mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu ca de obicei sunt tare agitata in weekend. CUratenie, parinti, curatenie, socrii, cumparaturi (mancare, ca frigiderul era goool si sexy) si acum astept musafiri. Deci o nebunie care-mi place tare mult! De fapt toata sapt voi avea musafiri si sper sa termnin si cu debaralele de aranjat, sa fiu cu toate la zi.
Nicole, bafta la analizele de toate felurile, dar fii optimista indiferent de ce-ti mai baga in cap unul sau altul! Sunt convinsa ca totul va fi bine. Gandeste-te ca bebelusha ta e bine, sanatoasa, maricica, in ciuda problemelor pe care le-ai avut si asa va fi tot timpul!
Alina, sanatate si sper sa-ti treaca raceala. Si nu te mai impacienta cu papica. Mai bine mananci ce poftesti fara sa te gandesti pra mult! Eu poftesc si la cate o gura de vin, de bere si nu ma abtin! De ficat nu mai vorbesc! Sunt lesinata dupa el.

Hai ca fug sa stau si cu sotzul meu cel harnic, pana vin musafirii!

Bee 34
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna burtici!

fetelor, m-am tacanit. aseara am stat pana la 4 dimineata pe un joculet... ma ustura okii si acum... (ca iar l-am deschis )
irina, eu sunt cam aiury , acum am vazut UM-urile... sper ca nu au fost de la inceput trecute...
nu stiu de ce am DPN-ul 25 dec. si eu am fost mirata dar se pare ca atat medicul de familie cat si ginecologul au aceeasi metoda de calcul: de la UM se aduna 10 zile iar apoi se aduna 9 luni. ba mai mult, ginecologul s-a uitat si pe calendarul acela cu discuri.... nu stiu de ce. si stiti care e culmea? in momentul in care am aflat ca-s bortosila, nasi-mea mi-e calculat exact la fel data nasterii, ea stiind metoda de la doctorul ei cu care a nascut...
cand mi-am calculat pe net mi-a iesit 20-21 decembrie...
nu stiu ce sa zic... astept
si eu vreau sa fie capricorn. eu sunt pesti si marius e rac, daca nu a iesit scorpion ca sa fim toti trei "de apa" macar sa fie capricorn. bee, sa nu crezi ca am ceva cu sagetorii, bunica mea e nascuta tot pe 23.11, dar ma inteleg mai bine cu capricornii...

fetelor va pup si va doresc o seara minunata!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nicole, sper c-ai inteles ce-am vrut sa zic! IN graba mea nici n-am deschis nici n-am inchis o paranteza. Adik: ......(in ciuda tuturor problemelor pe care le-ai avut)..... Ca dupa ce-am recitit mesajul, ieshea fix ca nuca-n perete!

Fetelor, fiica-mi ii place Shakira! Asha da din labutze cand aude. IN schimb acum vreo sapt, cand am fost la piatza si langa mine bubuiau manelele, cred ca m-a certat! MI-a tras un shut de m-a incovoiat! Au deranjat-o!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Multumim frumos de urari, si numai bien si voua.
Alina -pofta buan!
Maraki sa-ti fie de bine vopsitul!
Raluca ai grija de voi!
Irina esti la stadion?
Ioana, Tatiana- voi ce facetzi?
Monica70-te-ai bagat in acte?
Daniela cum a fost plimbarea?
Eu fug sa terminmicnarea si sa ma i fac treaba, ca duap lunch sa ies la o plimbarica si vine si un tip sa ne puna satelit si canale romanesti..

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE mama-mia ce de activitati!
Acuma mi-ai facut pofta de vin...merg sa mananc ceva ca-s lihnita de foame (n-am mancat decat ciorba si prajitura).
Pana acum am tras un pui de soooooomn (DANIELA tu mi l-ai transmis telepatic!), am cazut lata pur si simplu, abia acum am facut una din declaratii si am pus cina la foc, ma impart intre ele si un sandwich de urgenta! Dupa aia chiar ca beau o gura de vin!
ANK ..evident ca erau acolo de l-anceput....aproape, cel putin eu as stiu! Cu ochii, ce sa zic si pe mine ma cam ustura de la o vreme si fara jocuri! Da' computer la serviciu, computer si ziare acasa, ca sa nu mai vorbesc de esential: port lentile de contact si inca sunt f.f.f. mirata ca le suport inca, am citit ca multe nu le suporta cand sunt gravide, se usuca ochii etc. Spor la joc!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara!
Dupa ce m-am zvarcolit toata noaptea si am reusit sa dorm de la 4 la 6 dimineata, in dupa-amiaza asta mi-am scos parleala....s-a pus Cristi langa mine la TV si cum m-a luat in brate si am simtit caldura am dormit ca valiza in gara. Pe mine ma inebuneste ficioru-meu, imi baga niste picioare, mai ales in coaste in dreapta de imi dau lacrimile de durere iar cand ma bucur ca s-a linistit si el si doarme, il apuca sughitul si il tine frate cate 10-15 minute.....nu stiu cum o descurcam pana in 26 decembrie.....sincera sa fiu ma sperie putin ca e asa nelinistit, banuiesc eu ca si de la raceala mea....
Acum face tati cartofiori prajiti si dupa aia vreau sa vad "Idila de noiembrie"...abia astept
Pupici dulci la burtici

Ioana cu Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna, burticutze.
Ieri am tras chiulul, dar spre seara la mine si dimineata la voi am scris in graba un mesaj, dar din pacate cand l-am trimis nu eram logata asa ca mi-a dat eroare si mi-a fost lene sa mai scriu o data.
Noi suntem bine, bebe e activ mai ales noaptea. Sper sa nu fie la fel cand iese din burtica.
Nu mai stiu cine zicea ca fetele din State si Canada vor sa nasca mai devreme. Eu nu vreau si sper sa stea bebe cuminte in burtica pana la 40 de saptamani.
Cred ca pana maine nu mai auc sa intru, mi-e greu sa stau pe forum cand suntem acasa in formatie completa.
Va pupic si va doresc o seara frumoasa.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Noapte buna burticute cu bebici!
Si eu vreau sa ma uit la "Sweet November" sper sa rezist ca imi cam pica ochii deja.
Bravo Ioana, bine ca ai reusit sa dormi pana la urma!
Bee, da cata activitate, si-ti mai si place:))
Denisa, abia astept sa pregatesti camera Emmei sa vedem si noi pozici
si acum va transmit telepatic la toate un somn profund pana dimuneata(nu numai tie Monica)

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Seara buna, fetelor!
Tot citesc si citesc ce scrieti, nu mai apuc sa tin sirul niciodata (nu-s asa de harnica la scris).
Tocmai m-am intors de la un concert de muzica de Bach, s-a tinut la o biserica si am vrut sa ies si eu pe afara ca toata ziulica am stat in casa. Aici e frig, am dat peste o balta inghetata era sa alunec cu brio. Bebele meu la inceputul concertului a dat tare din piciorushe, apoi s-a linistit, de unde trag concluzia ca totusi ii place. Oricum ii pun doar muzica simfonica si sa stiti ca il linisteste, exact cum am vazut la un documentar pe National Geographic.
Cat despre muzica ce imita zgomot de valuri si sunete de delfini, nu am auzit, dar daca dati de asa ceva, spuneti-mi si mie de unde sa fac rost (please!!!).
Astept sa ninga, cica maine se pare ca vom avea bucuria asta.
A..si o mica intrebare: apa calda ii dauneaza la bebe? Ca mie tare mult imi place sa fac bai calde si sa stau si o jumatate de ora sa citesc in vana. Am auzit ca declanseaza nasterea etc, dar nimic de copilas, daca ii face rau sau nu.
Ma duc sa-mi iau pijamalutza si ...la nani.
O noapte linistita sa aveti si voi si copilasii!
Ingrid S 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vizionare placuta fetelor, mie mi-a placut IDILA DE NOIEMBRIE!
Cat despre somn sa vedem, ca dupa "gura" de vin m-a luat o moleseala ca a trebuit sa mai beau o cafea.Dar a meritat, ca am reusit sa fac macar urgentele. Maine dimineata iar am plimbari pe la cozi...cu declaratiile astea cretine! Si vine si patronul...Of,iar e gata week-endul!
Voi v-ati culcat deja? Cele care nu se uita la film...

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput