mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
Denisam spune:
Monica 70- si eu aceeasi problema cu piciorul, dar culmea c ap emien ma doare soldul sicu piciorul sting, candma dau jos din pat mai ales, in rest dc ma misc, imi mai revin, dar asta e, cred ca dorm si mai mult pe stinga si mi-e medicul mi-a zis clar ca e de la spndiloza si sciatica ca jobul meu implica mult de stat jos.Asa ca solutia pt mine este sa ma ridic la fiecare ora sa merg si sa fac 5 minute exercitzii pt spate, asta fac si la job, unde mai urc si niste scari ca sa fiu ok si sa rezist 6h. Sper ca exercitziile astea sa ma ajute si la nastere.
Pe la 7 ma panicasem c anu o simtisem pe Emma deloc si burta era tare si ma durea si Dragso repede ca ssa mergem la spital, i-am zis ca nu vreau s aam pancihez c asunt contractii false. Si am inceput sa vb cu bebelian si sa o rugam sa ne dea un semn si s-a mai relaxat si burtik si a miscat Emma ca sa ne calmeze![]()
Ne-au spsu al curs ca d cne doare burta sau nu simtim pe bebe sa sunam la spital sau sa mergem ca sa verificam ca e totul ok, asa ca Dragos sare la faze din astea, de..
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Plec, ca in 5 min. apare si italianul cu tipa si bebeusa de un an!
Abia astept sa ma joc cu ea!
MONI 33+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Vai de mine ce club de insomniace vorbarete avem pe aici! Da stiu ca deja a devenit un obicei sa stati pe forum pana tarziu!
Bine ca ati mai dat un semn, Florinini si Anka!
Eu tot cu no-spa si mai nou mi-am luat azi si scopantil, am luat unul la 3 si mai iau si la 11 noaptea, sper sa dorm si eu bine in noptea asta!
Nicoleta am vazut si eu pozicile, pune si cu burtika!
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
Mai ce liniste pe-aici, vad ca ati luat o pauza toate, oare va apuca deseara? Mie acum mi-au plecat musafirii, sper sa ma fi mirat pe ochii albastri ai Giuliei sa iasa si Diana asa!
Ma cam doare burta, am luat doar 1/2 No-spa azi, cred ca mai iau acum tot asa, apoi inainte de culcare!
DANIELA hai si tu in clubul insomniacelor! Macar tu poti recupera dimineata, nu trebuie sa pleci la serviciu!
Fug sa fac ceva paste totusi,trebuie sa apara sotul acasa!
irinadum spune:
Si uite asa nu suntem noi doar tura de noapte ci si tura de weekend.Si nici macar nu luam sporuri nimic
.
Eu am terminat mancarea si acum stau un pic la pc ca tre sa inregistrez nu stiu ce meciuri pentru Marian.
Anka UM e trecut in parantza eu am avut pe 20 martie (parca e ziua ta de nastere nu?) si am dpn pe 25 de atsa nu am inteles de ce si tu ai dpn pe 25 cand ai um pe 15.
Denisa dc e pana pe 20 e ok dc nu vin dupa tine . Bine ca exista o arhiva sa vedem care a fost "mama Omida"
.
Monica si eu as vrea sa il "aranjez" un pic pe Marian ca sa nu mai zica ca stau non stop la calc.
Maraki cum adica eu am sa nasc prima pt ca tu l_ai nascut pe Robert cu 0???? saptamani inainte?
Irina 34+
nicoleta raducu spune:
Sal,burticute....
Tocmai ne-am intors de la o plimbarica..Ce frumos se vedea privind pe geam cum ninge..si ce flescaiala e afara....Vine iarna...Brrr...
Hai sa va zic una faina..apropo de regulile Feng Shui in aranjarea casei.
Asta fac eu acum..citesc un articol despre Feng Shui....Si mi s-a parut interesant sa va zic...
Stiati ca plantele cu frunze rotunde degaja energie pozitiva?Pastreaza-le sanatoase,uda-le si ingrijeste-le cu drag.O casa dezordonata si murdara blocheaza cursul energiilor pozitive
Reguli de aur
O camera reusita trebuie- sa fie functionala-sa te poti deplasa cu usurinta,fara sa te impiedici de mobilier
-sa exprime o stare-daca esti o fire melancolica decoreaz-o cu obiecte vesele,amuzante,sau daca muncesti mult si vii acasa obosita,vopseste-o in culori relaxante,precum verde-lamai pal
-sa fie armonioasa-mobila,covorul,canapeaua si peretii sa aiba aceeasi gama cromatica.
Curatarea spatiului si energia Chi
Cu totii avem abilitatea de a simti energia (Chi-ul). Cand intram undeva, reactionam la energia care ne inconjoara. Chi-ul pozitiv ne face sa ne simtim bine, dar Chi-ul negativ, din contra, ne doboara la pamant.
Este o idee buna sa "cureti aerul"in casa din cind in cind. Exista cateva metode rapide de a face acest lucru, inclusiv aspiratul intregului spatiu. Cand facem asta pastram in minte intentia puternica de a matura si indeparta orice energie stagnanta sau negativa, deschizand totodata usile si ferestrele pentru cateva minute intre 11.00 PM si 1.00 AM, cand Chi-ul zilei se schimba.
Daca podeaua noului spatiu este deja acoperita cu mocheta, curatarea cu aburi sub presiune poate inlatura foarte mult Chi stagnant o data cu mizeria. Zugravirea peretilor si spalarea ferestrelor reimprospateaza Chi-ul din incaperi. Acestea sunt metodele minimale folosite in menaj pentru a indeparta Chi-ul stagnant, insa curatatorii profesionisti de spatiu dispun de metode mult mai bune (vezi purificarea spatiului si a maestrului).
Curatarea spatiului este o metoda simpla de a transforma un loc de cosmar intr-un adevarat Rai. Deoarece curatarea spatiului are puterea de a transforma energia caselor si birourilor noastre, ea poate juca un rol foarte important in readucerea echilibrului si motivatiei in vietile noastre. Curatarea spatiului poate fi folosita in mod constant cand vrei sa schimbi energia mediului tau. Efectuand o curatare adanca a energiei casei tale dupa o cearta, dupa boala cuiva din familie, in cazul unui vizitator neplacut, inainte de mutarea intr-o noua locuinta, inainte de a aduce un nou-nascut acasa, etc. iti poti imbunatati viata. Astfel, ti se ofera o cale usoara si cu adevarat uimitoare prin care poti sa-ti transformi locuinta intr-un minunat paradis.
Acest chi atrege abundenta, bunastarea, sanatatea, recunoasterea, popularitatea si fericirea.
Ma duc sa pap ceva si revin.
Nicole si Daria
26+
maraki spune:
Irina
am scris cu o sapt.dar era litera mare din greseala
Denisa cand e gata dormitorul sa pui poze sa le vedem.Mie mi se intampla de multe ori sa se intareasca burta si bineinteles ca atunci cand e tare, bebelinul nu misca.Daca pun mainile pe burta se relaxeaza incet, incet, din cauza asta nu mi-am facut deloc probleme, cred ca e normal sa fie si asa.Mi-am adus aminte,am o luna de cand nu m-am vopsit
trebuie neaparat![]()
March cred ca ai vazut diferenta dintre no-spa si scopantil, parca are rezultate mai rapide ultimul,nu?
Scriu mai tarziu ca am uitat ce s-a mai postat![]()
31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
DENISA am gasit chestia cu luna plina: va fi in 16 dec. 2005 si in 15 ian 2006.
Deci cam pe la mijl.lunii dec.trebuie sa stau cuminte si departe de net
sa nu m-apuce mai iute si sa iasa sagetatoare!
marchplayer spune:
Monica, eu sunt o somnoroasa, chiar daca ma doare burtik, ma trezesc putin apoi mai dorm putin si tot asa pana se face dimineata.
Maraki sincer nu observ vreo diferenta intre cele doua (scopantil si no-spa), in continuare eu am o durere ciudata in partea dreapta jos care nu cedeaza la nimic si ce este mai ciudat la aceasta durere este ca se manifesta mai ales in anumite pozitii, la schimbare de pozitie dispare, deci nu stiu ce naiba este. Sa stii ca si mie imi este mai greu sa merg si mai ales cand ma ridic de pe scaun imi ia ceva timp pana ma indrept.
Ma sccuzati ca va bat la cap cu durerile mele dar sincer nu credeam ca or sa apara, mai ales ca pana acum n-am avut nevoie de nici un medicament
.
Deja vorbiti de nasteri "avansatelor", eu sper sa stea cumintica Ioana pana in februarie![]()
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANIELA las' ca nici eu nu ma plangeam de (aproape) nimic pana acum 2 saptamani!
Vezi tu ce urmeaza! Fa provizii de NO-SPA si SCOPANTIL
Nu-ti fa probleme, ai citit tu pe-aici de vreuna care nu se vaita?