mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina super faza cu gemenii Fetelor intrati in contul nostru comun sa vedeti doua filmulete trimise de Alina

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Super filmuletele, dar ala cu gemeni este suuuuper!!
Acum gata la culcare cu mine ca s-a facut 11!
Va pup si va urez noapte buna poate o-i avea si eu una buna!

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA la noi e invers, eu sunt rac, el capricorn! De aceea nu prea vreau sagetatoare, cu zodiile de foc nu ne prea intelegem...Bine, e si cam aiureala, dar parca totusi vreau capricoarna! Chit ca e zodia opusa mie...sunt inconjurata de ei: sot, verisoare/ri,prietene etc. Si se pare ca ne intelegem super! Cum se zice contrariile se atrag!
BEE si eu cand n-am bani (si asta e regula) nu ma pot plimba "la cumparaturi" ca fac cu nervii! Da' si cand am ceva in portofel nu-s de lasat prin oras, in special la haine,ca-s impulsiva, cumpar "la prima vedere" si dupa aia imi pare rau...si aici nu-i Canada,USA,GERMANIA etc. sa le duc inapoi!
Asa ca mai bine planific inainte si caut numai lucrul respectiv sa nu fiu tentata de altele...
Vad ca azi e cam liniste, se vede ca-i week-end!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni eu sunt zodie de pamant dar nu sunt Capricorn, sunt Fecioara....dar sunt asa cum se spune:tipicara, cicalitoare, despic firul in 4, cu o gramada de tabieturi, asa ca iti dai seama ce "bine"i-ar fi lui Razvan daca s-ar naste Sagetator

Ioana cu Razvan Gabriel 35fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare fetele,
Apar si eu noaptea ca bufnitele . S-a cam suparat mama ca stau numa cu nasul in calculator , asa ca azi am stat la ¨¨parlamentari¨¨ cu ea. Dupa-masa am fost plecati la un targ la un oras apropiat, nimic interesant, o abureala, da ma rog, am mai iesit nu am stat numai in casa. Eu azi pe la pranz am facut o portie mare de hamburgeri la toti, care vad ca au tinut pe toata ziua. Acum sotul e flamand , ma duc sa vad ce sa ii dau, cred ca ii dau o cutie de caracatita ca aseara si am scapat rapid.
Pe maine n-am facut mancarea, o sa fac maine dimineata.
Bombonica parca zicea ca doarme toata noaptea ca o valiza,. vai ce beton, la mine a devenit greu de tot noaptea, ca ma trezesc de multe ori, si mi-e greu sa ma pun de pe o parte pe alta.

Ana 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fete harnicute, nu gluma.
Eu am fost in vizita la soacra mea si ne-am simtit tare bine. Nu mai iesisem din casa de vreo trei zile si simteam ca vin peretii pe mine. Fetelor, azi de imi am avut ora de ascultat "Cutiuta muzicala" si o sa incepem sa invatam cantecelele pentru bebe.
Nicole, Bee si Alina sper ca v-au priit plimbarelile. Bee eu mi-a facut un obicei din a bea bombe din astea si iti spun ca nu se simte coaja de lamaie daca e bine bine blenduit si adaug un pic de miere si apa sa nu fie prea gros. Sa nu iti spun "retetele" lui Ovi, care pune si Kiwi(tot cu coaja) sau orice alte fructe avem prin casa, ou crud si uneori lapte... si sa stii ca nu e deloc rau nici in aceasta varianta.
Cat despre zapada, aici ninge in continuare, desi nu prea se depune, dar e asa de frumooooooooos. Maine daca ma simt ok parca as trage o tura pana in Poiana sa imi clatesc ochii...sac.
Monica, sa stii ca si eu patesc tot cam ca tine la cumparaturi. Cumpar pe ce mi se pune pata si dupa ce ajung acasa ma gandesc.
Maraki, spor la vopsit maine, eu am zis ca nu ma mai vosesc pana dupa ce nasc.
Denisa, abia astept sa vad pozele cu mobila si camera Emmei.
Ioana, noi si bebeii sa fim sanatosi, cu zodiile ne descurcam noi pana la urma.
Daniela, eu de la inceputul sarcinii iau nospa+scobutil, am facut aceasta combinatie chiar si injectabila si la mine simt efectul doar daca le iau impreuna. Si sa stii ca am intrebat meidcul daca e ok sa iau atatea pastile si m-a asigurat de n ori ca acestea nu au nici un efect asupre bebitei.
Florini ma bucur sa aud de bine si ca a fost alarma falsa.
Stiu ca mai voiam sa scriu ceva, dar cred ca pana la urma vine si la mine Mos Ene...sa vedem cat ma tine pentru ca ma cam bantuie insomniile.
Noapte buna la toate burticile sisomn adaaaaaaaanc fara intreruperi.

Ralu 32+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana am glumit cu panditul. Ma refeream la faptul ca si asa bolnava tot ai aruncat un ochi si ne_ai "pandit". In fine nu stiu ce ati inteles mai mult nu mai stiu nici ce ma vrut sa spun cred ca am o problema . Deci si fa_te bine repede.
Maraki si pe mine ma vopseste Marian si chia rimi place ca areo rabdareeeee ( eu nu stiu dc as putea sa vopsesc pe cineva ca nu am rabdare).
Daniela stai linistita ca nu trebuie sa te doara ceva si are dreptate Bee eu chiar nu vreau sa ma laud dar pana acum am avut o sarcian usoara adica nu tu greturi , nu tu vomat , nu tu dureri , nu tu nimic . De ar tine-o tot asa . Deci se poate si fara dureri.
Raluca cred ca esti rintre singurele de pe aici din " secta" care s esimt bine la soacra.
Ce aveti frate cu zodiile ? Lasa sa vina bebe cand vrea .Uiter ca eu nu mi_am pus problema asta in legatura cu compatibilitatea dintre zodii asa cadc nu o stiu nu mai imi bat capul ci am sa ma gandesc ca suntem extrem de compatibili.
Acum il las pe Marian sa se uite si el la pc un pic.
Va pup si noapte buna
Irina 35

Mergi la inceput

Ioana, dar stii ca capricornii sunt groaznici de incapatanati ?? Eu cunosc 2 din familie si mama, nu o scoti la capat cu ei. Acum cand ma gandesc ca si fica-mea va fii tot capricoarna ........ Sa vezi ce munca de lamurire : eu fire slaba (rac) cu sotu (geaman ) si fiica ( capricoarna ) . O sa ma albeassca astia in cap si mai tare decat sunt.
Maraki spor la vopsit pe maine. Eu nu m-am vopsit deloc de cand sunt gravi, parerea mea era ca nu se vedea chiar asa de rau, s-a mai decolorat si cel vopsit intre timp, da asta vara cand a venit fratele meu, se uita la mine si imi zice : mah tu te vezi cum areti ? Da lasa, sa fie bebita sanatoasa, mi-e mi-a fost frica, da las ca recuperez eu dupa aia : slabesc si imi fac o scimbare in cap de nu ma recunoaste nimeni.
Irina , tu pe unde esti ? Nu semnezi la clubul insomniacelor ? Adevarul e ca mie mi-e asa de somn acum ca imediat o sa ma bag cred ca in pat.
Monica , tu ai mai reusit sa faci si hartogarii printre musafirii de azi ?

Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu vezi ca sapt viitoare apare si cutiuta cu povestiO sa le caut si eu pe net ca vor fi foarte utileLa mine o sa fie balamuc, eu cu povestile si cantecele in romana, socrela cu ale lor in greaca
Fetelor ma duc si eu in pat la tv,sper sa pot dormi mai bine pt. ca azi noapte de la ora 4.00 am stat pana la 6.00 fara sa ma i-a somnulDe obicei ma trezesc de doua ori pe noapte pt. pp...
Va pup, sper sa dormiti bine fara insomnii

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Se pare ca toate avem somn azi, dupa cateva zile de stat pana noapte atarziu.
V-am pupat si eu ca imi pica ochii in gura de somn.
Somn usor , pe maine

Ana 32+

Mergi la inceput