mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
marchplayer spune:
Am vb cu doctorul la telefon si i-am spus cum ma simt dupa ce iau no-spa si scobutil si mi-a schimbat tratamentul mi-a zis sa fac o injectie pe saptamana cu gravibinom ca sa nu mai iau alte pastilute, ce naiba-i asta? A mai facut cineva asa ceva?
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
Daniela, toata ziua am cotrobait pe net dupa muzica cu delfini. Tocmai fac upload in contul nostru o melodie. E pe fond de delfini, dar are si pian peste.
Am gasit si una doar cu delfini si mare, dar trebuie sa gasesc o solutie sa o impart, caci are 27M. O sa fac o arhiva zip sau rar multivolume. Imi ia ceva timp, dar o sa ajunga si melodia aia pe yahoo ![]()
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Gravibinon este un tratament hormonal. Sa ai grija la cine mergi sa iti faca injectia, sa fie cu experienta, ca e uleios si doare. 
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Giova spune:
Daniela eu am facut primele 3 luni injectii cu Gravibinon.
este un hormon pt. mentinerea sarcinii. este adevarat ca sunt uleioase si dor, dar te obisnuiesti dupa prima. Eu faceam una pe sapt. vezi ca sunt si cam scumpe, te usuca la buzunar, nu stiu daca se dau acum gratuit. Conteaza ca cine le face sa le faca incet, si trece repede.
Mira La multi ani pt. Daria!!!

Fug sa ma imbrac ca plec in oras sa-mi iau vitaminele si sa caut material pt. aparatori patut.
Nu a mai fost nevoie sa folosesc compotul de prune, azi. ce usurare!!!
gio
si bb Marco 32+
Denisam spune:
Daniela- imi pare rau ca nu te simti bine, multa sanatate
, dar ai grija cu tratamentul, ca hormonii eu stiu ca nu se mai fac in saptaminiel mari, nu e mai biwn sa verifici asta, dc ai o denumire internationala, o sa intreb si eu medicul maine cand merg la control, dc vrei.
Cand ai facut rost de melodiile cu delfini, vreau si eu te rog.
Ai grija de tine!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Deea, multumesc pentru delfinasi! Acum trag in calculator ce mi-ai trimis!! Pupici!
Multumesc Giova de informatie, o sa-mi faca dr. de fam injectiile si stiu ca sunt scumpe dar ce sa fac! daca-i musai apai...
daniela 28+
toanca spune:
marchplayer imi pare rau; da de ce ti-a dat dr. tratamentul asta?
Nu e doar pentru mentinerea sarcinii?
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
marchplayer spune:
Denisa ma interesez poate aflu si denumirea internationala. Trag eu melodiile in calc si ti le dau cu send file pe msg.
Toanca, poate mi le-a dat acu sa nu nasc mai devreme decat ar fi cazul! habar n-am!
daniela 28+
toanca spune:
marchplayer da nu ti-a exlicat dr. de ce ti-a dat sa faci injectiile astea?
Despre ce melodii vorbiti?
Lamuriti-ma si pe mine, sau daca e ceva interesant, dati-mi si mie, please
Toanca
si
Matei Alexandru 32+
poze
diana12 spune:
Seara buna fetele, ca aproape e seara la voi.
Mira, la multi ani pentru Daria. Sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii. Am vazut si pozele, e ca o papusica in rochita aia lunga.
Iar ochisorii ii sunt numai pe tortul ala apetisant.
Tatiana, ce fain ai descris tot ce se intampla la tine in burtica. Piticutii mici...ce "lupte" trebuie ei sa duca pe acolo sa isi gaseasca o pozitie comoda.
Crisu, asta da surpriza. Sa fie sanatoasa fetita. Si eu am o buna prietena care stia ca naste baiat, pana si la ultima ecografie cu doua saptamani inainte de nastere i-a confirmat ca e baiat si cand naste primesc email de la ea ca a nascut...fata. Iar eu deja ii trimisesem un pachetel si cumparasem lucruri pentru baietel. Deh, se mai intampla.
March, ai grija de tine.
Si ai sa vezi tu ca la sfarsitul saptamanii cand apare sotul tau iti trec toate durerile.![]()
Cata, sa stapaneasca sanatoasa, Bia, lucrusoarele primite.
Nu mai stiu cine intreba de pompa de san refolosita de la un bebe la altul. Eu una as prefera sa am pompa mea, pe care numai eu am folosit-o. Deci daca eu am folosit o pompa la primul copil as folosi aceiasi pompa si la urmatorul, etc. As incerca sa o sterilizez sau sa o spal bine si totul e ok. De la altcineva nu as lua. Eu am avut niste ciuperci pe san, de fapt nu stiu daca chiar asta a fost ca nici un doctor nu m-a lamurit, care mi-au disparut miraculos cand am ramas prima data insarcinata si nu au mai reaparut de atunci. Dar ma gandesc ca poate si alte mamici au avut probleme...Asa ca prefer sa am pompa cumparata de mine, nou nouta.
Si cum a mai zis cineva nu va avantati la cumparat pompa inainte de a naste. Poate nici nu veti nevoie de ea. Eu stiu ce pompa vreau in caz ca am nevoie, i-am aratat-o si sotului si in caz de nevoie merge atunci si o cumpara.
Trec sa fac putina ordine. Revin mai tarziu.
28+ si
04/25/2000