mamici de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Toanca, este vorba despre sunete scoase de delfini, a trimis tatiana doua melodii, si deea mai multe. Vezi ca sunt pe contul comun de pe yahoo!!!

daniela 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragutelor, ma uimiti! Aveti un spor la scris "de numa-numa"!Abia reusesc sa citesc ce mai scrieti!Vin si eu cu o intrebare(ca de obicei):
Bio marin plus se ia pe o perioada anume in sarcina? Eu sunt in sapt. 27 si vreau sa stiu daca il pot lua si pana cand...
Multumesc anticipat pt. lamuriri!
Multa sanatate si pupici!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, am trimis doua melodii in total cu delfini. Una este de vre-o 4M si alta de vre-o 27M. Ca sa incapa cea din urma, am facut-o multivolume cu rar. Pentru a reface melodia de la cap la coada, care are 30 de min, trebuie sa faceti dowload la toate arhivele si apoi sa dati dublu click pe prima arhiva. Sper ca va plac

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANIELA, si prietena mea a facut injectiile astea toata sarcina si totul a fost ok. Multa sanatate!
MARAKI, merci , si tu sper ca nu ai avut greturi azi.
Eu am dormit la pranz, as dormi toata ziua.
Acum il astept pe Gabi de la servici sa papam.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara,burticutelor...
Maamaaaa...dar harnicute ati mai fost la scris.....
Azi mi-au venit rezultatele de la Coltea..de la hematologie..si colac peste pupaza mi-au iesit valori mici la proteina s, proteina c si fibrinogen...am vb la tel cu Tutunaru...si mi-a dat trimitere la Genetic lab...sa fac o analiza de 2500000 lei,PCR PENTRU FV LEIDEN....
Cu alte cuvinte...sunt suspecta de sindrom de hipercoagulare......
Asta-mi mai lipsea....
A mai facut cineva analiza asta?Am rascolit netul...si m-am umplut de ingrijorare ce am putut citi....dar...mergem inainte...
Tu-i mama masii....dau dintr-una in alta.....
Scuze,dar in seara asta sunt tare morcovita..si nu prea am chef de scris....
Daniela...ai grija cine iti face injectia aia...si mai cere o opinie apropo de administrarea la virsta ta de sarcina ...Dr. meu stiu ca a preferat Pregnyl in locul acelor injectii..spunindu-mi ca pot patrunde la bebe prin placenta....Nu te ingrijora...o sa fie bine....
Va pup...si aveti grija de voi...
Tineti-ne pumnii..ca miine merg sa fac analiza aia....
Pup
Nicole si Daria
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am intors din oras si i-am luat o rama foto cu ursuleti la Marco.
Ii place la plimbare, sta asa cuminte in burtica....
Daniela eu zic sa nu-ti faci probleme, daca dr. ti le-a recomandat atunci e ok. Pt. linistea ta, poti sa mai ceri opinia si altor dr.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara la toata lumea!
Am intrat doar sa va salut, poate va scriu mai tarziu mai multe, acum sunt cam franta de oboseala, abia v-am citit.
Si pe deasupra ma dor rau sanii!!! V-a mai apucat pe careva? La birou port sutienul, dar am senzatia ca nu mai am aer, asa ca il dau jos cum ajung acasa. Nu prea m-au deranjat pana acum si dintr-o data, nici nu-i pot atinge!
In rest durerea de sciatica e aceeasi, nimic nou! Bebelina loveste din plin,se rasuceste si parca da si mai sus de buric acum!
Nici eu n-am avut o noapte prea placuta, m-am culcat pe la 12,00 si la 2,00 inca nu adormisem...in schimb luam suturi de la fiica-mea!Mi-a trebuit sa beau cafea seara
Merg sa ma intind putin si revin...

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am deschis un nou cap.
va asteptwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62407" target="_blank"> aici

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE nu te necaji atat! Exista tratament pentru asta si in plus esti doar...suspecta!
Si eu cu suflul ala sistolic i-am pus intrebarea pe site-ul lui Tutunaru si mi-a zis sa merg la un cardiolog serios sa fac Doppler, ca suflu poate fi de valva aortica sau mitrala.Nu mi-a zis diferenta, habarnam ce implica!N-am gasit nimic sa ma lamuresc nici pe net si cardioloaga la care am fost (inainte de a-l intreba pe el)mi-a facut doar EKG a zis ca n-are rost sa fac acum Doppler, eventual dupa nastere, ca nu-i nimic...Nici nu stiu dupa cine sa ma iau, iar la Doppler ...mai merge naiba!
Eu zic sa fi optimista! Tu cum nasti, normal sau cu cezariana? Cred ca doar la cezariana e importanta chestia cu coagularea, nu?

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput