Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

misy ar fi recomandat sa faci analiza de sange in care sa iasa hcg-ul. Asa iti dai seama sigur daca esti sau nu insarcinata (eu iti tin pumnii, si la mine a iesit la fel prima data, o liniuta foaaarte slaba, aproape ca nu era acolo, dar era bebe ). Si in functie de nivelul hcg aflii si in cate saptamani esti.
Eu am inceput sa am ceva greturi, dar la mine sunt seara. Deja este a 3-a seara cand simt o senzatie generala de greata, iar azi dimineata mi s-a facut greata putin de la mirosul de mancare din cuptor, mai aveam putin si
Vroiam sa va intreb ceva: pe voi v-a intepat in burtica? ca eu de vreo 2 saptamani tot am intepaturi in burtica in toate partile, dar suportabile. Nu prea conteaza daca fac efort sau daca stau pe canapea, apar indiferent.

Binenteles ca iar vorbesc singura, ca voi faceti nani acum.Somn usor, fetelor

Monicutza 6+

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Da.Te-am ratat!Uf!Singurele senzatii pe care le am sunt sanii pe care ii simt putin unflati si ma simt putin balonata!!Nici nu stiu ce sa spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

STIU DOAR CA IMI DORESC FOARTE MULT DA DEVIN MAMICA!IMI DORESC SA AVEM UN SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Misy, si la mine la primul test a iesit liniuta palida rau de tot dar de a doua zi a inceput sa fie mai colorata. Si lasa sa nu mai vina musafirul inca multe luni de acum incolo.
monica, da si pe mine ma inteapa burtica si am citit aici pe forum ca multe gravidute au simtit asta la inceputul sarcinii fara sa insemne ceva rau.
chris, cum te simti? Da-ne un semn de viata!
Eu ma prezint azi fara scurgeri maronii si fara dureri serioase de burta . Ieri a fost prima zi in care scurgerea maronie nu a mai aparut deloc.
Dar azi e abia joi si pana marti mai e cale lunga.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Monicutza, eu cred ca daca vrei sa fii cu inima adevarat impacata ar trebui sa iei No-Spa la orice durere sau jena cat de mica. Eu asa fac, la prima sarcina prin luna a 4-a am ignorat niste intepaturi din astea si erau contractii, si mi s-a scurtat colul.

Misy, sanii durerosi sunt cea mai sigura indicatie de sarcina . Testele se mai pozitiveaza ele si mai tarziu. Esti prea apropae de data teoretica a menstruatiei asa ca mai greu sa se vada. Eu am facut la vreo 10 zile dupa ce imi intarziase si a fost clar pozitiv.

Cornelia, ma bucur ca nu ai mai avut scurgeri.

Cu punctulerul si marimea sarcinii... azi am fost si eu la eco si este o diferenta de o saptamana intre varsta data de ecograf si cea de la UM. Conform UM am 7 sapt si 2 zile, conform ecograf am 6 sapt si 5 zile. Eroarea este foarte mare, cica 1 mm acolo pe ecran inseamna 2 zile, iti dai seama ca nu poate fi nimeni atat de precis.

In rest, bb este bine (momentan e la stadiul de "embrion", ce cuvant impersonal ), este unul singur (nu v-ati pus niciuna problema cum ar fi cu gemeni, nu? ), ii bate inimioara. Doar ca eu am uterul retrovers - si din aceasta cauza nici nu s-a vazut sarcina decat la eco transvaginala. Nu prea inteleg eu cum este posibil ca la prima sarcina sa am uter normal si acum sa fie retrovers, dar in fine... Doctorita mi-a zis ca nu e nici o problema, doar ca se vede mai greu sarcina.

Mi-am programat deja urmatoarea ecografie inainte de Craciun la dr. Iosup cu care am facut toate ecografiile la prima sarcina si mi-a placut foarte mult de el. O corelez cu testul de alfa-fetoproteina care se face prin sapt. 11-12.

Zile usoare si fara greturi .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Kehleyr, ma bucur ca bb e bine si ca ii bate inimioara. M-am gandit si eu ce-ar fi daca de data asta ar fi 2?! Dar nu prea sunt gemeni in familie si as fi extrem de fericita si cu unul, macar sa-i aud si eu inimioara.
Restul fetelor?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna de dimi la burticoase!

Cristina_Ana- asa incerc si eu, sa rontzai in permanenta, azi-noapte mi-a fost tare rau, am stat si rontzait sticksuri, amarata de mine...sper si eu sa scapam mai repede de perioada asta, ca ma simt daramata de atata

Misy- parerea mea este ca liniutza aia care se vedea foarte slab conteaza, asa a fost la mine la prima sarcina...io iti tin pumnii sa fii insarci si sa fie bine

MonicutzaBB- si eu mai am intepaturi mici cand si cand si iau No-spa, stiu ca intepaturile sunt normale atata vreme cat nu sunt dureri acute...

Kehleyr- sa stii ca eu mi-am pus pb de gemeni, ca am si in familia soacrei si a mamei
Ar fi ceva sa scapam o singura data...vorba vine "sa scapam"...
Si eu m-am programat la Iosup inainte de Craciun, sa vad cum e bb si cat a crescut...si mie imi place de el, e un dragut si ador ecografiile, sa il vad pe bebe
Eu merg pe 12 dec ora 9.30 la CMU Unirea, tu?

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Am uitat sa marturisesc si astept cuminte sa ma certati :am racit!
Sunt mucioasa, stranut cand si cand si ma doare putin in gat...
Gata, am marturisit...
In afara de ceaiuri, miere si lamaie, aveti alte idei?
Apropos de ceaiuri, stiti cumva ce plante sunt interzise?....sa nu beau cine stie ce...

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Cornelia- la varsta asta a sarcinii, masuratorile tin de ecograf.De tipul si performantele lui.SArcina mea de la 6 saptamani ( o sarcina normala in evolutie) arata un embrion de 3mm.Si ii batea inima !Si era Ok.Pai daca 7 mm sunt 5 saptamani, al meu era cu minus?Asa ca nu-ti face griji in privinta masuratorilor.

Misy - si eu cred ca este sarcina daca ti-a iesit si a doua liniuta.chiar daca e palida..se pune!

Kehleyr- cum mey sa ti se schimbe uteru?Eu am uter retrovers de cand ma stiu si am ramas insarcinata usor,iar de vazut la eco....ca la televizor!N-am mai auzit teoria asta.zau ca-s retroversa de-a binelea!

MOnicutza - asa cum ti-au spus si fetele, ia un NO-Spa de cate ori simti ca te doare.Durerile nu-s ingrijoratoare atata timp cat nu-s foarte acute.IAr cu greturile....abia acum incepe dansul.Da mai si trece....asta-i consolarea!

Cu Chris am vorbit aseara putin pe messenger si facea mai bine.Fusese la chiuretaj si incepea sa revina la normal.

VA pupezez!

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Chiar vroiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Chris, saracuta
Tare urata treaba cu chiuretajul ala, dar bine ca au curat locul cum trebuie....
Irinuca, tu tot asa de dimi? ...sa ma anuntati si pe mine cand incepeti sa va simtiti nitelus mai bine, ca poate vb si cu bb sa fie de treaba cu mami...

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput