mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
March eu sant campioana la vaitat
Nu iti face probleme, asa invata si alte burtici ce poate interveni pe parcurs si ce poate fi...
Monica deci sa ma astept in jur de 15 ian. sa aduc bebelinul pe lume?
Fetelor eu de cand am ramas gravi, daca stau sa ma gandesc, nu am avut nici macar 1 ZI fara greturi![]()
March cred ca durerea din dreapta este in functie de pozitia bebeului, daca spui ca schimbi pozitia si te simti mai bine, asa cred....poate se intoarce bebe si o sa scapi si de durere
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Da MARAKI, de ziua lui EMINESCU!
Eu zic sa incepi sa-i citesti poezii lui ANGELO...
MONI 33+ si bebelina DIANA
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Azi am fost iar cu Gabi prin oras, pe la cumparaturi si plimbare. De gatit nu stiu ce sa gatesc, nu am nici o idee. De chef nu mai zic.
Ma cam incearca si pe mine o raceala, sper ca daca stau la caldurica imi trece. Mi-a fost cam frig ieri si imediat se simte. Ce sensibile am devenit!
JANINA, ,ma bucur ca esti ok!
MARAKI, parca sa zic ca mi-ai dat o idee cu pilaful. Pana la urma ai putut sa papi cand a fost gata sau ti s-a facut greata de cand ai gustat din carnita?
IRINA, sper sa fie ok cu lebarul pe care l-am mancat. Adevarul este ca , vorba ta, n-am mancat tone.
ANK, ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine!
Fetelor, la voi se vede filmuletul trimis de DANA?
Fug sa stau cu Gabi ca maine merge la servici.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Buna fetelor.
Eu ca de obicei sambata si duminica alerg cu sotzul prin orash. Si nu neaparat cu spor, ca doar nu putem cumpara nimic, dar planuri.......Abia astept sa iau saptamana viitoare podoabe de brad. Am ochit noi ceva. Eu una ma ghidez dupa principiul: intai vad un lucru de 2-3 ori, abia apoi cumpar. Sotzul e mai impulsiv, dar cum acum nu avem bani, ne bucuram sa alegem din priviri ce avem nevoie. A fost super! Pe cate de rau ma simteam dimineata, pe atat de bine mi-a facut iesirea.
March, cred ca durerile tale sunt legate si de pozitia fetitzei dintr-un anumit moment. Cine stie pe ce apasa. Cat despre No-Spa si Scobutil (sau scopantil?), mai bine le iei doar daca e musai! Adica dureri si contractii, ca altfel, cu durerile "de sarcina" tb sa ne obisnuim. Mie seara si noaptea mi-e greu. SI in rest cand tb sa ma aplec, sa ma incaltz, etc.
Florini ma bucur ca sunteti bine si ca a fost alarma falsa cu diabetul gestational.
Ank, nu-ti mai fa griji cu amenajarile. CA si noi de o luna ne-am apucat si daca aveam totzi banii terminam foarte repede. Si noi stam la 2 camere si am reusit sa punem termopane, sa luam mobila la bebitza si mobila de bucatarie. CAt despre dormitul cu bebe, noi am decis ca vom dormi cu puiutza macar cateva luni, dupa care mutam patuztul in camera ei si sa vedem cum se va obisnui.ASa ca pana prin februarie, martie, vom folosi camera bebitzei pe post de "sufragerie", iar in dormitorul nostru vom pune patutzul. Dupa ce o mutam in camera ei, vom primi musafirii in bucatarie!![]()
. Asta e. Noi sa fim sanatosi.
Janina, mi-ai facut pofta cu skiul! AM vazut si la TV ca in POiana incercau asta sa se dea si pe skiuri. EU am sperante sa ma dau prin martie, in optimismul meu incurabil. 9 kg pana la 28 de sapt? E tocmai bine. DAca ramai in grafic, nu sari de 13 ceea ce e bine!
Ana sa-ti traiasca mama!
.
Maraki sa povestesti ce "excese culinare" ai mai facut! SI ce aventuri a mai facut socrosenia minunata!
DEnisa si eu astept poze cu camera Emmei finalizata!
Monica "secta de gravide", asa zice sotzul tau? Asta cred si ai mei cand ma vad pe net!
SI in rest........am uitat!
.
Ma duc sa ma imersez in cada! Satisfactia mea suprema in aceste zile.
Aaaa, Rali, mai ai retete din astea energizante? Sigur e ok cu coaja de lamaie in cokteil? MA bate asa un gand sa ma intremez si eu cu ceva, ca am asa o senzatie de sfarseala. Parca n-ash manca destul (desi sunt imensa) sau oricum nu ceea ce trebuie!
toate fetele si revin pe seara, daca n-am chef de TV
Bee
si Fetitza
Bombonicaaaa spune:
Salutare burtici! Bine v-am regasit pe toate si felicitari fetelor ce au venit cu vesti bune 
Eu v-am citit in fiecare zi cu mare placere doar ca nu prea am avut timp de scris, toata sapt. am facut shmotru si modificari prin casa, gatit si ceva relaxare. Eu si bebe suntem bine,cred, doar ca pe mine m-au napadit hemoroizii
si ma doare fundu' de la stat pe scaun si inclusiv cand merg la
chiar daca pt. o chestie simpla ...cum stau in pozitie de sezut simt ca mor ![]()
Am avut parte si de o sperietura nasoala, mergeam la sot sa-l iau la masa si fiind la volan
vorbeam la tel. cu el ,cand m-a izbit o masina din spate ,asa tare a fost impactul ca mi-a sarit si tel. din mana ,l-am gasit pe sub scaun....Noroc ca nu am patit nimic eu si bebe si masina a fost ok , iar idioata care m-a lovit era la tel. si cand a coborat din masina sa vada ce pagube mi-a facut...mi-a mangaiat burta (nici nu am avut timp sa reactionez) a zis sorry si a plecat... am tras o spaima de zile mari.
Mai fetelor eu dorm seara mai ceva ca valiza-n gara, ma trezesc sa merg la baie ,dar desigur fac totul cu ochii inchisi ,iar apoi adorm de zici ca-s drogata si mai devreme de 10 nu ma pot trezi ,asta-i
sa creasca bebe .
Si mie m-i se intampla sa uit mereu chestii foarte fresh ,asa ca scuze daca nu v-am amintit in mesajul meu, oricum va pup pe toate si va doresc tot binele din lume 

Diseara trebuie sa mergem la o petrecere si sunt foarte nervoasa ca nu gasesc ceva cu care sa ma imbrac , si care sa stea mai omeneste pe mine, ca tot ce am ma fac sa arat ca o balena
ce-mi vine la burta sta aiurea rau pe corp iar ce-mi vine fain pe corp nu ma ajunge la burta
si ca sa ma binedispun putin vreau sa ma vopsesc si eu doar ca vreau ceva nou ,sa-mi schimb lookul
si inca nu m-am hotarat la culoare...fug sa vad ce gasesc ,sper sa nu-mi stric ziua si mai rau daca o fi sa dau kix
Va pup pe toate si sa aveti un weekend placut! 
Oana
33+
Noemy
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
BOMBONICA bine ca n-ati patit nimic, asta-i important! Distractie placuta !
BEE asta era! o baie!, nu stiam ce-mi lipseste la ora asta! Si eu abia astept sa ma scufund in lichid, macar caldut...daca fierbinte nu se poate!
Alina bine ca macar tu mai faci plimbari ca eu nici prin casa nu reusesc cu piciorul asta!
Am teminat cina, am facut si ciorba pentru maine, in schimb n-am citit presa, plec acum, apoi fac baia.Intru mai tarziu sa vad ce se mai intampla!
MONI 33+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Maraki gata am inteles ce vroiai sa spui .
Daniela trebuie sa mai doara si cate ceva ca sa simti si tu ca esu gravida![]()
. Sa te vad pe la 34-38 de saptamani , dar lasa ca vine sotul acasa
.
Alina stai cuminte in casa ca sa nu te ia raceala. Deci azi nu ai gatit . Hmmm asta chiar ca e bizar
.
Bee buna asa macar stii ce ai de luat eu cam sar calul dc am bani la mine si apoi imi pare rau.
Oana pai si aia a plecat asa fara sa discutati . Uau ca merita
plus ca te cred si ce sperietura ai tras. Iar cu hemoroizii nu ai ce face se intampla : ai si tu grija la ce mananci , evita tot ce e condimentat, cat mai slaba mancarea si miscare eivta sa stai mult jos plus igiena corespunzatoare.
Irina 34+
maraki spune:
Alina am mancat mai mult orez,din carnita am gustat vreo 3 cm, oricum am ramas cu o greataaaaa.....Alta solutie nu am, trebuie sa mananc si sa ma chinui cu greturile, altfel risc sa nu ma alimentez deloc.Acum am o felie de chec in fatza, ma uit la ea de o juma de ora
stiu ca dupa ce o mananc am greturi![]()
Bombonica dar ce masini aveti mama? Hummer?
Daca te-a izbit atat de tare si spui ca nu a patit nimic masina....hemoroizi am facut si eu,chiar de la inceputul sarcinii
Daca ai grija ce mananci se mai atenueaza...
Intre timp am vb si cu matusa lui Giorgos la tel. iar acum continui mesajul
Mi-a spus de socrosenie ca s-a laudat la ea ca sambata mergem la cumparaturi
vedem noi pana la urma cat de dispusa va fi la cheltuieli![]()
ma duc sa ma vopsesc, pupici
31+
Monica
T_Ioana spune:
Seara buna!
Am intrat sa vad ce mai faceti si ati scris deja vreo 5 pagini de la ultima mea "vizita".....HARNICUTELOR!
Eu ma tot chinui cu raceala asta, nu stiu ce saracia, ca parca mi-e din ce in ce mai rau!
Azi nu am facut nimic toata ziua, doar am dormit si m-am uitat la TV! Dragelor, nu ma inebuniti cu luna plina ca eu nu vreau sa nasc in 15 decembrie, mai bine in 15 ianuarie
!
Ank ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai dat un semn de viata....lasa ca se rezolva toate si cu apartamentul si o sa vina repede si Marius, noi suntem aici oricum!
Azi m-a intrebat Cristi ce explicatie va dau pt ca intru mai rar in week-end, va spun cumva ca nu ma lasa el ?(era ingrijorat saracu' sa nu se puna rau cu...."sectantele" ![]()
). Acum l-am lasat si pe el sa vada meciul , nu stiu care, ideea e ca se uita pe TV Sport, si aala e codat si se vede cu dungi si ma dispera ca nu inteleg ce vede![]()

Ioana
cu
Razvan Gabriel 35fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Ioana insanatosire grabnica
Se vede treaba ca ai avut o raceala din aia pacatoasa si puternica, cred ca iei antibiotic in continuare nu? Si Giorgos este racit cobza, il doftoricesc cat pot cu nurofen,mai greu va fi cand vine bebe pt. ca o sa doarma cu noi in camera si cum Giorgos raceste cam des....o sa il trimit pe sot sa doarma pe hol![]()
Pana la urma ma vopsesc maine, acum nu are chef husband-ul...
31+
Monica