mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica mai astept un pic, pt ca domnul nu se urneste sa vada exact ce ii trebuie. Mi-a zis doar ca stie sigur de reclamele din Avantaje '97. Tu nu ai posibilitatea sa le scanezi? Ar fi mai simplu.

Cat despre cantecele sa le fac pachet pe toate si dupa aceea le trimit pe mail-ul nostru.

Cine stie in Bucuresti un centru care face o caseta audio in CD. Sau o caseta video in CD. Si sa nu ma jupoaie de bani, ca am gasit un studio unde imi cerea 100 euro pt caseta video (le-am zis ca sunt nebuni).

Daniela daca reusesc sa fac aceasta transformare din caseta audio in CD iti dau eu, dar este cu balene.

Eu am terminat papica si mai stau un pic pe aici (pana pe la vreo 2.30).

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID somn usor! Nu stiu decat ca in primele luni apa fierbinte poate decalnsa avortul...mai departe cred ca nasterea prematura eventual! dar ma gandesc cadoar daca e fierbinte tare, nu calda.
Sper si eu sa ninga putin pe-aici!
Si ei ii mai pun Dianei,cand ma intind in dormitor, Vivaldi, Mozart, Chopin,Porumbescu...mai am discuri de vinil cu din astea si pic-up imaginati-va! Dar suna fain! O invat cu toate genurile, ca si la birou ascultam CD-uri in timp ce lucram...Pana si la ETNO TV am pus sa-i vad reactia: am observat ca va fi ...bihoreanca si banateanca (ca mami si sotul care e jumi/juma) - "joaca" de numa-numa, nu olteanca (tati) - ca se opreste cand aude muzica olteneasca! La manele...chiar ca nu le baga in seama!!! O sa incerc si cu...SHAKIRA ca BEE!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mersi Monica!
Mi-era greu sa renunt la pasiunea mea pt baie, mai ales acum cand vine frigul. Cat despre zapada, daca va ninge in Timisoara, cred ca in scurt timp vei avea si tu bucuria asta.
Cel mai bine stiu ca il stimuleaza pe bebe, Mozart. Si eu ii pun Vivaldi, Chopin (asta imi place mie cel mai mult), Schubert si Strauss. Si eu am avut discuri de vinil, cu opere de Verdi, Puccini etc. Nu mai am nici unul, le-am dat pe toate cand mi s-a defectat pickup-ul. Dar si dvd-urile sunt bune...
Si voi ii cititi povesti inainte de culcare? Am auzit ca si un pic de aritmetica e buna...tot la N. Geographic.
Va pe toate!
Ingrid S 27+

Mergi la inceput

URSOAICA nu cred ca pot, avem un scanner la birou, dar e mutat in biroul directorului si nu-i legat la computer ca-l folosim pe post de fax.In plus e si patronul saptamana asta aici va fi balamuc.Si nici nu cred ca as sti sa-l instalez ca-i un multifunctional mai performant,informaticianul care l-a instalat prima oara nu mai lucreaza acolo, computerul la care era legat a fost "curatat" de tot ce era in el si mutat in alt birou...total aiurea! Daca eram dincolo unde am lucrat era mult mai simplu eram si mai mult singurica toata ziua, aici se uita astia la tine in gura si cand mananci! De ce crezi ca peste saptamana nu apuc sa va scriu dimineata de la birou? Oricum astept sugestii, revista AVANTAJE o am de la primul numar, sa vedem cand ma trimiti sa-mi vizitez obligatoriu socrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica stai linistita ca mai dureaza pana se urneste domnul cel putin 1 1/2 luna asa ca mai este timp nu este graba.

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Iar m-a prins ora 24 treaza, dar gata, acum plec la culcare!
Afara s-a facut frig...erau -5 grade acum o ora!
Va doresc noapte buna si maine o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata! Iar nu mai pot sa dorm. Aseara nu mi-am mai luat pastiluta de somn si... iata-ma!
Sper sa fiu singura pe aici si voi sa dormiti.
Schiopatez de un picior, laba piciorului la stangul a patit ceva, nu stiu ce, caci nu mai pot calca pe ea, si ma doare rau.
Insomniile astea ma dau gata . Cand o sa fie bebe, macar atunci vom avea motivatie sa nu dormim noptile (sau sa dormim mai "iepureste") dar acum? Uf...

Denisa, asteptam poze cu camera decorata a Dulcineei.

Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa si calma!

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata asteryaro!
nu esti singura care nu a inkis okii nici la ora asta...
iata-ma iar treaza la ora 4 dimineata...
de cand e plecat marius stau noaptea sa ma joc pana imi pica okii de somn... ca sa nu ma gandesc ca stau singura

asadar .. sper sa fiu eu cea care "da stingerea"
pupici pe burtici!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'neatza,burticutelor!!!
Am facut si noi ochi....si am intrat sa va salutam...Sa vedem cum ati dormit..sau cum n-ati dormit.....
Ursoaica....sunt cei de la Ava Patric....au la Hanul lui Manuc..pentru transpunere caseta pe Cd...si au preturi rezon....incearca si tu.....
Noi nu am dormit nici in noaptea asta excelent..Ma cam perpelesc....O sa incerc sa dorm azi pe zi..ca ma simt cam chiauna....
In rest..fomiste cum ne stiti....de la o vreme..ma duc sa trag un laptic cu omleta...si mai vorbim noi...
Aveti grija de voi...si burticute...si sa aveti o fi frumoasa.....
Pupici...
Nicole si Daria
26+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, sunt chiauna rau e tot.
In fiecare noapte am ajuns sa stau cel putin 1-2 ore cu chii pe pereti. Nu vreau sa deschid televizorul, ca sa nu-l trezesc si pe Cosmin, dar tare rau e.
Nu am emotii in privinta nasterii, Alina, dar n-am ce face. Ma trezesc si nu mai reussesc sa adorm. Pur si simplu.

La birou e o gramada de treaba de facut, colegii mei si-au luat concediu in grup aproape complet, asa ca toata treaba o am eu de facut.
Si imi lipseste cu desavarsire cheful, concentrarea... asa ca nu-i de bine !

Florinini, ti-am trimit un mail .

Ank, ce bine ca ai reluat mesajele. Mereu m-am intrebat ce-i cu tine.

Pupici pentru fetele care au trimis cantecele. Sa va faceti multe casete si CD-uri cu ele, va vor fi de maaaaaare ajutor.
Noi acum nu mai prididim cu cantatul si cu dansatul. Oana le stie pe de rost. Si incepe: BATE VUNTUL... HAIDE, MAMI, CANTA !
De cate ori cantam, misca si Roxana de zor. Se pare ca-i place .

Daniela (28+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput