Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

chris, sunt cu sufletul alaturi de tine astazi. Lasa ca trece si chiuretajul, mai bine asa decat sa ramana ceva pe acolo si sa ai probleme la urmatoarea sarcina.
irinuca, nici eu nu mai suport blugii pe mine decat descheiati la nasture. Dar cred ca ori sunt eu defecta ori sunt balonata. La prima sarcina am purtat aceleasi haine pana la 4 luni.
pumkin, "La Multi Ani" pentru ziua de ieri! Ce cadou putea fi mai frumos decat un bb in burtica?
pika-pika, ma bucur tare ca sunteti bine amandoi chiar daca trebuie sa stai in pat. Fi cumintica si ai grija de tine.
Kehleyr, tu ai dreptate in ceea ce priveste luatul in brate dar eu nu prea am de ales ca sotul vine seara si in rest sunt singurica cu Eduard care are 11 kg.Si ba vrea pe jos, ba in carut, ba in brate, trebuie urcat in pat, etc. Plus ca am de coborat niste scari in fata blocului cu carut+bebe.
Tina, eu una zic ca n-ai de ce sa-i mai dai bani in plus, parerea mea.
monica, cumnata mea chiar a avut probleme pe la 9 saptamani si a mers la urgente. I-au facut eco dar acolo nu se da nici un tratament de sustinere a sarcinii in primul trimestru. Noroc sa s-a oprit sangerarea dupa 2-3 zile si acum bb e bine.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Tina74
Sotul meu are abonament Medicover, de care beneficiez si eu. Si ne-am gindit ca pt control si ce o mai trebui, sa ma duc la ei. Problema este: ii dau doctorului bani ? Eu ma gindeam ca nu, el lucrind si fiind platit de Medicover (la care eu am abonament), dar am o prietena care sustine ca ar trebui sa incep cit mai devreme. Voi ce ziceti ?

Eu zic ca nu e cazul in nici un caz. Atata timp cate ste clinica particulara sau cabinetul sau particular este profitul lui si nu e cazul sa il suplimentezi. Eu nici nu mi-am pus problema sa ii dau doctoritei peste tarif. Ii voi da la nastere, dar aia e alta poveste.

Insa, nu-ti alege medicul numai pentru ca ti-e comod la Medicover. Trebuie sa ai in vedere si reputatia lui profesionala si mai ales spitalul unde vei naste, pentru ca te duci acolo unde lucreaza medicul. Eu am renuntat la anumiti medici care m-ar fi tentat altfel, doar pentru ca erau in spitale unde nu vroiam sa nasc...

Cristina, nu stiu ce sa zic cu testele, cred ca ar fi cam exagerat sa ti le refaci la numai 5 luni dupa cele vechi. Ia si tu in calcul si daca esti supusa la factori de risc - vezi pisici, lactate neprelucrate etc. Insa daca e sa ti le faci, acum se fac, din cate stiu eu trebuie tratate din timp.

Pumpkin, mie mi-a pus lysteria doctorita pe lista. Nu stiu ce ai mai putea sa ceri, mai sunt unele tot din aria zoonozelor (ca si listeria si toxo), dar care nu prea se fac. Presupun ca de rubeola, HIV, hepatita si sifilis ti-au spus ele.

Cornelia, totusi, incearca sa eviti sa ridici greutati. Eduard al tau are la 1 an si jumatate greutatea lui fi-mea la 2 si jumatate .

La mine inca nu se vede deloc sarcina (ma refer la haine). Cred ca e mult prea devreme.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, asa am zis si eu, mai ales ca au iesit ok si nu a trecut multa vreme de atunci....animale nu am, doar pestii din acvariu
Te pup si multumesc de sfat

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Clamydia din sange se mai face.mie mi- a recomandat-o si data trecuta si acum.

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai mi-am amintit ca "punctuletul" de pe ecran avea aseara 7 mm ceea ce a zis dr ca ar corespunde unei sarcini de 5 saptamani. Eu am 6 de la UM dar sper din suflet sa fi fost o ovulatie tarzie. Mi-am mai facut si azi un test si a iesit clar pozitiv. Cu Dumnezeu inainte, numai ca tare-i grea asteptarea asta...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Pe unde ati disparut fetelor?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Chris, depinde ce rezultate ti-au iesit pozitive la citomegalovirus si toxoplasmoza. Daca au iesit IGG-ul pozitiv si IGM-ul negativ inseamna ca ai avut bolile in trecut si ai anticorpi, deci nu mai e o problema nici in prezent si nici in viitor, pentru ca nu mai poti sa faci bolala. Grav e doar daca ai IGM-ul pozitiv, pentru ca asta inseamna ca ai boala in momentul de fata si poate afecta sarcina.

Cristina Ioana, mie greturile imi mai trec daca maninc popcorn sau seminte. Oricum, ideea e sa nu ai niciodata stomacul gol. Am mai incercat sa am tot timpul bomboane in gura si a mers.Mult curaj, ca nu mai e mult si o sa ne simtim toate mai bine.
Cornelia_Laura, iti tin pumnii sa fie totul bine. Asa cum ti-au zis si fetele, e foarte posibil sa fi fost o ovulatie tarzie.
Va pup! Cristina

Mergi la inceput

Fetelor eu va doresc la toate o noapte linistita si SOMN USOR. Sa ne "auzim" cu bine maine dimineata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Va multumesc mult pentru primire fetelor!Eu sunt putin confuza!Menstra trebuia sa apara,desi nu o doresc,pe 21 dar nu a aparut!Nu am nici semne ca ar aparea!Ieri am cumparat un test iar dimineata l-am facut dar dungulita ce indica sarcina a aparut ca o umbra,vaga!Sper din tot sufletul sa fiu insarcinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Daca includ CM ar insemna 4 saptamani si 5 zile,cel putin asa spune acea metoda de calcul.Cand ar trebui sa merg la ginecolog pentru consultatie,ecografie?Poate imi spuneti si mie!Va rog!

Mergi la inceput