mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici !!!!
De ieri de cand am laptopul stau si va citesc, acum insa nu-mi amintesc ce ati scris fiecare, ati scris foarte mult.
Deea si Nicoleta am salvat cantecelele, multumim!!
Trebuie sa mi le faca o prietena, caci are toate Cutiutele si alte cantece in engleza, pt. copii. Eu nu m-am gandit pe vremea cand lucram la gradi sa le copiez si eu.
Alina imediat ma uit si la filmuletzele tale.
Janina, nu m-am uitat atunci pe reteta de la dr. dar exact aceleasi pastile de fier m-i le-a prescris si mie.
De 4 zile de cand le iau am fost odata la wc, noroc ca am compot de prune, facut de bunica si voi incepe de azi sa beau. Am auzit ca si nectarul de pere face minuni. Deocamdata incerc cu prunele.

Slava Domnului ca eu inca dorm noaptea si bine de tot. Dar ma trezesc la 7, doar in weekend dorm mai mult.

Fetelor ma ingrozesc cand vad cate mamici au nascut la noiembrie-dec. Ma gandesc parca cu groaza ca vine si randul nostru si implicit al meu. Ma ia groaza de acum.

Am o propunere: nu ar fi mai bine sa creem si un cont comun pe forum? Fiecare va stii parola siasa vom putea deschide urmatoarele capitole cu acelasi nume de utilizator. Si mai incolo, cand vom afla, ca a nascut cineva, vom putea intra direct sa rectificam lista, stiind parola. In alta ordine de idei, exact cum au mamicile de la noiembrie -decembrie. Astept parerile voastre.

A venit frigul!!! ce bine ca inca nu a nins in Timisoara, asa mai pot iesi la plimbare, ca inca nu alunec.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata gravidoase nedormite! Imi pare rau sa aud ca multe din noi sufera de insomnii, sper ca mai sunt si fericite care dorm bine! Pentru mine a dormi bine inseamna sa te culci seara si sa te trezesti abia dimineata, fara intreruperea de mers la toaleta, care-i cam neplacuta la mine ca este insotita de junghiulete care ma anunta ca trebuie sa fac ceva in sensul asta si asa buimaca de somn ma trezesc si nu stiu ce ma inteapa...cand colo vezica prea plina, ufff!
M-a pus nu stiu cine sa mananc chiftelute si acum vreau sa e dau afara sa scap de senzatia asta naspa de rau, auzi tu ce m-am gasit sa manac dimineata, dar imi era pofta.
Dana, iti urez sa ai o saptamana usoara mai ales ca ai atatea de facut si esti cam singurica, ai naibii colegi nu s-au gandit deloc si la tine? Deci tu ai invatat deja cantecelele, nice! Eu deocamdata raman la faza cu colectionatul!
Anka, si ce faci acum, nu mai dormi noaptea pana nu-ti vine sotul? daca as fi facut asa aveam la activ 6 luni de nopti nedormite. Eu deja ma gandesc cu "groaza" ca vine la sfarsitul saptamanii asteia si o sa fac si eu ca Dana, n-o sa mai dau drumul la Tv sa nu-l deranjez, o sa merg pas pas noaptea cand ma trezesc...nu stiu cum o sa fie dar abia astept sa vina.
Ursoaica, nu-mi trebuie cu sunetele scoase de balene, cu delfini vreau, am inteles ca gasesc pe net dar ma tot chinui de cateva zile si nada!
Astery, ti-ai scrantit piciorul? Fa-ti si tu niste masaje poate iti trece, cat despre nesomn n-am retete.
O zi frumoasa pe litoralul Marii Negre, avem un sore stralucitor dar cu dinti!

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna Burticutzelor,

Si eu sunt pe-aici, dar harnicutze ce sunteti intr-ale scrisului, abia reusesc sa va citesc.

Am avut si cateva zile mai grele, in sensul ca Clara a fost bolnavioara - voma, diaree, febra - joi si vineri a fost ca o carpa stoarsa, dar acum e bine, a revenit la normal.

Vineri am fost la control, am vazut prichindeii! Sunt bine, mari, unul sta "pe pozitie" si e tare stramtorat, saracul, celalat e pe transversala si e fericit ca se poate zbengui in voie. Chiar da niste "reprezentatii" de toata frumusetea! Atata mi de drag cand ii vad manuta cum se misca dintr-o parte in alta! Mi-au facut si monitorizare si ne distram cu asistenta pentru ca erau foarte "plimbareti", nu stateau o clipa in loc. Nu mi-a putut fixa "stetoscopul" pe burta pentru miscau in continuu. Pana la urma l-a tinut in mana si-l misca dupa cum miscau si bebeii. Pe hartie nu se vede mare lucru, doctorita a trebuit sa vina sa le asculte inimioarele "in direct", nu avea ce sa citeasca. Totul e OK! Urmatorul control va fi peste 3 saptamani.

Denisa, !

Daniela, eu am un CD cu delfini. Doar trebuie sa-l gasesc. Inca n-am despachetat cutiile cu casete si CD-uri, dar uite un motiv sa ma ocup si de acestea! Mai nou combina noastra e fixata pe cutiutele muzicale, asa ca nu prea schimbam CD-le in ea. Iti dau de stire cand il gasesc!

Dana, te rog trimite-mi si mie adresa si parola contului comun! Vreau sa vad si eu filmuletele, mai ales cel cu gemenii!

Ati discutat despre scutece... Eu am constatat - si am auzit si de la prietene mamici - ca bebele se obisnuieste cu scutecul pe care i-l pui de la inceput. La Clara am inceput cu pampers si orice alt scutec ii pun, se irita. La prichindei, voi merge pe Happy, caci la cantitatile care-mi vor trebui mie...voi avea un "crater" in buget. Si intr-adevar, in primele 2-3 luni, bebele face kk dupa fiecare masa (asta inseamna de 7-8 ori/zi). Teoretic, se schimba scutecul inainte sa-i dai sa manance (ca sa nu-l zgaltai dupa mancare), dar practic veti vedea voi cum e mai bine... La inceput si eu aruncam scutece curate, doar pentru ca asa trebuie si in timpul suptului facea kk. Normal ca n-o puteam lasa 2-3 ore murdara, asa ca-i mai schimbam un scutec. Pana m-am prins si-l schimbam doar atunci cand facea kk. Pishu se absoarbe foarte bine si nu-i deranjeaza.

Va doresc o saptamana frumoasa!!!!!

Tatiana 33+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...revin si eu dupa 1 sapt. de tacere...nu mi-a mers netul...si acum am un acces cam limitat, dar tot incerc sa iau legatura cu voi...Nu am avut timp sa citesc tot ce a-ti scris, asa ca sper ca toate sunteti bine..Eu si Bia crestem, desi la kg ma pastrez la 15 luate! Azi merg sa-mi iau prentalul...Intre timp am dat comanda de oarece mobila pentru Bia, pentru ca mi-am dat seama ca nu mai am unde sa-i pun lucrusoarele...Saptamina asta trebuie sa soseasca...Am primit sapt. trecuta pachetul de State cu o gramada de hainute, pompa de sin Avent si biberoane + recipiente de pastrat laptele la figider...nu am facut poze cu hainutele ca le-am dus la mama sa le spele...Acum vestea proasta este ca mama se pregateste pentru o noua operatie, pentru ca se pare ca nu i-au cusut muschiul cum trebuie la operatia de acum o luna si o sapt...sunt tare mihnita, dar sper din suflet sa trecem si peste asta! Daniela am incercat sa intru pe siteul nostru cu mamici si sa vad pozele, nu am reusit, dar sper ca ai pus acolo o poza cu burtica mea la 30 de sapt...este in album la burtici!Alina nu stiu daca am retinut bine ca maine mergi la doctor..daca e asa succes! Janina unde ai mai gasit Bio-Marin Plus...eu am incercat la toate farmaciile si cica l-au retras de pe piata ca a expirat...l-am sunat pe T si mi-a zis ca sa iau altceva pe baza de ulei de peste...am sa vad ce diseara! Apropo, deoarece cind am fost mica am fost suspecta de displazie de sold, T m-a zis sama vada un ortoped si abia apoi sa vedem cum voi naste...in sapt. 36 trebuie sa repet analiza se secretie sa vad daca am scapat de streptococul ala! Va pup fetelor si pe curind!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta31 si 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Insomniacelor, nu sunteti singure, si eu am bantuit prin casa pana pe la 4 si mi-e ciuda ca mi-am facut programul asta de somn ca ziua dorm si noaptea butonez telecomanda...
Tatiana ai ales Happy din experienta, sau ti-a fost recomandat? Este cat de cat sub pretul Pampersului?

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Tatiana, am trimis !

Catalina, am pus poza cu burtica de la 30 saptamani.
La mine se deschide site-ul.

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Dana, am primit mail-ul. Mersi!

Ioana, am ales Happy din auzite. Se pare ca sunt la fel de bune ca si cele mai scumpe. Nu stiu exact diferenta de pret, pachetul de 44 buc e in jur de 200 mii (la Billa, Metro). Vom vedea ce-o sa zica "poponetele" prichindeilor.

Daniela, am gasit CD-ul. Urmeaza sa transform fisierele in mp3 si le voi trimite pe site-ul comun.

Tatiana 33+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Giova, te mai vede omul si pe tine! Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu laptop-ul. Acuma ninge in Timisoara...dar daca esti atenta, nu aluneci...si apoi nu se compara cu nimic senzatia sa te plimbi prin ninsoare. Revin cu msn-ul mess, poate vb pe el, cred ca ti-am dat adresa, nu?
Sunt de acord cu un cont comun, pt ca si eu as vrea sa am cantecele si sa vad filmuletzele ce le aveti voi.
Eu nu mai am rabdare, am senzatia ca dureaza sarcina de o vesnicie si as vrea sa o am deja in brate. Voi nu?
Ma intorc la lucru, ca am o groaza. Va pe toate gravidutzele!
Ingrid S 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna fetelor!
In sfasit mai apar si eu!! Va scriu repede, daca ma apuc sa va citesc precis nu mai ajung sa scriu nimic. am mai avut niste tentative dar cum voi scriiie-ti nu va jucati....
Noi suntem bine, bebelina creste si odata cu ea si burtica lui mami! De ieri am intrat in luna 7-a. Sa mai treaca si luna asta si apoi pot sa rasuflu mai usurata!!
Ieri am sarbatorit-o pe bubulina a implinit 1 an. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, mi-e inca asa de vie in minte imaginea cand am sarit ca arsa din pat ca mi s-a rupt apa. Nici nu stiu cum am putut sa fiu asa spintena cu ditamai burtoiul!!
Vorbeati pe undeva, departe.... pe unde am mai citit si eu, de unghiutele la bebe, aici nu te lasa o luna sa i le tai ca ca nu-l ranesti la degetele sau nu stiu ce!! doar sa le dai cu ulei sau crema sa se moaie. Nu ajuta prea mult, eu le-am taiat inaite de o luna, Daria s-a nascut cu niste unghii de parca isi facu-se manichiura la mine in burta.
Si ..de pompa de muls, la David nu am avut deloc, cu toate ca am avut mult lapte, la inceput curge mai mult dar cu timplu se regleaza dupa cum necesitatile bebelui. La Daria am primit in spital una electrica, super, dar....n-am avut lapte. Daria a inceput abia dupa niste zile sa suga la san, era prea micuta si nu avea destula putere, apoi dupa alte 2 zile a facut icter si ca sa nu se oboseasca trebuia sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul. Asa ca nu am prea folosit-o. Pompa era super dar degeaba. Poate ar fi mai bine sa asteptati sa se nasca bebele ca sa vedeti daca chiar va e necesara sau nu. Oricand o puteti cumpara n-are rost sa dati banii si sa nu va foloseasca! Imi dau si eu cu parerea!!!!! Am o prietena, ea mi-a spus ca dupa fiecare masa fiindca avea mult lapte se mulgea si il punea la congelator, exista niste pungute speciale, parca pentru asa ceva. doar in cantitati mici. Se poate pastra pana la 3 luni se descongeleaza in frigider de seara pana dimineata. Ea l-a folosit mai tarziu cand fetita ei a inceput sa mance cereale, i le prepara cu laptele ei.
Si daca vreti sa ne vedeti am pus niste poze noi de ieri!
acum plec sa mai fac si ceva treaba cat Daria mai doarme
Va pup pe toate!!
A, Dana poti te rog sa-mi dai si mie adresa de la contul de yahoo!!
Oricum de anuntat eu nu prea ma cum sa va anunt cand nasc, o sa o pun pe sora-mea sa va scrie ca si asa bantuie si ea mai toata ziua pe forum!!
Ma uit pe geam, a inceput sa ninga!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Saluatri la burticutze!

Am fost la doctor vineri...si mare mare surpriza!
De unde acum o luna jumate parea sa fie baietzel, acum este 100% fetitza, este si intoarsa. Vestea cea mai mare a fost ca voi naste mult mai repede, adica undeva in jur de 15-20 decembrie.
Mi-a spus doctorul sa mai vin la servici cel mult pana la sfarsitul lunii, mai ales ca mi s-a scurtat foarte tare colul. Asa ca fetelor am intrat intr-o mare agitatie.

Crisu 32+

Mergi la inceput