Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Millennia imi poare rau rau rau de tot pentru vestea pe care ne-ai dat-o!
Nu am cuvinte!
Cristina Ana cred ca e minunat sa il vezi pe micutz la eco cum creste. Eu nu am facut inca niic prima eco dar sper ca luni sa ma duc si sa se vada ceva. te rog mult lamureste-ma si pe mine. Cum se calculeaza numarul de saptamanai? De la ultima menstruatie sau de la conceptie?
Sunt tare incepatoare.
Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Milllenia, iti doresc sa ai putere sa treci peste necaz si sa ai incredere ca data viitoare va fi bine pana la capat.

Poliana, marea majoritate a medicilor calculeaza de la data ultimei menstruatii, respectiv a primei zile de menstruatie. Daca te aajuta, poti intra la noi, la mamici de ian-feb, pe prima pagina a fiecarui capitol exista cateva link-uri utilitare, printre care si calculator sarcina. Acolo introduci prima zi a UM si iti va spune data probabila a nasterii (DPN), plus si alte detalii (cand incep trimestrele, data cprobabila a conceptiei etc).
Bafta multa tuturor!

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup pe toate!

Millenia, imi pare nespus de rau, dar nu te descuraja, mai incearca si o sa vezi ca va fi bine...Sa ne ajungi din urma repejor...Te pup mult!

Poliana si Cristina_Ana, credeti-ma ca nu va doresc sa va fie rau...eu de 2 zile nu ma pot da jos din pat, nu mai suport nici odorizantul din baie, nici mirosul gelului de dus...nimic...am greturi d-alea nasoale rau care m-au scos din circulatie...nu mai spun ca nu pot pune nimic in gura, mi-e sila si de lamaie acum...

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Ma scuzati, Cristina_Ana stie ce inseamna raul, dar eu sunt varza de incoerenta acum....

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Millenia, ce rau imi pare!!!
Cristina_ana, am fost imediat la doctor cum au aparut primele picaturi de sange, si mi-a facut eco. Am si poza de la eco, este ceva acolo, dar doctorul a fost foarte precaut, a zis ca nu-mi zice ca e 100% bine, probabil ca sa fiu pregatita daca va fi ceva rau. Eu stau mai bine cu psihicul acuma, stau mai mult in pat, dar ma mai ridic ca ma apuca ameteala de atata stat.
Cred ca va fi bine, sunt tot mai optimista, chiar daca nu s-au oprit inca singerarile. Culoarea e maronie, si nu ma doare nimica.
Va pupi!!

Cristina

Mergi la inceput

In sfarsit s-a asezat si ea in pat, lume buna, ufffff... Chrisule si eu stau la pat de 2 zile ca imi vine sa vars cum respir...
Ma bucur ca sunt pete maronii la tine, bine ca nu sunt rosii...tinem pumnii sa treaca pericolul...

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Cristina Ioana vreau si eu greturiiiii!!!!!! Nu sunt nebuna dar ma chinui sa ma las de fumat si tot sper sa imi fie rau sa nu mai pot fuma ca tare greu imi e! In rest ma doare burtica in continuare, nu tare dar imi da cate un junghi asa. Abia astept sa ajung luni la doctor sa ma linistesc.
Fetelor prietenii mei m-au invitat la bowling Dar ma gandesc eu ca nu prea e ok sa ridic bilele alea nu?

Mergi la inceput

Poliana, lasa naibii bowlingul si tigarile, ca nu sunt ok...adica nu e ok sa tzopai la bowling, sa ridici bilele alea si sa faci efort...daca te duci, stai cumintica si te uiti...

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Buna fetelor!
Si eu ma tot macin de doua zile... ca am niste dureri ingrozitoare (ca la ciclu), sunt intepaturi si crampe, dar dureaza destul si nu prea iau pauze .
Mi-a fost tare frica...ma tot asteptam sa vad sange, m-am gandit la ce a fost mai rau, dupa care mi-am facut curaj si l-am sunat pe dr meu (era tarziu in noapte) si mi-a zis sa iau Utrogestan(2\zi) si Indometacin la nevoie...sau No-spa.
Nu stiu ce sa mai zic...m-am gandit la toate...nu-mi dau seama de la ce au aparut, ca am stat destul de cumintica .
Ma gandesc sa nu le iau pe toate (utrogestan)asa cum mi-a zis (adica 2 sapt),ci sa ma duc luni la un echo sa vad daca e bine bb-ul...
Nu stiu altceva ce sa mai fac...mi-e frica
Azi am plans in continuu...si de durere si de frica.
Sper sa fie bine.
Va pup si numai bine la toate.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am gasit burtici!
Mi-am dorit tare mult sa prind si eu subiectul asta si se pare ca am reusit. Am 5 teste de sarcina pozitive si urmatoarele date: UM 11 Oct, DPN 18 Iulie, DN 28 12 1978.
Mai am un baietel de 1 an si 5 luni si sunt la fel de emotionata ca la prima sarcina.
Vreau sa va intreb deja ceva: de aseara am o scurgere maronie, nu tot timpul, doar cand merg la baie apare pe hartie, ca la sfarsit de ciclu(poate chiar mai decolorata). La prima sarcina nu am patit asta si sunt putin speriata. Voi ce parere aveti? La doctor ajung abia marti cand e de garda.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput