Mamici de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by irinuca
Kehleyr- cum mey sa ti se schimbe uteru?Eu am uter retrovers de cand ma stiu si am ramas insarcinata usor,iar de vazut la eco....ca la televizor!N-am mai auzit teoria asta.zau ca-s retroversa de-a binelea!
Pai si pe mine m-a surprins foarte tare teoria asta
Cristina_Ioana, multa sanatate. Eu merg tocmai pe 21 la eco, tot la CMU Unirea.
Ce bine ca ati vorbit cu Chris. Speram sa nu aiba probleme ulterioare.
Luminous beings we are, not this crude matter.
huacin spune:
irinuca, m-am conformat, sa traiti!
va pup pe toate, fetelor, sa ne fie bine! Teoretic, eu am 29 de zile, greturi de la 10 zile, sanii durerosi de 2 zile, iar ieri dimineata mi-a iesit Clear Blue pozitiv, chiar daca a doua liniuta era mai slaba. 
Valentina
Cristina_Ioana spune:
Huacin, hai te pupam si bine ai venit! 
Sa ne fie rau cat mai putin si sa fie bebeii ok

Cristina + bb 7 sapt
irinuca spune:
Huacin, te lasam sa te dezmeticesti, sa citesti din urma si astept sa comunici DPN-ul ca sa te pot trece pe listutza.Oriscum, bine ai venit!!!
Cristina - Ioana.DA, eu prestez
in fiecare dimineata, cam la 10 minute dupa ce ma trezesc.Si greata ma tine cam pana pe la 5-6 seara cand mi se face foame si ma simt mai bine.Si mi-e si mai greata daca ma strang pantalonii in talie.
In legatura cu raceala,poti lua si vitamina C, daca ai nasul infundat pune Marimer sau NAzomer (e apa de mare), frectie cu Carmol, supa concentrata de pui,suc de citrice, pt. tuse sirop de patlagina sau de muguri de brad.
Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
chris spune:
Fetele, acu am intrat si eu pe net sa vaz ce mai e, am scapat cu bine de incercare.
Acu sunt linistita ca macar ca fi in regula cu mine. N-a fost chiar asa rau, da am fost eu fff speriata.
Pot sa va spun ca la dentist e mai nasol ![]()
Fizic sunt bine, psihic ma mai apuca cate un plans, da imi trece iute.
Acu tre sa vaz sa continui cu analizele cu toxoplasmoza aia, ca poate intr-adevar, nu sunt probleme acuma poate au fost in trecut.
Vom vedea, oricum, tre sa astept sa ma refac si apoi sa
din nou ![]()
Fetele, rezistati ca mai e un pic si trece
. Acu e punctul culminant, da dupa aia va vaz io cum papati la greu si apoi...
Vreau si eu...
Cristina
Cristina_Ioana spune:
Irinuca mama, esti o enciclopedie, gata, am decretat! 
Mie mi-a zis asistenta lu' dr ca nu e ok vitamina C in primele 3 luni, nu stiu de ce, dar ca ar fi ok Paracetamolul romanesc, ala care nu mai contine si altceva.
Da' e bine de stiut cu compresele si siropurile...momentan ma chinui cu cate o lingurita de miere, ca e dulce si mi se face mai rau de 
E bine ca macar seara stii ca esti ok si te poti hrani...eu cred ca o sa fac un pisoi de bebe, ca numai supe suport cat de cat si sticksuri, biscuiti...mie acum vad ca mi se face f rau si noaptea, ma trezesc sa prestez ![]()
Incearca si tu treaba aia cu rontaitul inainte sa te dai jos din pat dimineata, poate nu mai vomiti..la mine a mers, stau cu sticksurile la capul patului ![]()
Chris iubita, las' ca te refaci tu repejor ca esti tanara si ne ajungi din urma...ai grija de tine sa te pui pe picioare mai repede...
Cristina + bb 7 sapt
chris spune:
Cristina_ioana, io cand am fost racita cu prima sarcina, am fost rau rau. Si chiar am luat antibiotic, ca asa mi-a dat doctoritza. Ospen parca am luat. Cu toate ca eu nici macar un algocalmin nu am vrut sa iau pe timpul sarcinii.. am io pasarelele mele.
Am si baut ff mult suc de portocale, da facut acasa cu storcatoru'.
Da pana la urma am nascut fara probleme si bb a fost ok.
Stiu ca lu' sora-mea i-a fost asa de rau, ca a slabit in primele 2 luni fff mult, si nu manca deloc aproape, si pana la urma i-a dar doctoru' ceva ca sa-i mai treaca si sa poata manca cate un biscuite. Da dupa ce i-a trecut... sa vezi tu papat.
Cristina
Cristina_Ioana spune:
Chris, io nu sunt racita rau inca, sunt asa nitel mucioasa, desi nu inteleg cum am reusit, ca de rau ce mi-a fost, saptamana asta am stat numai in casa si mai mult in pat in paturica...
Si eu am un fix cu pastilele in sarcina, e intr-adevar bine sa le evitam
Suc de porto stors de mine beam si eu, pana sapt trecuta cand s-a taiat cu toate...nu mai suport nici mirosul, nimic...eeee, asta este, o trece si perioada asta...

Cristina + bb 7 sapt
huacin spune:
irinuca, pana ma dezmeticesc eu mai dureaza!
DPN presupun ca e data probabila a nasterii; este 2 august; iti voi confirma, insa, dupa echo, pe care cred ca o fac marti sau miercuri.
Valentina
Tina74 spune:
Buna, fetelor, ce mai faceti ?
Tocmai vroiam sa ma "laud" la voi ca n-am mai vomitat de o saptamina si ceva, cind.. s-a intimplat... asa ca am plecat de la servici cu coada intre picioare si bine am venit inapoi in club.. azi sunt la piine prajita si ceai... si sa nu aud/sa vad mincare... ![]()
Kehleyr- multumesc pt sfaturi. Ma duc la Medicover ca mi-e usor, recunosc, e f. aproape de serviciul meu. Dar, m-am interesat de doctorii de acolo. Inainte ma duceam la Dr. Dorobantu si dupa ce am citit pe niste site-uri pareri despre ea, acum ma duc la Dr. Hamid (de el am citit "de bine"). De altfel, am inteles ca el activeaza si la Filantropia (m-am interesat si de Filantropia- pareri bune). Mai mult de atit nu stiu ce sa fac, ca n-am pe cine sa intreb.
Dragelor, va doresc o zi linistita si usoara.
Pupici,
Tina