mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina da harnicuta esti mama draga, ai scris o gramada.
Deci si la poporul francez sunt scumpe scutecele Pampers....ne-om descurca noi cumva...
Dana cand ai timp pune-i te rog si lui Razvan greutatea la 34 saptamani:2.700 gr. Multumesc

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

a fost smecher cam toata sarcina, pt ca in oct, doctorul mi-a spus doar ca pare sa fie baietzel, nu a fost foarte sigur. Dar de data aceasta, fiind intors si cu picioarele desfacute...si-a aratat legitimatia!
Nici noi nu stiam ce hainute sa cumparam daca mereu se ascundea.

Crisu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Tatiana te_am intrebat pt ca stiam ca gemenii sunt mai "grabiti" un pic . Dar totusi cred ca dc nu sunt probleme cred ca se poate duce szrcina pana la termen. Eu tot speram sa nu se respecte lista ca poate poate mai "furam" si noi un pic din meseria de mama de la cele care nasc inainte.
Maraki pe und esti?
Ana , Monica?
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici

Ieri v-am citit, m-am gandit sa va scriu mai tarziu insa am fost plecati la matusa lui Giorgos si nu am mai apucat.M-a facut Giorgos bella bine ca am scapat de grija parului
Crisu felicitari pt. fetita si bucura-te ca o vei tine in brate mai repede decat credeai
Mira sa va traiasca bubulina, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita in viataEste ca o papusica in fotografiiCred ca David abea astepta sa manance din tortul apetisant care l-am vazut
Catalina bine ai revenit, sanatate mamei tale si insanatosire grabnica!!! Sa foloseasca Bia sanatoasa tot ce a primit
March ( daca tu esti cea care a mancat chiftele ) te-am intrecut la capitolul ciudatenii culinare pt. stomacTocmai am mancat mici cu mustarA fost Robert aseara la rest. rom. si mi-a adus la pachetAseara am mancat niste placinta cu branza si taaaaaaare rau mi-a fost,vad ca nu imi prieste branza asta, sigur daca aveam telemea de la taran din Ro as fi mancat fara probleme
Tatiana ma bucur ca sant bine gemeneii Chiar, si Irina te-a intrebat: ai idee cand vei naste?Sanatate Clarei,speram sa nu mai raceasca pt. ca tare s-a mai chinuit saracuta
Astery iti doresc sa scapi de durerea care o ai la picior, oare de la ce provine? Daca este asa dureros mai bine te duci la dr. poate iti da vreun unguent ceva
Giovaaaaa bine ai revenit,se simte lipsa ta ce face bebe Marco?
Denisa abea astept sa aranjati camera DulcineeiTu ca intotdeauna: nu stai o clipa,ori gatesti, ori faci curatenie...pe mine ma loveste o lene in clipa de fatza cand stiu ca trebuie sa ma apuc de curatenieeee.....
Fetelor am aflat ca aici la spital nu voi fi singura in camera dupa ce nasc, vom fi doua sau trei mamici, credeam ca voi sta singura dar asta se intampla numai contra cost si nu imi permitLa capitolul insomnii sant campioana, m-am trezit la 4 si pana pe la 6 si ceva iar nu am dormit
pupici, sv usor celor care inca lucreaza

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, asa zic si eu mereu. Noi ne-am dorit fetita, dar acum atat de mult il doresc pe Ayan ca nu mi-ar placea sa-mi zica dr. ca am de fapt fetita. Vorbim toata ziua de baietelul nostru si il iubim foarte mult. Si asa ne-a zis si noua dr., ca e sigur baietel.
IRINA, cred ca noi o sa furam de la tine meseria de mamica pentru ca vad ca mai ai putin!
MIRAKLUKER, sa va traiasca fetita!
MARAKI, sa-ti fie de bine cu ce ai papat! Si eu ieri am papat peste prajit si desi am avut arsuri si greturi la culcare, macar m-am alimentat, cum zici tu.
Fetelor, eu aseara cand m-am bagat in pat m-am pus pe un ras si nu mai puteam sa ma opresc, radeam din orice si mi-a fost teama sa nu nasc de cat am contractat burta. Ce-o fi zis si Ayan ce mama nebuna are? Sper ca totusi nu i-a displacut foarte mult.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina merci,sa iti cada si tie bine ce vei manca astazi, iti doresc o zi fara greturiMa gandesc ca e mai bine sa radem bebe nu are cum sa se simta rau din asta, este mai greu cand ne apuca plansul din orice, eu tare rau ma simt dupa o faza ca asta...

31+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burtici!
Ce de vesti noi!
Nicoleta mercic mult. O sa-mi trimit fratele sa vade ca si cum.
Ma bucur enorm ca mai exista burtici care dorm noaptea si nu ziua ca mine .
Fetele care ati mai nascut si care aveti pompe, va-ti mai cumparat una sau o folositi tot pe cea dinainte?
Despre pempersi eu iau Pampers si dupa aceea mai vad eu. Ultimul pret vazut vineri la Pampers este de 560.000 lei 98 buc in Selgros.
Crisu asta da veste, felicitari !!! Dar maarree diferenta intre ce DPN aveai si DPN-ul de acum. Mie mi-e tare frica sa fac eco sa nu aflu si eu ca nasc mai devreme sau ca si-a schimbat sexul intre timp.
Alina super filmuletele mai ales ala cu bbul care bate la tobe.
Iar cu deschisul inca unui cont o se ne incurcam in ele. Fara suparare, este parerea mea.
Ma duc sa ma apuc de cantecele ca sa le pot trimite si eu. O sa strig cand sunt gata.

Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica bine te-am gasit!!!
Marco e un strengar si jumatate. Misca de dim. pana seara, de va fi asa si dupa ce se naste, vom innebuni.
Tocmai vb. cu o prietena care a nascut unde voi naste si eu, si am atatea sa o intreb.
Scriu mai tarziu.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ha, chiar ca m-ai intrecut Maraki cu micii, eu dupa mici am bagat niste placinti cu branzica dulce si stafide si ma simt bine, sper sa nu-mi dea arsuri sau alte cele.
Tatiana, multumesc, ma bucur ca ai gasit cd-ul cu delfini, abia astept sa-l trimiti!
Bravo Crisu, deci ai ajuns in linie dreapta desi nici nu te asteptai, cat despre schimbarea sexului bebeului no coment, nu esti prima, o vecina de-a mea a fost convinsa ca are baiat pana in ziua cand a nascut, cand au ramas cu gura cascata toti, credeau ca i-au schimbat copilul!
Alina, face bine rasul!
Mira, sa-ti traiasca fetita, La multi ani!
Cata, sanatate mamei tale si sa poaret Bia sanatoasa lucrusoarele!

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Ce activitate pe aici, ma bucur ca a scris Tatiana- sanatate Clarei si ai grija de voi totzi
Ieri am apucat sa pun abtzibildurile toate si unele jucarii,dar majoritatea treb sa le bag in cada sa le spal,caci unele sunt primite, asa ca mai dureaza pina e gata camera.

Hainele nu spal dcat cele pina la 3 luni, si mai vad dupa ce vine Emma ce opresc, ce schimb sau ce spal, caci sigur vom primi si pe 3 si 8 Decembrie destule, la baby shower.
Aseara dupa ce am venit de la plimbare am dat cu mopul si am pus de piine, am stat cu Dragos un pic, el a facut 2 feluri de pizza si apoi la 7 ne-am pus la TV, a venit si nasul si am vazut Madagascar,e f.f ain, vi-l recomand, e f. haios, desene animte pt oameni mari, si un alt prieten-Cristi, a adus alt film, dar eu la 10.45 m-am dus la culcare,ei au stat pina mai tarziu sa vada sfarsitul filmului.
Azi o s am aiarasi o ziincarcata la job plusun meeting de cel putin 2h, si acasa am de calcat si acte de facut, dar macar am gatit pt toata saptamina, 3 feluri de mincare ne ajung.
MIRA- LA MULTI ANI pt DARIA!Sa fie sanatoasa ,norocoasa si numai bucurii sa aveti impreuna!
Pupicei,

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput