Asa pentru siguranta...
Pupici la toate si zile frumoase cu burticile voastre.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 17+ saptamani
cypocs spune:
MAGGHY, aici la noi chiar e o problema cu citirea testului , toti ridica din umeri.Analizele , sangele ti-l recolteaza aici , la ROMAR un laborator privat .Analizele sunt facute in bucuresti -colentina si vin niste"fituici", niste foi xeroxate unde abia poti sa distinge ce numere si valori sunt pe acolo .In nici un caz cum ai spus tu.Dr meu ma intreba daca nu gasesc eu valorile pe net , ca stie ca ma documentez , ca sa le citim .Si am incercat la mai multi doctori sa mi le citeasca .
Fetelor care ati fost azi la doctor vrem vesti.
ALIA
cypocs spune:
Pt contractii stiam ca e foarte bun magneziu.La noi se mai da in loc de no-spa , scobutil supozitoare sau indometacin supozitoare.
Eu azi am zacut in pat cu o durere groaznica de cap , m-am saturat de o luna ma chinuie durerile astea 
ALIA
ama_kaly spune:
magghyc si nu ne-ai adus si noua o poza cu bebe al tau de azi de la eco?Eu am unele dureri de burta si cateodata imi simt uterul foarte tare la atingere.Daca iau no spa imi trece..tu cum simti contractiile?ce doctorita tampita..pai cum sa te numeasca "experiment"?
Poze mami si bebeBebe
adriana spune:
Carmina
nu te panica cu doctorul. Eu in luna a 8-a am decis sa ma mut de la un doctor foarte renumit pentru ca nu se sinchisise sa vina la o prietena care nastea noaptea ..gemeni.
Asa ca am plecat frumusel de la el, si mi-am ales alt doctor, care m-a primit cu bratele deschise
, dat fiind si cotizatia.. care la urma urmei conteaza mai mult decat respectul intre colegii de breasla
acuma.. pentru copilul meu.. as fi facut orice...
LYLY809 spune:
Buna seara!
Amo intreaga poveste despre ecografia de azi, si va rog sa NU PROCEDATI CA MINE!!!
M-am dus mai intai la o echo la Cantacuzino, unde medicul de acolo imi spune ca translucenta are 2 mm si ca e cam mare pentru 12 saptamani; apoi masoara din nou, dupa introducereasondei ( ceea ce ulterior am aflat ca NU ESTE NORMAL SA SE FACA in timpul sarcinii ca sa nu se ranesca copilul, si imi spune ca de fapt este de 1.3 mm.
Dupa o ora de bocit in masina personala parcata in fata spitalului, ma adun si ma duc la Diagnosis, unde aveam programare la dr. Iosup.
Acolo ies toate masuratorile normale iar translucentade 1,6 mm.
Nustiu daca este o valoare normala!
Sarcina arata de 13w2d, iar eu stiu ca nu are cum sa fie de 13 sapt., si douazile pe deasupra! Data ultimei UM a fost acum 12 saptamani fix. Sunt f. bulversata si am bocit toata ziua, pana am obosit.
Amonar, esti o persoana super inteleapta, ai zis ca faci direct amniocenteza, de ce sa pierzi timpul cu masuratori care nu sunt sigure 100%??
Va rog sa-mi spuneti daca ati mai masurat careva pliul nucal la 12 sapt. si ce valori stiti ca sunt normale. Sunt disperata...
Si, am uitat sa va spun, e baietel, conform prezicerilor tatalui meu. Va povesteam ca are premonitii. S-au adeverit.
Lyly 12w
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png
ama_kaly spune:
L-am simtit pe bebe
de data asta ceva mai bine si sunt aproape sigura ca e el
De abia astept sa-l simt din nou..
Irinel bebele tau da cu piciorusul tare?ca acum am simtit ceva mai mult decat falfaieli.. Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
AmaKaly, ma bucur pentru tine. Este minunat ca l-ai simtit pe bebik miscandu-se.
Lyly 12
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;111/st/20060604/k/0300/preg.png
ama_kaly spune:
LYLY stai linistita!!In primul rand FELICITARI PENTRU CAVALER!!!!
Sa creasca mare,sanatos si mumos!!!Cat priveste masuratorile..la mine bebe a iesit de fiecare data mai mare cu cel putin o saptamana la fiecare ecografie facuta..dar asta e pentru ca fiecare copil se dezvolta altfel,iar masuratorile alea sunt facute dupa niste tipare..e normal ca unii sa fie ceva mai mari sau ceva mai mici ca nu au aceleasi gene!Daca pare mai mare cu atat mai mult nu ai motive de ingrijorare,inseamna ca se dezvolta normal..probleme puteau sa apara daca parea mai mic.Despre translucenta nucala eu nu stiu ce sa-ti spun,poate au fetele un raspuns,dar daca Iosup nu a zis ca ar fi ceva in neregula,inseamna ca nu e si nici nu ai de ce sa-ti faci probleme acum!
Despre eco transvaginala stiu si eu ca nu se face in primul trimestru,dar cunosc pe cineva care a facut tot timpul sarcinii si nu a patit nimic..deci iar nu ai de ce sa-ti faci probleme..mai bine ai sta linistita sa creasca odorul mare si voinic ca il stresezi si pe el mititelul!
Cat despre tatal tau..se pare ca intr-adevar a avut dreptate..cred ca mai bine ne facem programare la el sa ne zica sexul bebelului decat la ecograf
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
Aa..inca ceva..mai bine te-ai gandi la un nume pentru baietelul tau acum ca stii ce e in loc sa te gandesti ca e ceva in neregula! ![]()
Poze mami si bebeBebe