mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine ati re...venit Cata si Ank!!! cine vb.- eu care intru din ani in pasti.
Ingrid e tot laptopul sefilor, sapt. asta asteptam diagnosticul calc. nostru, sper sa nu fie grav.
Ma uit in Pm daca mi-ai dat adresa, ca sincer nu mai stiu. Vb. dupa ora 14 daca vrei ca acum vine al meu sot la papa.. Avem un mail comun, l-a deschis Dana, nu-l ai? acolo sunt filmuletele si cantecele si lista cu nr. noastre de telefon. Daca nu-l ai ti-l trimit pe Pm.
Eu ma refeream la alt cont comun, care sa-l folosim pt. a deschide cap. aici pe forum
Crisu asta da surpriza!!!!
Cu toate ca imi doresc enorm o fetita, as innebuni sa-mi zica ca nu mai e baiat.
Dar la mine e 100% baiat, asa ca, am scapat.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineata!
Vad ca unele mamici nu pot dormi si altele dorm si chiar bine ( aici ma bag si eu!!!) si tot asa vad ca sunt sanse mari sa nu natsem noi primele adica cele trei din capul listei si nu pot decat sa ma bucur .
Crisu asta da veste felicitari !!!. Cum ti se pare acum cand stii ca in 4 saptamani ai sa ai fetita sau baitul in brate? Eu nu ii mai inteles pe doctorii astia cu schibatul sexului la copil mai ales cand se fac ecografii lunare.
Kiki imi pare rau de picior dar lasa ca revii tu in forma poate si din cauza frigului te doare.
Anka nu mai sta atata la calculator noaptea ci mai bine dormi sau stai in pat . Nu de alta dar si eu fac cam ca tine de asta il tot "amenint" pe Marian ca o sa nasc pe scaunul de la calculator.
Dana chiar ca ai si tu niste colegi..... sper ca nu stau pana la anul in concediu.
Daniela parca vad ca o sa iti treaca insomniile cand vine sotul acasa. Si parca mai vad ca nu ai sa mai intri asa des pe forum.
Tatiana ma bucur ca gemenii sunt ok . Docotrul cand zice ca ai putea naste?
Ingrid cantecelele si filmuletele sunt pe contul comun de pe yahoo deci vorbeste cu Dana si iti va trimite datele.
Mirakluker ai dreptate cu pompa si eu la fel m_am gandit ssa o iua dupa dc va fi nevoie ca nu are rost sa dau o gramada de bani si poate nu o sa imi trebuiasca.
Si eu ma gandesc la ce marca de scutece sa iau pentru ca sunt diferente mari intre pampers si restul deci mai asteptam pareri.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela mercic...eu am probleme cu calculatorul asta si de aia nu vad pozele!Crisu asta da surpriza....auzi dupa ce si-a dat seama doctorul ca vei naste mai devreme? Din cauza colului? Cit este? Giova bine te-am regasit...e naspa fara net, nu? Apropo de somn...eu de o sapt. dorm bine, slava Cerului....daca nu ar fi durerea de solduri care ma apuca o zi da, o zi ba, ar fi perfect...dar oricum ma bucur ca timpul trece si chiar mult nu mai este!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Mai apar si eu la interval......cam tarziu, ce-i drept dar......munca nu ma lasa.
Crisu23 chiar casurpirza cu fetita.....
Da cum de ti s-a modificat asa mult DNP-UL?
Sa ma astept si eu la acelasi lucru avand in vedere ca avem acelasi UM?
Mie cam toata lumea imi spune ca nasca pana de Revelion......

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

[url=http://www.TickerFactory.com/]bebe

Mergi la inceput

utocatalina nu e chiar maaaaaaaarrrrrrreeeeeee burtica...
Cam asa cred ca e si a mea.
Sa ne traisca la toate!!!!

poze

[url=http://www.TickerFactory.com/]bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Da, se pare ca din cauza colului. Dupa ce mi-a facut eco, mi-a spus ca voi naste pe 15 ianuarie, asa cum stiam. Dar dupa ce m-a urcat si pe masa...cu o luna mai devreme!!!
Oricum este mare surpiza, si bucuria in acelasi timp. Desi eu imi doream baietzel mai mult, acum ca am fetitza parca sunt mai fericita. Mai ales ca sotul este in al 9lea cer.

Crisu 32+

Mergi la inceput

Crisu23 da ce are colul?
S-a scrutat atat de mult sau ce?
Joi ma duc si eu la dr. si sigur imi va face si control pe masa.
Sa vad daca o sa am si eu aceeasi supriza....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
CATA, ma bucur ca ti-ai facut netul! Multa sanatate mamei tale si nu te supara acum cu asta sa nu-i faci rau bebelinei. Nu-mi vine sa cred ca doctori exista, auzi sa nu-i coasa muschiul bine! Ar merita dat in judecata! Eu merg la echo duminica, atunci e dr. de garda. Sa poarte sanatoasa bebelina tot ce a primit !
NICOLETA, bine ca ai avut peste in casa daca ti-am facut pofta. Sper ca ai papat si ti-a placut.
BEE, merci, vad ca raceala mi-a trecut. Vad ca deja bebelina ta iti spune ce muzica sa asculti! Daca nu-ti plac manelele se pare ca o sa fiti de acord .
TATIANA, daca intri pe adresa noastra comuna de Yahoo sa te uiti acolo ca este un filmulet cu gemeni.
DANA, ce bine ca tu deja stii cantecele! Parca vad ca o sa-i cante si Oana Roxanei!
CRISU, felicitari pentru fetita! Nu inteleg de ce ti-a zis dr. ca o sa nasti asa devreme. De ce, din cauza colului? Nu stiam ca poate sa-ti zica dr. cand nasti in functie de col.
Fug sa pap.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Sincer...nici eu nu stiu sa va spun ce si cum cu acest col.Treaba e ca acum 3 sapt cand am fost la spital, pt ca nu m-am simtit bine aveam colul luuuung. Acum s-a scurtat foarte tare. Ce am mai observat eu, dar n-am dat importanta pana cand am fost la doctor, ca nu mai respir greu, si a mai coborat. Probabil ca aceste este motivul. Oricum peste 2 sapt trebuie sa merg iar la control, asa ca va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Irina, depinde de cat de "cuminte" sunt Avand in vedere ca deja am 4 kg de "bebei" in burtica, plus anexele, trebuie sa am grija sa nu fac efort, sa nu se deschida colul. Iau si niste medicamente (duvadilan) pentru relaxarea uterului.

Crisu, asta da, surpriza!!! Bine ca dr si-a dat seama acum ca-i fetita, si nu la nastere !

Miraklucker, La multi ani pentru micuta Daria! Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si norocoasa! Sa v-aduca multe-multe bucurii alaturi de ceilalti copilasi!

Tatiana 33+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput