mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
ANA nici vorba da hartogarii azi, abia am apucat sa termin de citit presa restanta de vreo trei zile, sa fac o baie
si am reusit performanta sa-mi calmez
si capricornul si hormonii
(si daca am luat preventiv un NO-spa si am folosit contra accesului unor substante care cic aproduc contractii...
!!!) N-am idei?
Acum, o cana cu laptic si la culcare ca maine nu ami am scuza cu musafirii ca sa scap de hartoage![]()
Noapte buna...sper sa fie!
MONI 33+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
ANA nici vorba da hartogarii azi, abia am apucat sa termin de citit presa restanta de vreo trei zile, sa fac o baie
si am reusit performanta sa-mi calmez
si capricornul si hormonii
(si daca am luat preventiv un NO-spa si am folosit contra accesului unor substante care cic aproduc contractii...
!!!) N-am idei?
Acum, o cana cu laptic si la culcare ca maine nu ami am scuza cu musafirii ca sa scap de hartoage![]()
Noapte buna...sper sa fie!
Ursoaica spune:
Buna dimineata fetelor cu burtici!
Aha, acum ati disparut toate! Cand intru si eu noaptea gata vi se face somn
!
Bebica mea este tare nestamparata, se invarte non stop. Se uita tati si ramane mut. I-a zis lui bebita sa stea cuminte ca nu tre' sa iasa acum si sa nu se mai invarta atat ca sa nu pateasca ceva mami la burtic.
Nici eu nu am avut chef de gatit, totusi am gatit putina plachie
(sper sa nu va fi facut pofta) cu piure de cartofi.
Monica si mai zici de hormonii mei.
Maraki nu ti-ar fi mai lejer daca ti-am trimite noi pe e-mail sau mess cantecele? Daca le vrei asa zi si vedem prin ce metoda este mai bine, eu pana acum am trimis prin, mess.
Eu pt tot ce am gasit pe net imi cereau bani.
Aaaa, un anunt umanitar pt lucrarea de licenta a sotului meu: are cineva poze cu reclame veeechi. Imi tre' de exemplu reclama de la Dialog cea cu minute pe luna, sau la Conex - este una cu un cos cu oua de pasti... Mai multe amanunte va dau maine sa vad anii in care au aparut.
Sau daca stiti vreo adresa unde pot gasi poze despre reclame din astea vechi ('97).
Eh ma duc la somnic. Noapte buna!

Ursoaica
33+
andiaroro spune:
au venit iarna si gerul si la Paris....si atat...ca zapada mai mult de 2 zile in anii norocosi nu exista......ieri au fost -2 grade.stiu ca par putintele, dar mie pe la -5 aici mi se pare mai frig ca la -20 in romania.
dupa cum vedeti nu ma dezmint si tot de trezitul la 2-3imi vad.....oare o sa ma mai reglez vreodata?eu sper ca da![]()
mie mi se pare ca bebe e mancacios......cum simte un miros de mancare apetisant sau cum vine ora de masa da din picioruse (sau din ce-o da)....cum am gustat se linisteste.precizare: nu sunt deloc pofticioasa si daca iau o gura din alt produs il linistesc.voi patiti la fel?de azi tr sa incep actiunea: notat tot ce bag in gura.nu-mi place de loc sa tin evidente si dieteticiana nu mi-a explicat cum vrea ea sa-mi notez ca doar nu o sa ma apuc acu sa-mi calculez calorii si alte cele.n-am facut-o in viata mea si nici nu-mi vine sa-mi bat capul cu asa ceva .......daca nu ar fi pt bebe nici ca m-as inhama la asa ceva.....
Irina
te-am facut fruntasa ca aveam senzatia ca esti prima la nascut.acum am vazut ca sunteti 3 cu ac data si ca Ank are UM inaintea ta......daca nu-ti place titulatura eu o "declar retrasa", dar daca am avut gura aurita faci cinste- glumesc. noi avem bebei
cumintei ce se vor naste la timp si in ordinea numerelor de pe tricou sau cum vreti voi......
si sotul meu s-a documentat cu zodiile si originile numelelor.....pe mine nu ma prea pasioneaza astea si parca nici pe el nu-l interesau prea tare, dar vaz ca se documenteaza peste tot cand e vorba de copilullui. chiar
......;eu sunt abonata pe niste sit-uri frantuzesti pentru mamici si imi trimit in fiecare saptamana informatii,iar despre tatici zicea ca nu tr sa ne miram daca o sa-i apuce la un moment mesteritul prin casa sau alte actiuni care nu-i preocupau inainte- e o manifestare a instinctului paternitatii......de.....se pregatesc si ei de nastere![]()
ieri am tot umblat si noi prin oras- zgribuliti nevoie mare si am cumparat un body superb pentru fetita unor prieteni-mergem la botez pe 16 dec. e cu imagini de craciun pe el, are si talpi rosii,iar in jurul gleznei zici ca e o coroana ca de rege , are si caciulita rosie in set. o sa mai cumparam si alte chestii cadou, dar pe asta l-am descris ca tot uitandu-ne la el parca ne-am fi dorit sa cumparam unul si pt bebele nostru, dar rade lumea de noi cu bebe mos craciun in februarie sau martie
.
Complicata treaba cu vopsitul la fiecare luna Maraki.eu nu ma pricep prea tare la subiect, ma fac suvite de max 2 ori pe an, daca vreau o schimbare si gata.n-ai incercat cu sampon colorant- nu stiu preturile, dar mi se pare mai simplu sa te speli pe cap mereu cu sampon din asta si sa scapi de vopsit......acum nu stiu si daca sunt eficiente, dar stiu si eu ca exista si-mi dau si eu cu parerea neintrebata![]()
ana 26+
marchplayer spune:
Buna dimineata
, dupa ce am dormit aproape toata noaptea
, in continuare daca incerc sa ma intorc pe poartea dreapta, dureri asa ca invat sa dorm numai pe partea stanga (spuneati voi ca asta-i partea ideala si a mea bebelina probabil ma obliga sa dorm asa
).
Vreau si eu povesti si cantecele, Maraki daca gasesti ceva pe net trimite-ne si noua pe mail, sau tu Ursoaica!
Monica 70, ce tot citesti presa in fiecare zi? Nu te plictisesti? Eu mai mult de un "Catavencu" pe saptamana fac alergie cand vad ziare!
Si acum dupa ce am baut un ceai de tei si am vb cu voi ma duc iarasi in pat poate mai dorm vreo 2, 3 ore...
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Andiroro, sa vezi la sotul meu "instinct de cuib". Numai noaptea monteaza chivete, usi la dulap, patutul, aranjeaza tot, repara pereti! E ceva de groaza. Daca nu se face ora 10-11 nu-l apuca harnicia.
. Aseara atipisem pe la 23.30, dar un zgomot de bormasina (de la sot)m-a lecuit rapid. Si eu ma razbun si-l trezesc la 7! Asta in conditiile in care e omul muncii si are un servici care-l stoarce de vlaga.
Monica, daca ti-ai lecuit hormonii si ti-ai potolit capricornul, banuiesc ca o sa stai mai putin pe net si o sa dormi mai mult noaptea!
Bee 34 fix
si fetitza
nicoleta raducu spune:
'neatza,Burticutelor!!!!
Acum am facut si noi ochi..am tras o portie de plachie de cartofi la cuptor..cu muraturi..Am inebunit...Auzi cu ce pofta m-am trezit...Mincare gatita la prima ora...Marius s-a amuzat teribil...Am avut o noapte cam zbuciumata....
March..ma bucur ca esti mai binisor..las"ca trec toate...Vine si tati acuma...si ia sa vezi..pupa si trece orice durere....
Fetelor,apropo de cintecele...o sa incerc sa pun eu pe mail-ul nostru comun cintecele...Ieri am downlodat la greu...Si noi am avut zi de CUTIUTA MUZICALA....Doamne,e asa emotionant...Iar fiicamii chiar ii plac...Mi-am pus si castile..sa auda mai bine....
In Bucuresti este o dimineata racoroasa,dar fara precipitatii..asta e bine...Sa vedem unde tragem o tura..ca as vrea putin aer....
Va pup pe toate....
Sa aveti o zi frumoasa...
Nicole si Daria
26+
Florinini spune:
Fetele va pupic pe toate cu mic cu mare,
March, multumesc ptr. mesaj, esti draguta.
Maraki am fost gand la gand cu tine si cu toate de altfel dar chiar am fost tare ocupata cu atatea pe capul meu, acum sunt mai relaxata, vorba vine ca de abia acum incepe munca, pana acum a fost doar hartogarie. Sper ca ti-a iesit parul fain!!!!
Monica, parca tu ziceai ca ti s-a scimbat parul, sa sti ca si la mine s-a cam indreptat, aveam natural in par si era mai tepos inainte, iar acum s-a cam blegit si e mult mai matasos, nu-mi prea place, eram obisnuita cu un par mai dezordonat de unde acum s-a cam "linistit", sper sa-si revina
. Sper ca in curand sa lasi si tu hartoagele la o parte, mie sa sti ca uneori mi se face dor de munca din RO(hartoage si conta).
Ioanasperam ca si bebele nostru sa capricorn, noi amandoi suntem semne de apa(eu rac sotul peste), si ne-am inteles cu capricornii intotdeauna. Si eu vreau cu ardoare sa fie asa.
Denisa,
sa sti ca si eu am avut multe tentative de a suna la medic ca nu-l simteam pe bebe miscand si de fiecare data am renuntat ca ne-a avertizat ca e ok. Eu am observat ca bebele nu misca cand eu sunt obosita si agitata, in schimb ca sa fiu sigura ca il simt, dupa putin efort sau munca mai alerta ma asez pe scaun sau beau lapte ori ceva dulce si imediat" semnalizeaza" micutul si atunci ma linistesc.
Beema bucur ca esti bine acum, ca la momentul cand am scris eu ultima data erai ingrijorata cu analize si teste plus cu amenajarea casei, care se pare ca a iesit frumos.
Irinatu esti asa de optimista ca zau uneori tare as vrea ca sa se poata gasi de cumparat acest optimism. Cred ca cheia este sa luam lucrurile asa cum vin ele si sa nu ne mai batem capul cu idei aiurea(asa cum este felul meu) si sa las lucrurile sa fie asa cum vor ele. Ai dreptate cu bebe sa vina el cand stie ca e bine ptr. el si ptr. mine. Tu esti cred ca una dintre primele mamici care va naste printre noi.
Fetele sa aveti o duminica frumoasa si bucurati-va de micutii care zburda si se joaca in burtici. Eu deja am sentimentul ca mie dor de miscarile lui bebe, desi inca nu s-a nascut, as vrea sa-l simt cum misca acolo mereu, pur si simplu simt ca ma umplu de fericire cand el misca chiar daca uneori nu e chiar asa placut. Sunt 100% ca ma intelegeti
.
pupicici
Florinini
si
bebe David 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
Buna dimineata , hop si eu intr-un picior ca tot anchilozata-s! Ma intreb cum o sa ma mai deplasez 2 saptamani prin birou, poate li se face mila si ma trimit acasa!
NICOLE ar fi super sa pui muzica asa! Si la asta mica ii place de numa-numa cand aude muzica!
Sper sa aiba si ceva voce ca sotul, ca daca seamana pe mine e de rau! Ora de muzica de la generala era teroarea mea, ca am o voce de gaina strangulata si simtul ridicolului pe deasupra! Iar cand eram in cor, mimam sa nu le stric la aia montajul
...Sper sa semene la talentul la desen...ca acolo eram si sant experta!!!!
FLORININI bine ca ai timp mai mult sa intri pe-aici! Parul sm inteles ca-si revine pana intr-un an
. Cat despre contabilitate, e un vis frumos sa scap!!! Scap doar de serviciul de 8 h (timp de 4 luni), de asta de-acasa n-am cum, ca-i in familie, e firma mamei si fratelui
BEE si restul cu soti pusi pe mesterit, bucurati-va ca se pricep, al meu e habarnist la tehnica, e bun doar de menajera 
Eu trebuie sa chem pe cineva si sa-mi monteze bateriile noi la baie, ca nu le are nici macar cu astea...Cred ca mai talentata-s eu in domeniu (oricare).
DANIELA eu citesc de cand ma stiu, orice gen de carti numai de-as avea timp! Cu presa am lasat-o mai moale din lipsa tot de timp si de bani, mai ales ca acum o pot "rasfoi" pe internet, dar pe sot nu-l prea pot limita ca e mai maniac cu cititul presei! Si nu-i pasionat de computer.Si daca tot le cumpara...
Mami e innebunita cand vede maldarul de ziare/reviste zice ca acolo-s banii nostri si ca amandoi suntem la fel etc. Si reviste tot apare cu ele acasa, ba ca au nu stiu ce cadou, ba ca e numar aniversar, ba ca e revista/ziar nou aparut/a si trebuie sa vada el neaparat despre ce-i vorba! La fel e cu filmele, e cinefil inrait, ce sa-i fac? Bine ca nu fumeaza de ex. sau altele mai rele! Fiecare cu pasaricile lui! Eu cheltuiam bani pe carti, el pe casete/CD-uri ca si cu muzica e 
Si daca plecam o saptamana din Arad, punem familia sa pastreze ziarele locale de ex. sa nu ratam nimic di ce s-a mai intamplat.In general e bine sa fi bine informat, de exemplu eu la contabilitate ce m-as face daca n-as fi la zi cu stirile, ca astia schimba legile tot din doua-n doua zile!!!!
Doamne, de-as sta eu acasa "fara obligatii" as da gata un roman pe zi, ce bine era cand eram la scoala, in vacanta!!! Peste doua saptamani sper sa-mi fac de cap!!!!
monica70 spune:
ANDIARORO am uitat, ce dragut trebuie sa fie costumul ala!!!
URSOAICA eu mai am la socru-meu colectii intregi de reviste vechi tip AVANTAJE,UNICA,ELLE,IOANA etc. crezi ca acolo se gasesc reclame de-astea? N-am mai dat de vreo 2 luni pe-acolo, doar sotul merge regulat cu mancarea, dar da ca-i musai fac un efort, le decupez si le pun la posta.Ii trebuie urgent?