Copilasi de sept-oct 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Iti multumesc frumos Nina de "atac". Esti o "draguta" ca de obicei. Asa te porti de obicei cu toata lumea?

Multa sanatate la bebici si la mamici, Sarbatori Fericite si Un An Nou cat mai bun!

La cate jigniri am primit in nici 24 de ore din partea unei singure persoane pe care nici macar nu o cunosc si nu inteleg ce are cu mine, prefer sa nu mai intru. Ii las loc doamnei Nina sa se dezlantuie, se pare ca are nevoie de spatiu....

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca s-a ajuns cam departe!

Bai nici eu nu tac ca sunt tot de varsta cu voi.
Nina, cu toate scuzele si cu ce vrei tu, dar deja exagerezi. Daca te deranjam asa de mult cu laudele sau non-laudele, vrei sa pun o vorba buna la ADMIN sa ne baneze pe toate si sa ramai singurica la subiect?
Acum pe bune ai sarit calul. Nu stiu ce ai avut ieri dar am crezut ca ti-a trecut pana azi. Raspunsul tau de azi jigneste aiurea si nu cred ca merita nimeni tratamentul asta gratuit. Nimeni nu a cerut laudele pe fata, punem poze sau le ascundem, ne laudam sau nu, exageram sau nu, e una. Dar ce treaba are asta cu fusta Georgianei?
Sper sa realizezi ca nu am nimic nici cu tine nici cu ea, pe nici una nu va cunosc decat de aici, dar ma doare sa vad ca pur si simplu ii sari la gat....
Pe bune ca nu te inteleg....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ar trebui sa fie o regula mica mica pentru astia care incurca si jignesc gratuit pe aici, sa-i dam afara! SA PLECE! Da poate-i de bun simt si pleaca singura

ignore!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

aissa, multumesc pentru ca mi-ai spus unde pot citi povestea voastra! as fi fost mai saraca sufleteste daca nu o aflam...
sa fii mereu fericita alaturi de oamenii tai dragi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

cat despre povestea asta, parerea mea: adevarul e ca de obicei la mijloc; nu cred ca e bine sa dam cu pietre (rosiile sunt deja amintiri frumoase) in nici o directie, sau sa dam lumea afara, cred ca incapem toate pe aici.

Mergi la inceput

si de fapt eu am re-intrat ca sa va spun adevarata mea durere:

tocmai am aflat despre o nenorocire: iar a murit un cunoscut al nostru.
...astazi...si simt nevoia sa mai spun cuiva...

la vanatoare, l-a impuscat unu' in umar si a murit la spital.
taica-sau l-a sunat pe taica-meu, sa-i dea o masina cu care sa-l duca la Piatra; il sunase un politist din Iasi;
ma intreb cum au terminat asa repede ancheta; cum au stabilit daca a fost sau nu un accident si daca doctorii au facut tot ce se putea.
maica-sa nu stia inca, nu era acasa...cred ca va muri si ea sau va innebuni...i s-a intamplat cea mai mare nenorocire care i se putea intampla unui om...

pe maica-mea a sunat-o taica-meu sa-i spuna (e la mine ca Gabi e intr-o deplasare la Suceava); eu eram in bucatarie si la inceput am crezut ca e doar ranit; apoi am auzit de masina si de sicriu (inchis). groaznic.

of.

ps: ai nostri sunt prieteni, am fost impreuna in multe locuri cand eram copii - pe Ceahlau, la Ardeluta la iarba verde, la revelioane.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Cum sa incapem mai Cristina?(herra) cand una se leaga azi de psihicul alteia si cu atata nerusinare o face pe fatza nebuna???Ia zi si tu? Maine o sa se lege de tine sau de mine sau de alcineva si nu e la primul atac la persoana!
Cate dintre voi nu ati primit PM-uri nerusinate in care isi baga coada si face pe desteapta o cutare forumista cu tot felul de sfaturi mai mult sau mai putin probate???(si aici ma refer la PM-uri cu sfaturi fara sa-i ceara nimeni...) ei, uite ca eu am primit, si m-am simtit atacata!Na! ca in opinia ei sunt mai proasta!
Toate au o limita aici si cine cere sfatul il primeste dar asa sa arunci gratuit cu jigniri in sperantza ca faci omul sa-si de-a seama ca poate are vreo problema?Da ce?E psihologul nostru de serviciu?
Ei uite ca si eu am o obsesie vizavi de greutate, si acu ma face asa cu una cu doua si pe mine nebuna?Nu imi ramane decat sa plec si eu, pe urma cine stie ce nu-i mai place duamnei cand isi aminteste sa deschida topicul si mai face pe cineva sa plece...plecam cu toate...

Daca mesajul meu nu-i coerent va rog sa ma scuzati da m-am enervat rau de tot!

Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

herra, imi pare rau de necazul vostru, ingrozitor!!!Codoleantze!

(sa nu te superi pe mine, mesajul meu anterior nu a avut intentia de a te supara pe tine, dar vorba aia...sunt ardeleanca moale dar si cand ma calca cineva pe coada....)

Strengarul de un an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_a

Cum sa incapem mai Cristina?(herra) cand una se leaga azi de psihicul alteia si cu atata nerusinare o face pe fatza nebuna???

daca si-l expune (psihicul) pe un forum public, se poate astepta si la din astea, nu numai la laude; nu poti fii prieten cu toata lumea.
eu nici macar nu incerc.

Mergi la inceput

fii linistita, ana, nu am de ce sa ma supar (si eu).
m-am bagat si eu in discutie, nu ma mai gandesc la bietul Razvan si la parintii lui. avea 30 de ani.

Mergi la inceput