Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Ma bucur ca v-au placut pozele cu piticul meu scumpic.
Mihaela-iti dau lastar de trandafir ori cand vrei tu.Chiar ma gandeam sa-l mai tund putin...ar fi o idee sa veniti pe la noi..ce zici?

Ana_a-tare scumpi e Stefan..si ff preocupat de ceea ca face. Si cele cu zapada sunt super..aici nu a nins prea mult..acum s-a oprit .Si Stefu de abia asteapta sa iesim la zapada cu pitikul

Andreea-multa sanatate scumpicii de Nathalie.

Aissa-super picnic ati avut voi...de faptTony si Ale.

Frosa-si noi avem aceeasi problema cu piciorushele reci, dar cred ca la capitolul asta seamana si ea in sfarsit cu mine, ca eu si cand sunt 39 de grade afara am picioarele sloi.

Danyce-felicitari pentru Alma ce-a plimbareatza..acum sa te ti la nazdravanii. Super programul vostru de astazi..sa ne povestesti cum a reactionat Alma la vederea Mosului. Asa imi place perioada asta a sarbatorilor de iarna...

Apropo..voi le faceti piticilor brad mare..ca eu sunt in dubii...imi e teama sa nu traga de el..cu toate ca ea nu prea are obiceiuri din asta..

Pupici..un WE minunat,

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu m-am bucurat dimineata ca ningea...dar la noi nu s-a pus nimic... Super pozele tale Ana, abia astept sa fie si la noi zapada, nu flescaiala.
Asta se vede de la etajul 10 in Bucuresti

Anielas ma gandeam ca de fapt poti tunde trandafirul si sa pui lastarii in apa, iar cand venim sa ii luam (hai ca ma invit singura) ni-i dai cu radacina

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa esti abonata si tu la lastari? Adevarul e ca arata super trandafirul...

Anielas, saru'mana...poate stabilim o intalnire prin parc (Tineretului) si cu Loreema (ca avem amandoua produse de la bazar la ea) si asa impuscam 2 iepuri dintr-o data.

Cat despre brad mare...nici vorba. Anul asta ii cumpar un brad natural cam de 1-1,5 m si il voi pune pe o masa mai inalta sa nu ajunga sa traga de el caci cel mare cu siguranta nu ar rezista tentatiei de a fi "jumulit" putin iar globuletele le-a descoperit de acum unde le tin si le-a tras o smotoceala (acum sunt urcate pe biblioteca de arata casa mea de zici ca-i cu fundu'n sus).

Aissa, nu mai e mult si o sa mearga si Ale caci vad ca sta singura in picioruse f bine...chiar daca se tine de un pufulete....hihihi

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Aissa-nu-i rea ideea ta...dar eu as vrea sa veniti cat mai repede..pana sa le iasa lastarilor radacina

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Roandre, da, am si eu lastari la Anielas, promisi de fapt Cat despre stat in picioare....e vorba inca de secunde, apoi cade. De fapt nu cade, se lasa pe vine si se aseaza. Cred ca mai este pana la momentul "mers".
Anielas, ziceam ca vin in Cora dar tati mi-a facut "surpriza" sa cumpere pampersi din Univers'all si cum asta era scuza mea de mers in Cora mai aman. Dar sigur cand ajung pe acolo iti spun sa ne vedem.
Acum imbrac fata si fug un pic afara sa dam cu nasul de ger....ma rog, inca nu e ger dar e destul de rece.
Va pupic si fug, revin pe dupa-amiaza.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dupa o absenta de o saptamana, cred, si dupa ce am ramas in urma cu un capitol...

vreau si eu sa citesc povestea aissei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

tot eu:
AVEM SI NOI DOI DINTI!

daca imi reamintiti parola user-ului comun, cred ca pot schimba singura...cred.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Ieri m-a luat pe mine harnicia dimineata. Il vad ca da sa se screama, pac dezbracat si pe olita. Se screme baiatu meu constiincios vreun minut dupa care se ridica revoltat ca ce sa mai stea el acolo geaba...face 2 pasi si se mai screme inca o data scurt, cu ochii in ochii mei. Pac, ca caii, din picioare, un pipi si un caca scurt pe mocheta...

am crezut ca mor de ras!

am luat si noi olita, dar am inregistrat tot un insucces pe toata linia; ba mi-am luat si o oala in cap, intr-un moment de neatentie din partea mea si de efuziune sentimentala din partea lui...

Mergi la inceput

Herra - ti-am pus eu 2 dinti in lista. Userul eu il uit mereu dar ma uit cine a deschis subiectul si parola este "parola". Asta pentru viitori dinti!
Iar povestea.....o gasesti pe reclamamascataatentie. Nu pot sa iti dau link-ul dar o gasesti acolo.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ehei...initial i-am pus Monicai mesajul pe PM, dar... m-am razgandit. drept care, folosindu-ma de drepturile de autor i-am facut copy-paste. poate reusiti sa pricepeti care era subiectul de discutie! (si anume: NU starea mea de "agregare" la X de ani)

deci;
"mey...nu varsta mea e problema. si ..nici macar cum arat. problema e, ca la varsta si cum arat nu-mi pun pozele si cer la fiecare noua aparitie foto laude! si ma smiorcai daca nu le primesc si ma oripilez daca zice cineva altceva.
fiecare aratam cum aratam, dar nu-i motiv de perpetua discutie si complexe etalate si frustrari revarsate!

ca geo nu o fi in cea mai buna forma psihica si are nevoie de incurajari, nu contest! dar are totul o limita! ca vrea sa arate la 33 ca la 20-25, e treaba ei proprie si personala! a fost sprijinita! foarte bun! dar au trecut "n" luni! si daca i-am zis altceva decat vroia sa auda a sarit in sus...

acu` ce sa-i fac?
ca-s prea batrana sa-mi schimb opiniile :))

btw. bb al meu are ghetute imblanite si n-am mai avut probleme cu inghetatul picioarelor. iar in casa il tin cu sosete si un fel de sandalute."

nb mai vorbim peste cateva capitole sa vedem ce laude si vaicareli mai apar :D
sarbatori fericite!

Mergi la inceput