Mamici de iulie-august 2006 (2)
Lista noastra:
1
Misy
2
Cristina - UM 25.09
3
Monicutza- UM 8.10
4
Aysha- UM 14.10
5
Poliana- UM 16.10
6
Pumpkin - DPN 1.07.2006
7
Letitia - DPN 4.07.2006
8
Mist - DPN 5.07.2006
9
Pika-Pika- DPN 5.07.2006
10
M floruta - DPN 07.07.2006
11
Rh- DPN 8.07.2006
12
Tina -DPN 8.07.2006
13
Irinuca - DPN 12.07.2007
14
Cristina Ioana- DPN 12.07.2006
15
Kehleyr- DPN 13.07.2006
16
Cornelia Laura - DPN 18.07.2006
Subiectul trecut il puteti gasi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61153
Poliana, ce frumos ca te duci la pestera!!Eu am fost acolo inainte de a ramane insarcinata cu Radu si am pus biletel ca-mi doresc un BB sanatos.Si peste 3 luni eram insarcinata!
Cat priveste cafeaua, daca nu e prea tare este permis 1 ceasca /zi.Nu-ti fa probleme.Cafeaua e mai sanatoasa decat Cola,Pepsi sau alte porcarele pline de vopsea.
La sarcina trecuta m-au apucat greturile si varsaturile la 2 saptamani dupa ce nu mi-a mai venit stopul.Atunci aveam greturi dimineata si varsam regulat la scularea din pat.
Acum vad ca am o greata continua,mai mult o sila,o durere de stomac si inca nu vars.
Data trecuta am varsat de vreo 5 ori pe strada de se uita lumea la mine ca la betivi ca nu se vedea inca burta!
Eu in schimb am nervi.Foarte multi nervi si n-am chef sa vorbesc cu nimeni si ma supar repede si n-am rabdare...
Hai va pup ca m-am intins prea mult.
Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Raspunsuri
AYSHA 2 spune:
Am mai scris si la capitolul precedent ceva.
Cris, ai grija de voi, ia-ti medical si lasaca rutenia ca nu este momentul. O colega de-a mea a vut sangerari la inceput, ceva maroniu, ca la sfarsit de ciclu, a stat acasa, a luat duphaston, acid folic, vit. e forte si no-spa si acum o fetita grasuna si vioaie.
Eu am avut zilele trecute greturi, azi nu am avut decat usoare stari si am ametit. Am greturi la orice moment al zilei, mai ales dupa ce mananc. Nu suport mancarurile gatite in casa, mananc mai mult iaurt, friptura, fructe, lapte danao ( e f. bun la greata ala cu portocale !)
Azi am facut prima eco, s-a vazut sacul gestational, are 4,5 mm, e bine prins in uter, am si poza cu el. Eu nu am vazut nimic pulsand, ca nu m-am uitat pe ecran. Iau utrogestan 2/zi, intravaginal, seara si acid folic, una pe zi. La nevoie, no-spa 2/3 pe zi si scopantil.
Abia astept sa am si eu burtica si sa port haine cu alta masuri ! Yupiiiiii
Va pupa pe toateaysha si
5+
AYSHA 2 spune:
Si inca ceva, voi ce stiti de vaccinul antigripal, avem voie ?, ca am uita sa o intreb pe dr. azi.
Cristina_Ioana spune:
Aysha, ei am apucat sa imi fac vaccinul inainte sa raman cu vreo luna...
Pentru ce e bun Utrogestanul ala?....ca mie nu mi-a dat...
Cristina + bb 6 sapt
codruta_grg spune:
Fetelor, aveti grija cu sangerarile care apar. Eu am avut iminenta de avort. In primul rand sa stati la pat, la caldurica si sa nu ridicati nici macar o sticla cu apa. Eu am facut tratament cu no-spa si duphaston.
, succes si sanatate multa!!!
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
monicutza_bb spune:
o zi am lipsit si ati trecut deja la nr. 2. Sunteti foarte active.
, prevad o gashca unita aici ![]()
Eu sunt ingrijorata, ca si Poliana, ca nu mi-e greata, ameteala... ma simt foarte bine, si asta ma sperie putin. As vrea sa am si eu simptome, parca mi-ar da certitudinea ca este bebe acolo. Eh, dar asta nu inseamna decat ca am luat-o razna
. Auzi, unele fete se simt rau aici, si eu ma plang ca ma simt bine.
Cris sa ai grija de tine si de bebe, atata timp cat sangerezi sa nu faci nici cel mai mic efort, incearca sa te menajezi macar acum, pana trece orice pericol. Sa stii ca sunt alaturi de tine, ca si toate fetele de aici.
Pupici la 
"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle
Laura Ioana spune:
Cristina Ioana, utrogestanul este un progesteron natural (duphastonul este progesteron artificial) si se da doar daca e nevoie pentru mentinerea sarcinii. Tie nu ti-a dat, inseamna ca esti bine si nu ai nevoie
Sarcina usoara in continuare!
Laura
cu
22+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Laura_Ioana, saru'mana boieroaico de info, ma simt tare bine acum ca stiu ca sunt ok...nu de alta, dar ma simteam aiurea ca nu mi-a dat si mie sa iau decat Materna...ufff...
Cristina + bb 6 sapt
poliana spune:
Irinuca daaaaaa a fost foarte frumos la pestera. Am vizitat-o si apoi am fost la bisericutza cea mica unde ne-a citit preotul de acolo.
Aysha ma bucur ca ai vazut sacul gestational la eco, luni ma duc si eu si sper sa se vada si la mine macar ceva.
Cat despre vaccinul antigripal nu stiu dar uite ce a patit mama mea. A facut vaccinul si la cateva zile a facut o gripa oribila. A fost la pat o saptamana.
Monicutza sunt la fel de obsedata ca si tine ca nu am simptome. Asa de obsedata ca mi-am mai facut si azi un test de sarcina. Evident a iesit pozitiv si l-am adaugat la colectie. Pana acum am 3 dar presimt ca lista va continua....
Va pup pe toate!!!!!!
Poli
Milllenia spune:
din pacate.. nu pot sa va dau vesti bune :-(((
azi la eco s-a vazut: nu mai e nimic acolo...
asadar cu mare parere de rau parasesc lista.. cel putin pentru moment
nu ma dau batuta, poate va prind din urma la "urmatoarea tura"!
va doresc numai bine, sa aveti luni linistite si bebeii sa fie sanatosi si frumosi!!!
voi intra mereu sa vad ce mai faceti si voi fi cel putin cu gindul alaturi de voi pina in iulie - august dar si dupa!
mult, mult, mult succes!!!!!!
va pup!
cristina_ana spune:
Millenia, imi pare tare, tare rau de tine!
Dar fii optimista si data viitoare sigur o sa fie bine! Te pup si iti doresc ca in curind sa ti se implineasca visele!
Chris, poate nu am citit eu cu atentie, dar tu nu ai fost la ecograf de cind ti-au aparut singerarile? Si eu la sarcina trecuta am avut singerari mari citeva zile, care erau de la un hematom si nu avea legatura cu sarcina. Si dupa citeva zile hematomul s-a eliminat si singerarile s-au oprit. Oricum, trebuie sa stai numai in pat pina iti trece.
Eu nu am mai scris de citeva zile, pentru ca seara, cind ajung acasa, imi e atit de rau (de la greturi), incit nu stiu cum sa ma bag mai repede in pat.Ieri am fost la ecograf si bebele e bine, deja i-au aparut minutele si piciorusele (ca niste mugurasi).Am fost foarte fericita, in schimb rezultatul la analizele de singe e gata abia peste vre-o saptamana si am fost foarte suparata ca mai am atita de asteptat.
Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe gravidutze! De-abia astept ca peste citeva luni sa ne intilnim si sa ne cunoastem si personal, cum fac burticutzele mai mari! Va pup si avetzi grija de voi!
Cristina
8+