mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Ioana insanatosire grabnica. Deci ne pandesti dar nu ne scrii
.
De ce vrei 15 ianuarie?
Irina 34+
T_Ioana spune:
Nu stiu ce ai inteles Irina, doar cand am scris mesajul am intrat....
Pai eu vreau o data cat mai indepartata de ultima zi din zodia Sagetator, ca sa nu am surprize, asa ca daca e sa se nasca bb intr-o zi cu luna plina, sa fie 15 ianuarie nu 15 decembrie.
Asa se pare Maraki scumpo, ca raceala mea nu vrea sa cedeze.....Mi-am pus si picaturi cu apa sarata care au fost criminale pentru sinusurile mele iritate....si acum imi dau lacrimile cand imi aduc aminte. Sa inteleg ca pe tine te vopseste Giorgos? Eu pe al meu nu ma pot baza, ca ultima oara cand l-m rugat sa ma ajute la ceafa tinea periuta aia cu vopsea de parca era sapa, ma si minunam sa vad ce are de gand sa faca, dar a renuntat in final, a zis ca il depaseste....!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Da Ioana,ma vopseste Giorgos
are o mana foarte usoara si l-am invatat cum sa i-a suvita cu suvita..in schimb dezavantajul este ca o face foarte incet si stau cam mult cu vopseaua in cap
Irina cred ca te-a derutat Bombonica, ea sta si ne citeste si nu prea scrie
Ana ce faci? Te uiti la tv?
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
marchplayer spune:
Buna seara burticute!
In seara asta nu prea mai sunteti in forma
, v-a lenevit zapada si statul in casa?
Ioana, asa, nu te lasa Cristi? Pune monopol pe tine in We? Insanatosire grabnica!
Vai de mine Irina, nu ma speria, nici nu vreau sa ma gandesc 11 saptamani de acum incolo o s-o tin tot intr-o durere
! Macar o saptamana da una nu![]()
Maraki vezi sa nu iei si tu raceala de la sot!! Ma mir ca ai chef sa te vopsesti singura. Eu m-am vopsit joi, a venit coafeza acasa si deabia am rezistat.
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Ce-aveti fetelor cu sagetatorii? CA vad ca si tu Ioana si MOnica va feriti de zodia asta! Eu vreau sa-mi iasa fiica-mea sagetator ca mine. Cu tati berbec, o sa iasa scantei, dar o sa fie dragutz! Sagetatorii sunt putzin mai greu de stapanit, in rest cred ca sunt foarte simpatici. Si am studiat si eu astrele si prefer sa fie inainte de 22 Decembrie, de preferinta pe 19 (nu ma intrebati de ce, fiindca povestea e prea lunga)
Bee
si Fetitza
maraki spune:
March de nevoie ma vopsesc acasa
Ma costa lunar o gramada de bani medicamentele mele,ca sa ma duc la coafor trebuie sa las 50 € in fiecare luna asa ca mai bine dau 10 € doar pe vopsea
O am si pe verisoara lui Giorgos care e coafeza
si imi tunde ea din varfuri
Si eu stau si ma gandesc oare cum o sa rezist inca 6-7 sapt. pt. ca imi este foarte greu cand ma misc, cand dorm, cand respir![]()
31+
Monica
Bee spune:
March, hai ca sunt saptamani si saptamani! Parca si Irina spunea nu de mult ca ea nu prea are dureri. Eu una am avut intr-o perioada, m-au lasat si doar de cateva zile m-au lovit din nou. Si m-a pocnit si o durere de sciatica pe stanga, de intepenesc daca tb sa ma aplec. Si in general sunt cam ca o balena pe uscat!
Maraki, tu-ti voppsesti o data pe luna tot parul sau doar radacinile unde se vad firele albe? Ca eu una ma scot cu 2 vopsituri pe an. E drept ca atunci ma fac doar la coafor, ca atata merit si eu - niste suvite puse ca la carte de coafeza mea!
Bee
si Fetitza
maraki spune:
Bee doar la radacina ma vopsesc lunar iar tot parul il fac o data la 3 luni.Am fire albe de la 25 de ani( ma refer la multe )si este imperios necesar sa le acopar
faza cu vopsitul atat de des este chinul vietii mele
31+
Monica
T_Ioana spune:
Bee au imi doresc atat de mult capricornut pentru ca ar fi tot zodie de pamant ca si mine, ma inteleg exceptional cu zodia asta. Si din ce am citit nici Cristi (el e rac) nu prea se "pupa" u sagetatorii. Ideea e ca nu am avut o relatie stralucita cu nici un sagetator pe care il cunosc (e drept ca nu am avut decat relatii profesionale). Eu ii consider fixisti, incapatanati si cu tendinte dictatoriale, iar cum eu suntcolerica si impulsiva plus ca nu prea suport sa nu mi se recunoasca meritele si faptul ca am dreptate(atunci cand e cazul, evident
), iti dai seama cam ce relatie as avea cu bietul copil....iar cand nu va mai fi copil probabil ca am ajunge la cine stie ce "conflicte armate"!!!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Bee, ma mir ca ai chef de plimbari prin magazine pe vremea asta mai ales ca nici n-ai bani de cheltuit. Da vad ca esti optimista, eu cand raman fara bani ma apuca toate alea.
Maraki, si mie au inceput sa-mi apara fire de par alb, dar subtire, bine ca nu seman cu mama care a albit aproape complet pe la 28 de ani
Ana cred ca o sarbatoreste pe mama ei
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos